Eski sevgilim geri döndü lütfen akıl verin :(

fainthope

umutla yaşayan,müziksiz de dans eder
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
534
40
43
Arkadaşlar lütfen akıl verin o kadar mutsuz ve aklım karışık ki anlatamam. 5 yıl süren ve 3 ay önce biten bir ilişkim var aslında ilişkimiz son 1 yıldır hep kötüydü ben idare etmeye çalıştım düzelmedi. Çok sinirli çok kıskanç biriydi şiddete çok meyilli sürekli el altında tutma hesap sorma huyu vardı. Çok küfür ederdi laftan hiç anlamazdı çok kavga ederdik bi kaç kere beni hırpaladığı bile oldu. Ben en sonunda zorla da olsa ayrıldım bitirdim telefonumdan bile engelledim o başka nolardan arardı yüz vermezdim.

Bugün gene aradı çok yalvardı gittim buluşmaya düzelcem diyo söz yemin ederim kötü davranmıcam ne dersen o olcak diyo ama benim içim rahat değil gene eskisi gibi olmasından korkuyorum. Bir yanım acaba mutlu olur muyum sonuçta yıllarım geçti diyo bi yanım huylu huyundan vazgeçmez diyo sürekli özür mesajları atıyor şuanda 3 aydır doğru düzgün özür bile dilememişti. Nolur akıl verin bana lütfen :(

Denenmişi denemekteki bu ısrar neden?
Yakanı kurtarmışken yeniden kendini ateşe atıyorsun. 3 ay - 4 ay- 5 ay değişir evet. Sonra hop eski haline devam.
Etrafta gerçekten güzel karakterli, güzel huylu erkekler var. Bırak gitsin yoluna, sen bak kendi yoluna.
O bulur dengini , sen bulursun dengini.
Gökten 3 elma düşer, biri sana biri ona biride bana :)

Nolur akıl verin sorabileceğim hiç kimse yok hata yapmak istemiyorum artık :KK42:

Değişmez dimi kendisi diyo ben sinirliyim diye ama şimdi ne dersen o asla kötü bi laf demicem diyo
Yani soyle bir iliskiye sahit olmustum.
Tartismalarda önce kufur etmeye basliyor, ardindan zamanla hirpalamaya kadar gidiyor.
Geri donup diyor ki tamam degistim ben.
Bir gun iki gun her neyse geciyor ve yine sinirlerine hakim olamama durumu.
Eger saygisini yitirebiliyorsa hep yitirecektir.

Arkadaşlar lütfen akıl verin o kadar mutsuz ve aklım karışık ki anlatamam. 5 yıl süren ve 3 ay önce biten bir ilişkim var aslında ilişkimiz son 1 yıldır hep kötüydü ben idare etmeye çalıştım düzelmedi. Çok sinirli çok kıskanç biriydi şiddete çok meyilli sürekli el altında tutma hesap sorma huyu vardı. Çok küfür ederdi laftan hiç anlamazdı çok kavga ederdik bi kaç kere beni hırpaladığı bile oldu. Ben en sonunda zorla da olsa ayrıldım bitirdim telefonumdan bile engelledim o başka nolardan arardı yüz vermezdim.

Bugün gene aradı çok yalvardı gittim buluşmaya düzelcem diyo söz yemin ederim kötü davranmıcam ne dersen o olcak diyo ama benim içim rahat değil gene eskisi gibi olmasından korkuyorum. Bir yanım acaba mutlu olur muyum sonuçta yıllarım geçti diyo bi yanım huylu huyundan vazgeçmez diyo sürekli özür mesajları atıyor şuanda 3 aydır doğru düzgün özür bile dilememişti. Nolur akıl verin bana lütfen :KK43:
gerçekten seviyorsa pişman olduysa bi konuş bence 5 yıl kolay değil

Yani soyle bir iliskiye sahit olmustum.
Tartismalarda önce kufur etmeye basliyor, ardindan zamanla hirpalamaya kadar gidiyor.
Geri donup diyor ki tamam degistim ben.
Bir gun iki gun her neyse geciyor ve yine sinirlerine hakim olamama durumu.
Eger saygisini yitirebiliyorsa hep yitirecektir.
Bunlar daha önce oldu küstüğümüzde arayıp tamam düzeldim diyordu 2 gün sonra ilk kavgada başlıyordu şimdi affedersem gene aynı olmasından korkuyorum yemin ederim çok pişmanım diyor

Herkes ikinci bir şansı hak eder, ama bu şekildeyken şans verirsen sen kaybedersin. İlerde keşke dememek adına barışırsın, iki güne kalmaz her şey eskisi gibi olur. Acı ama gerçek...

Back
X