Eski sevgilim geri döndü lütfen akıl verin :(

Ben soğudum aylarca ağlamaktan mahvoldum ayrıldık bi nefes aldım. Zaten kaç yıl verdim sürekli dene dene benim hayatım gidiyor bunu anlamak istemiyor işte bunca zaman yalan bi sevgi içinde miydin sen diyor
Kimse rol yapmıyor yapamıyor evlenince inanın

Cicim zamanlarında gizlenen şeyler çıkıyor maskeler düşüyor

Siz içinizde bitirdiyseniz hakkına girmiş olmayın kendinizi güzelce açıklayın ve yolunuza bakın

Düzeldiği kesin olsa öyle bi teknoloji olsa da anlasak keşke ama yok:KK43:

Ama tabiki sizin kararınız kalbinizi dinleyip bir şans daha vermeye karar verirseniz iyi gözlemleyin

Sıkıntı devam ederse yol verin

En azından uhde kalmaz içinizde:KK14:

Şiddet gösterdiğinde ayrılmadım hatanın çoğu bende bunu bile bile üstüme geliyor konu o olunca çok iradesizim aklıma hep çektiğim sıkıntılarımı getiriyorum
Sen bilirsin cnm ama burda soylenenler tamamen senin iyiligin icin hicbirini yabana atma mantik cok onemli o ne derse onu yap demiyorum ama sadece hislerinle hareket edersen cok zorluklar yasarsin ama çokk
Iradesizim dedin bence bu sevgilinin geri donmus olmasindan cok daha buyuk bi sorun once onu asman lazim sonra sevgilinin icabina bakarsin kendine bi soz ver ve ne olursa olsun geri donme inan bu seni cok guclu bi kiz haline getirecek

Huylu huyundan vazgeçmez. Şimdi pişman o yüzden, sen ne istiyorsan onu söylüyor. Ha "başka cezbedici özellikleri beni çekiyor, idare ederim" diyorsan sen bilirsin.5 senemi verdim ziyan olmasın deme, insanlar kaç 5 yıllar veriyor, ömürlerini ziyan edip ayrılıyor.

Kimse rol yapmıyor yapamıyor evlenince inanın

Cicim zamanlarında gizlenen şeyler çıkıyor maskeler düşüyor

Siz içinizde bitirdiyseniz hakkına girmiş olmayın kendinizi güzelce açıklayın ve yolunuza bakın

Düzeldiği kesin olsa öyle bi teknoloji olsa da anlasak keşke ama yok:KK43:

Ama tabiki sizin kararınız kalbinizi dinleyip bir şans daha vermeye karar verirseniz iyi gözlemleyin

Sıkıntı devam ederse yol verin

En azından uhde kalmaz içinizde:KK14:
2 yıl gözlemledim şans verdim karşılığında hakaret ve darp aldım herşeye rağmen görevine kendi ellerimle gönderdim seven insan sevdiğini üzemez ağlatamaz ya ağlatmamalı :KK42:

Huylu huyundan vazgeçmez. Şimdi pişman o yüzden, sen ne istiyorsan onu söylüyor. Ha "başka cezbedici özellikleri beni çekiyor, idare ederim" diyorsan sen bilirsin.5 senemi verdim ziyan olmasın deme, insanlar kaç 5 yıllar veriyor, ömürlerini ziyan edip ayrılıyor.
Hiç bir özelliği yok tek şeyi bana olan varsaydığım sevgisiydi :(

Denenmişi denemekteki bu ısrar neden?
Yakanı kurtarmışken yeniden kendini ateşe atıyorsun. 3 ay - 4 ay- 5 ay değişir evet. Sonra hop eski haline devam.
Etrafta gerçekten güzel karakterli, güzel huylu erkekler var. Bırak gitsin yoluna, sen bak kendi yoluna.
O bulur dengini , sen bulursun dengini.
Gökten 3 elma düşer, biri sana biri ona biride bana :)
Haklısınız 3-5 ay sonra bana kalan gene gitmek olur :KK42:

Arkadaşlar lütfen akıl verin o kadar mutsuz ve aklım karışık ki anlatamam. 5 yıl süren ve 3 ay önce biten bir ilişkim var aslında ilişkimiz son 1 yıldır hep kötüydü ben idare etmeye çalıştım düzelmedi. Çok sinirli çok kıskanç biriydi şiddete çok meyilli sürekli el altında tutma hesap sorma huyu vardı. Çok küfür ederdi laftan hiç anlamazdı çok kavga ederdik bi kaç kere beni hırpaladığı bile oldu. Ben en sonunda zorla da olsa ayrıldım bitirdim telefonumdan bile engelledim o başka nolardan arardı yüz vermezdim.

Bugün gene aradı çok yalvardı gittim buluşmaya düzelcem diyo söz yemin ederim kötü davranmıcam ne dersen o olcak diyo ama benim içim rahat değil gene eskisi gibi olmasından korkuyorum. Bir yanım acaba mutlu olur muyum sonuçta yıllarım geçti diyo bi yanım huylu huyundan vazgeçmez diyo sürekli özür mesajları atıyor şuanda 3 aydır doğru düzgün özür bile dilememişti. Nolur akıl verin bana lütfen :KK43:

Ex`den next olmaz diye bosuna demiyorlar...

5 sene zaten bir iliskiniz olmus ve ayrilmissiniz. Ayrilik icin yeterincede sebepler varmis ortada. Insan 7sinde neyse 70indede odur. Kimse kimse icin degismez. Bu sözlerde heeeep lafta kalir..

Mantigini kullan ve gecmisi gecmisde birak. Önüne bak. Karsina coooook daha iyileri cikacaktir...

Sen bilirsin cnm ama burda soylenenler tamamen senin iyiligin icin hicbirini yabana atma mantik cok onemli o ne derse onu yap demiyorum ama sadece hislerinle hareket edersen cok zorluklar yasarsin ama çokk
Iradesizim dedin bence bu sevgilinin geri donmus olmasindan cok daha buyuk bi sorun once onu asman lazim sonra sevgilinin icabina bakarsin kendine bi soz ver ve ne olursa olsun geri donme inan bu seni cok guclu bi kiz haline getirecek
Dönmek istemiyorum ayrılınca hesap vermeden saatlerce gezdiğim günler oldu ohh be dünya varmış dedim şimdi onun sevgisi beni üzüyor tam herşey bitmişken yalvarışlarına gönlüm razı gelmiyor ama imkansız artık ben idare edemiyorum onu

Degismez , Degisemez !!

Daha simdiden sana el kaldirip , ediyorsa o adam degismez.

Ki aranizda nisan yok bisey yok , dusunsene bu adamla evleniyosun bide ozama daha cok siddet uygular..

Bence bitirmekle dogru karar vermissin hic geriye bakma.

Ex`den next olmaz diye bosuna demiyorlar...

5 sene zaten bir iliskiniz olmus ve ayrilmissiniz. Ayrilik icin yeterincede sebepler varmis ortada. Insan 7sinde neyse 70indede odur. Kimse kimse icin degismez. Bu sözlerde heeeep lafta kalir..

Mantigini kullan ve gecmisi gecmisde birak. Önüne bak. Karsina coooook daha iyileri cikacaktir...
Mantığım bu iş asla olmaz diyor kalbim nası yalnız bırakırsın onu diyor üzülmesine de kıyamıyorum ki :KK42:

ne demiş atalarımız? ''erkegin pişman olmuşu makbuldür''. ama senin bilecegin iş elbette. ataların sözüyle iş yapılmaz.

Degismez , Degisemez !!

Daha simdiden sana el kaldirip , ediyorsa o adam degismez.

Ki aranizda nisan yok bisey yok , dusunsene bu adamla evleniyosun bide ozama daha cok siddet uygular..

Bence bitirmekle dogru karar vermissin hic geriye bakma.
Korkuyorum işte evlenince boşanmaz nası olsa diyip daha çok üstüme gelir sevgiliyken de öle derdi zaten gidemezsin biliyorum derdi çok zor karar verdim aramızda herşey yaşanmıştı cesaret edebildim bitirmeye

Dönmek istemiyorum ayrılınca hesap vermeden saatlerce gezdiğim günler oldu ohh be dünya varmış dedim şimdi onun sevgisi beni üzüyor tam herşey bitmişken yalvarışlarına gönlüm razı gelmiyor ama imkansız artık ben idare edemiyorum onu
Kendine donmeyecegim askimdan acimdan olsem de donmeyecegim diye soz ver ve bunu tut senin sorunun bu gercekten iradene hakim olabilirsen kimse ezemez seni yok olamazsan bu gider baskasi gelir yine ezilen sen olursun

Mantığım bu iş asla olmaz diyor kalbim nası yalnız bırakırsın onu diyor üzülmesine de kıyamıyorum ki :KK42:

Mantiginizi kullanin cünkü insan neyse odur birden degismez. Sinirli, siddete meyilli ve sizi saymayan bir adam size mutsuzluktan baska birsey veremez. Barisirsaniz büyük pismanliklar duyarsiniz.

Sözler veriyor ama büyük ihtimal hepsi lafta kalacaktir. Bende eski nisanlima hep sans tanidim. Sözler verdi yeminler etti inandim, inanmak istedim. Ama sonuc hep hüsran oldu. Evlilikten döndüm nisan attim ve daha büyük bi aci kaldi geriye...

Insallah dogru karari verirsiniz ve pisman olmazsiniz...

Arkadaşlar lütfen akıl verin o kadar mutsuz ve aklım karışık ki anlatamam. 5 yıl süren ve 3 ay önce biten bir ilişkim var aslında ilişkimiz son 1 yıldır hep kötüydü ben idare etmeye çalıştım düzelmedi. Çok sinirli çok kıskanç biriydi şiddete çok meyilli sürekli el altında tutma hesap sorma huyu vardı. Çok küfür ederdi laftan hiç anlamazdı çok kavga ederdik bi kaç kere beni hırpaladığı bile oldu. Ben en sonunda zorla da olsa ayrıldım bitirdim telefonumdan bile engelledim o başka nolardan arardı yüz vermezdim.

Bugün gene aradı çok yalvardı gittim buluşmaya düzelcem diyo söz yemin ederim kötü davranmıcam ne dersen o olcak diyo ama benim içim rahat değil gene eskisi gibi olmasından korkuyorum. Bir yanım acaba mutlu olur muyum sonuçta yıllarım geçti diyo bi yanım huylu huyundan vazgeçmez diyo sürekli özür mesajları atıyor şuanda 3 aydır doğru düzgün özür bile dilememişti. Nolur akıl verin bana lütfen :KK43:
CANIM huylu huyundan vazgeçmez bence inanma

Aman diyim haaa ole bi hata yapma kufurbaz ve siddete meyilli bi insan en fazla 1 ay dayanir o da cicim ayi die sonra gene baslar

Korkuyorum işte evlenince boşanmaz nası olsa diyip daha çok üstüme gelir sevgiliyken de öle derdi zaten gidemezsin biliyorum derdi çok zor karar verdim aramızda herşey yaşanmıştı cesaret edebildim bitirmeye

Asla geri dönme, hayatinin yanlisini yaparsin...

sana küfür eden adamın nesine üzülüyorki kalbin, sen onu sanayiye götürde yedek parça degişimi yapsınlar :63: kalbim seviyor diye küfür edilip dayak yiyemem:cool:

Back
X