Eski sevgilim geri döndü lütfen akıl verin :(

Bence, sırf acaba dememek için dene. ( Tabi seviyorsan.) Baktın olmadı, sen hala aynısın der, ayrılırsın.

Herkes ikinci bir şansı hak eder, ama bu şekildeyken şans verirsen sen kaybedersin. İlerde keşke dememek adına barışırsın, iki güne kalmaz her şey eskisi gibi olur. Acı ama gerçek...
İşte bundan korkuyorum bu ilişki 2 yıl önce ilk kavgalarda bitmeliydi çok sevdim bitmedi buraya kadar süründük saygı adına hiçbir şey kalmadı söylediği laflar aklımdan çıkmıyor şimdi köpek gibi pişmanım diyor inanmamam lazım ama çok zor

Deneyip görmek lazım ama dönersen de açık açık şunu söyle "seni gözlemleyeceğim umarım eskiye dönmezsin, eskiye dönersen de sen bilirsin" . Bu şekilde konuşursan seni kaybetmemek adına daha dikkatli olacaktır.

Yapmayın bunu kendinize daha evli değilken bunları yasatmis bir de evliliğin rehaveti cokunce üzerinize düşünmek bile istemiyorum.hazir kurtulmussunuz bakın önünüze...

Şiddet gösterdiği bile oldu zamanında tam 2 yıldır düzelmesini bekledim küfür hakaret gırla gidiyordu zaten
2 yılı psikolojik tedavi görmeden düzelmeden geçirdiyse kendi kendine düzelmez minimuma inse bile araz kalır

İlişkiler bitebilir siz soguduysanız geçen günlerin hattına diye kendinizi zorunlu hissederek gençliğinizi harcamayın

Ama sevince zor dile kolay geliyor..

Gerçi ben de benzer bir durum yaşıyorum kelin ilacı olsa.. Ama mantıklı yaklaşınca bu sonuç çıkıyor bence

Şimdi böyle davranır ama evlenince gene eskisi gibi olmasından korkuyorum sonuçta yıllarca öfkesini içinde tutamaz

Ben soğudum aylarca ağlamaktan mahvoldum ayrıldık bi nefes aldım. Zaten kaç yıl verdim sürekli dene dene benim hayatım gidiyor bunu anlamak istemiyor işte bunca zaman yalan bi sevgi içinde miydin sen diyor

Yapmayın bunu kendinize daha evli değilken bunları yasatmis bir de evliliğin rehaveti cokunce üzerinize düşünmek bile istemiyorum.hazir kurtulmussunuz bakın önünüze...
Onunla evlilik beni ürkütüyor eskiden nasılda isterdim gerçek yüzünü daha yolun başında gördüm sanırım

Edersem pişman olurum galiba ama bi yanımda düzelirse diyo içim elvermiyor ona çekil git demek içim soğudu ilerde şiddete başvurmasından bile korkuyorum
Akil istiyosan o biz de bol
Ben kesinlikle donme sirf bi gecmisin var diye tum gelecegini atese atma boyleleri asla degismez derim sana
ama sanirim sen barisacaksin ve hata yapacaksin olsun hayati baskalarindan degil kendi aci tecrubelerinle ogrenmis olacaksin ki bu en iyi ogrenme yontemidir bana gore

Bi söz okumuştum. "Bırak gitsin dönerse daha uzağa bırakırsın"
Dönmüş madem daha uzak bir yere bırakın, kangren olmuş bir ilişkiyi zorlamamak lazım derim

Bu bıçaklanan ve öldürülen kadınlarda afedip öldürülenler bir kısmı senin sonunda artık nasıl olur sen düşün , böyle defolu adama kendini layık görüyorsan
gir o zaman ,yüzüne boks atıncada
güneş gözlüğü takıp gezersin
başka ezecek kız bulamamış belli
piskopat sana geri dönmüş
bu aşk değil bilesin sen sadece 1 kurbansın

Şiddet gösterdiğinde ayrılmadım hatanın çoğu bende bunu bile bile üstüme geliyor konu o olunca çok iradesizim aklıma hep çektiğim sıkıntılarımı getiriyorum

Oyunlara gelme gelme, sonradan üzülen yine sen olacaksın. :/

Bende aşk olduğuna inanmıyorum artık saplantı gibi bir şey geliyor bazen onda da bende de

Canım sakın ama sakın dönme.Aynı hata olmasa dabenzeri bir durum yyaşadım simdi basımı taslara vuruyorum.
Ki hırpalamıs seni, asabiymiste.
Yine güvenip umutlanmaya değmiyor.
Ben buradaki insanları dinlemedim ama hep haklı çıktılar

Çok asabi çokk ailesi bile deli gözüyle bakıyor ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…