Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yalvarıyor nolursun diyor hayır dersem vicdanım sızlıcak diye diyemiyorum![]()
Daha fazla vakit kaybedip bende büyük sorunlardan dönmek istemiyorum şimdi özür diliyor diye hep mutlu olamayacağımıza kendimi inandırmam lazımMantiginizi kullanin cünkü insan neyse odur birden degismez. Sinirli, siddete meyilli ve sizi saymayan bir adam size mutsuzluktan baska birsey veremez. Barisirsaniz büyük pismanliklar duyarsiniz.
Sözler veriyor ama büyük ihtimal hepsi lafta kalacaktir. Bende eski nisanlima hep sans tanidim. Sözler verdi yeminler etti inandim, inanmak istedim. Ama sonuc hep hüsran oldu. Evlilikten döndüm nisan attim ve daha büyük bi aci kaldi geriye...
Insallah dogru karari verirsiniz ve pisman olmazsiniz...
Sinir hastası oldum ben onun yüzünden kimseyle en küçük bi kavgaya bile giremiyorum hemen hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorumUzak dur..Çekilmez tip...Mutsuzluk sebebi..
Sana guzel bi yorum yaziyorm tatlim. Tecrubeyle sabit. İki bucuk yillik sevgilimde ayni bole yalvardi yakardi 3 ay sonra. soz her istedigini yapcam dedi. Bnmde sen gibi icimde bi umut vardi blki olur diye. Neyse ilk baslar cok guzeldi eskisi gibi degildi falan. Sonra beyfendi farkli bi kisilik olmus artik bnm bogazimi sıktı bi kac kez bunu asla yapmazdi. İttirdi falan beni. Bn sok olmustum eski haline bile raziydim o halini gorunce. Asla kuzum aslaaaa olmuo olmuo..Arkadaşlar lütfen akıl verin o kadar mutsuz ve aklım karışık ki anlatamam. 5 yıl süren ve 3 ay önce biten bir ilişkim var aslında ilişkimiz son 1 yıldır hep kötüydü ben idare etmeye çalıştım düzelmedi. Çok sinirli çok kıskanç biriydi şiddete çok meyilli sürekli el altında tutma hesap sorma huyu vardı. Çok küfür ederdi laftan hiç anlamazdı çok kavga ederdik bi kaç kere beni hırpaladığı bile oldu. Ben en sonunda zorla da olsa ayrıldım bitirdim telefonumdan bile engelledim o başka nolardan arardı yüz vermezdim.
Bugün gene aradı çok yalvardı gittim buluşmaya düzelcem diyo söz yemin ederim kötü davranmıcam ne dersen o olcak diyo ama benim içim rahat değil gene eskisi gibi olmasından korkuyorum. Bir yanım acaba mutlu olur muyum sonuçta yıllarım geçti diyo bi yanım huylu huyundan vazgeçmez diyo sürekli özür mesajları atıyor şuanda 3 aydır doğru düzgün özür bile dilememişti. Nolur akıl verin bana lütfen![]()
Daha fazla vakit kaybedip bende büyük sorunlardan dönmek istemiyorum şimdi özür diliyor diye hep mutlu olamayacağımıza kendimi inandırmam lazım
Böyle tipler hayatina girer biter sonra tüm erkekler aynıdir gözüyle bakilir igrenc bir tip..Sinir hastası oldum ben onun yüzünden kimseyle en küçük bi kavgaya bile giremiyorum hemen hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum
insanlar degismez..Arkadaşlar lütfen akıl verin o kadar mutsuz ve aklım karışık ki anlatamam. 5 yıl süren ve 3 ay önce biten bir ilişkim var aslında ilişkimiz son 1 yıldır hep kötüydü ben idare etmeye çalıştım düzelmedi. Çok sinirli çok kıskanç biriydi şiddete çok meyilli sürekli el altında tutma hesap sorma huyu vardı. Çok küfür ederdi laftan hiç anlamazdı çok kavga ederdik bi kaç kere beni hırpaladığı bile oldu. Ben en sonunda zorla da olsa ayrıldım bitirdim telefonumdan bile engelledim o başka nolardan arardı yüz vermezdim.
Bugün gene aradı çok yalvardı gittim buluşmaya düzelcem diyo söz yemin ederim kötü davranmıcam ne dersen o olcak diyo ama benim içim rahat değil gene eskisi gibi olmasından korkuyorum. Bir yanım acaba mutlu olur muyum sonuçta yıllarım geçti diyo bi yanım huylu huyundan vazgeçmez diyo sürekli özür mesajları atıyor şuanda 3 aydır doğru düzgün özür bile dilememişti. Nolur akıl verin bana lütfen![]()
Korkuyorum işte evlenince boşanmaz nası olsa diyip daha çok üstüme gelir sevgiliyken de öle derdi zaten gidemezsin biliyorum derdi çok zor karar verdim aramızda herşey yaşanmıştı cesaret edebildim bitirmeye
Huylu huyundan vazgecmez canim benm simdi kabul edersen sana daha da baglanir eski haline dondugunde ayrilmanda zorlasir,Allah kolaylik versin..Arkadaşlar lütfen akıl verin o kadar mutsuz ve aklım karışık ki anlatamam. 5 yıl süren ve 3 ay önce biten bir ilişkim var aslında ilişkimiz son 1 yıldır hep kötüydü ben idare etmeye çalıştım düzelmedi. Çok sinirli çok kıskanç biriydi şiddete çok meyilli sürekli el altında tutma hesap sorma huyu vardı. Çok küfür ederdi laftan hiç anlamazdı çok kavga ederdik bi kaç kere beni hırpaladığı bile oldu. Ben en sonunda zorla da olsa ayrıldım bitirdim telefonumdan bile engelledim o başka nolardan arardı yüz vermezdim.
Bir insan 7 sinde neyse 70 de canim degismes ister 3 ay ari kal ister 3 sene fark etmez barisirsin iki ay iyi gider en ufak tartismada igrenc huyu yine ortaya cikar .... hayattindan cikar geriye bike bakma derim yazik etme kendine kaderinde me kismetler vardir belki boyle bir insan yuzunden engeliyorsundur da.... degecek bir insan olsa herzaman bir sans hak eder derim her insan ama dovmek sovmek ne demek ya igren birsey..... ayrilmayi basarmisin uc ay gecmis xoru atlatmisin kafani karistirmasina izin verme yolluna bak arkana bile donup bakma...... insanlar degisebilir evet ama ozunde nese odurArkadaşlar lütfen akıl verin o kadar mutsuz ve aklım karışık ki anlatamam. 5 yıl süren ve 3 ay önce biten bir ilişkim var aslında ilişkimiz son 1 yıldır hep kötüydü ben idare etmeye çalıştım düzelmedi. Çok sinirli çok kıskanç biriydi şiddete çok meyilli sürekli el altında tutma hesap sorma huyu vardı. Çok küfür ederdi laftan hiç anlamazdı çok kavga ederdik bi kaç kere beni hırpaladığı bile oldu. Ben en sonunda zorla da olsa ayrıldım bitirdim telefonumdan bile engelledim o başka nolardan arardı yüz vermezdim.