Millet aynı evin içinde kocası tarafından aldatılıyor. Siz burayı geçin, adam zaten sevmiyorum demiş, yalvarmışsınız, yetmemiş sanki sapıkmışsınız gibi adres değiştiririmm deyip engel atmış.3 senelik bir ilişkim vardı. Çok sorunlar yaşadık ama hiçbir zaman kopmadık 3 yıldır aynı evde yaşıyorduk. Sonra 1 yıl beni sevmek için çabaladığını ama sevemediğini söyledi.. oysaki seviyor gibiydi hiçbir anormallik sezmemiştim sonra ara verdik 3 gün sonra mesaj attı barıştık tekrar evine gittiğimde her şey güzeldi bir şekilde konu açıldı ve tekrar konu buraya geldi bensiz üzgün olduğunu ama beni sevemediğini söyledi. Bende sustum ve ertesi gün evinden ayrıldım. Sonra beni 2 gün sonra her yerden engelledi. Yalvardım yakardım ama hiçbir şekilde geri dönüşü olmayacağını söyledi evinin adresini değiştirip numarasını değiştireceğini söyledi. Ve hayatımda başkası var dedi. Buna inanmıyorum çünkü aynı evde yaşıyorduk ve telefonu her an gözümün önündeydi hiçbir şey yakalamadım. Çok üzülüyorum geri dönecek midir?
O çok sorunlar ne mesela???Adam bu sorunlardan dolayı kopmuş sizden belli de etmiştir eminim yeni dalı tutmadan öncekini bırakmamış.Sizde hayal dünyasında yaşayıp durmuşsunuz.. eee şimdi kim bu hikayede zararlı çıktı??? Biz kadınlar akıllı olmak zorundayız aşık olunca beynini sandığa kapatmanın alemi yok.3 senelik bir ilişkim vardı. Çok sorunlar yaşadık ama hiçbir zaman kopmadık 3 yıldır aynı evde yaşıyorduk. Sonra 1 yıl beni sevmek için çabaladığını ama sevemediğini söyledi.. oysaki seviyor gibiydi hiçbir anormallik sezmemiştim sonra ara verdik 3 gün sonra mesaj attı barıştık tekrar evine gittiğimde her şey güzeldi bir şekilde konu açıldı ve tekrar konu buraya geldi bensiz üzgün olduğunu ama beni sevemediğini söyledi. Bende sustum ve ertesi gün evinden ayrıldım. Sonra beni 2 gün sonra her yerden engelledi. Yalvardım yakardım ama hiçbir şekilde geri dönüşü olmayacağını söyledi evinin adresini değiştirip numarasını değiştireceğini söyledi. Ve hayatımda başkası var dedi. Buna inanmıyorum çünkü aynı evde yaşıyorduk ve telefonu her an gözümün önündeydi hiçbir şey yakalamadım. Çok üzülüyorum geri dönecek midir?
Şuraya konu açacağım Allah'ını seven üzerime dua atsın da dogurayim artik, dur şimdi konuları karıştırma kafamı dağıtmaya çıktım piyasaya
Böyle deyip sabaha kizalar ben doğurdum diye gelirmişsin şurayaŞuraya konu açacağım Allah'ını seven üzerime dua atsın da dogurayim artik, dur şimdi konuları karıştırma kafamı dağıtmaya çıktım piyasaya
Dağıtma dağıtmaa, full focus sancına odaklanŞuraya konu açacağım Allah'ını seven üzerime dua atsın da dogurayim artik, dur şimdi konuları karıştırma kafamı dağıtmaya çıktım piyasaya
Aminnn, sağolasın, Doktora kalsa bir aydır doğuracaktım, en son dün akşama tekrar gel doğumun baslamis dedi, gittim dogurasin kaçmış sancilan geri gel sabah dedi, bu sefer de ben gitmiyorum bakalım ne zaman doğacak bu bebeBöyle deyip sabaha kizalar ben doğurdum diye gelirmişsin şurayaHadi sağlıkla gelsin bir avazda inşallah
Ya çok tatlısın, bı doğurmaya gideyim ilk size haber vereceğim zatenDağıtma dağıtmaa, full focus sancına odaklanbu gece bitir bu işi. Biz cemi cümle senin derdinde, sen Hala milletin exinin derdinde ya yiter be yiterr
Mahinurun konusuna git okudukça stresten doğum başlarDoktora kalsa bir aydır doğuracaktım, en son dün akşama tekrar gel doğumun baslamis dedi, gittim dogurasin kaçmış sancilan geri gel sabah dedi, bu sefer de ben gitmiyorum bakalım ne zaman doğacak bu bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?