Eski sevgilim maddi çıkarları için başkasını tercih etti. Aylardır toparlanamıyorum. Ne yapmalıyım?

Moonladyy91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
171
25
98
Eski sevgilimle aramızda 1 saatlik yol farkı vardı. Beni yolu bahane ederek terketti. Evlenmek istemedi. Birkaç ay sonra da başkasıyla ciddi düşündüğünü duydum. Kız mezun olup yaşadıgı yere gelmiş. Ben eski sevgilimden daha üstünken egitim anlamında sorun etmezken fedakarlıklar yaparken o parayı düşünüyormus. Kız çok yüksek vasfı olmasa da babası dukkan sahibi orada, parti için çalışan insanlar, güçlü olduklarını sanan insanlar. Eski sevgilimin paraya düşkün oldugunu anlamıstım ancak bu kadarını tahmin etmemiştim. Babası da desteklemiş. Gözünü boyamış bazı şeyler. Ben öğretmenim özelde çalışıyorum. Moralim cok bozuk ama. Erkeklere karşı tüm güvenimi yitirdim. Pisman olmaz, geri dönmez. Artıkta istemem ama sizce ben ne yaparsam kendimi daha iyi hissederim? Nasıl toparlanırım?

Eski sevgilimle aramızda 1 saatlik yol farkı vardı. Beni yolu bahane ederek terketti. Evlenmek istemedi. Birkaç ay sonra da başkasıyla ciddi düşündüğünü duydum. Kız mezun olup yaşadıgı yere gelmiş. Ben eski sevgilimden daha üstünken egitim anlamında sorun etmezken fedakarlıklar yaparken o parayı düşünüyormus. Kız çok yüksek vasfı olmasa da babası dukkan sahibi orada, parti için çalışan insanlar, güçlü olduklarını sanan insanlar. Eski sevgilimin paraya düşkün oldugunu anlamıstım ancak bu kadarını tahmin etmemiştim. Babası da desteklemiş. Gözünü boyamış bazı şeyler. Ben öğretmenim özelde çalışıyorum. Moralim cok bozuk ama. Erkeklere karşı tüm güvenimi yitirdim. Pisman olmaz, geri dönmez. Artıkta istemem ama sizce ben ne yaparsam kendimi daha iyi hissederim? Nasıl toparlanırım?
Benzerini yasadim hayatina devam et cok kotu olursan bence psikolojik destek al

Erkeklere güveninizi yitirmeyin. Evet birçoğu sizin konudaki gibi mal ama iyi insanlar da var hayatta.
Toparlanma kısmına gelince, hayatımız bir erkekten mi ibaret, onu düşünün. Keşfedilecek, tadı çıkarılacak bir yığın şey var. Size zevk veren, heyecalandıran uğraşılar bulun. Zaten psikolojik destek de alıyormuşsunuz. Gerisini zaman halledecek.

Güçlü ol. Konuşması kolay ama bir cok insan var senin durumunda. Cok anlamlar yüklüyoruz karşımızdakine. Hep iyi düşünüyoruz ama olanda da olmayanda da var bir hayir. Sen kurtulduguna şükret. Düşün burda o insanla evlenip senin parani nasil yediğini, sana nasil kaziklar attigini da anlatabilirdin. O seni sevmiyorsa sen niye sevesin ki. Mantığın da kalbinde senin vücudun da... Kontrolü sende. Allah seni karaktersiz birinden korumus. Karsina insallah daha iyi biri çıkar. Sadece kendini olmayan insanlar için harcama.

ille gözünün boyanmış olması mı lazım?aşık olmuş olamaz mı? sizi 1 saatlik yola düşmek istemeyecek kadar sevmemiş , evlenmek istemek zorunda değil ve evlenmemiş kandırmamış da seni ayrılmış dürüstçe.Önüne bak kendi hayatına bak, giden bitmiştir.

Eski sevgilimle aramızda 1 saatlik yol farkı vardı. Beni yolu bahane ederek terketti. Evlenmek istemedi. Birkaç ay sonra da başkasıyla ciddi düşündüğünü duydum. Kız mezun olup yaşadıgı yere gelmiş. Ben eski sevgilimden daha üstünken egitim anlamında sorun etmezken fedakarlıklar yaparken o parayı düşünüyormus. Kız çok yüksek vasfı olmasa da babası dukkan sahibi orada, parti için çalışan insanlar, güçlü olduklarını sanan insanlar. Eski sevgilimin paraya düşkün oldugunu anlamıstım ancak bu kadarını tahmin etmemiştim. Babası da desteklemiş. Gözünü boyamış bazı şeyler. Ben öğretmenim özelde çalışıyorum. Moralim cok bozuk ama. Erkeklere karşı tüm güvenimi yitirdim. Pisman olmaz, geri dönmez. Artıkta istemem ama sizce ben ne yaparsam kendimi daha iyi hissederim? Nasılh toparlanırım?
Sadece para için beraber olduğundan çok eminsin

Bu kadar bilgiyi siz nereden biliyorsunuz ki 1 saat mesafe başka il herhalde yani kızın mezun olup gittiğinü babasının dükkanını yok düşünce yapılarına kadar ne biliyorsunuz ayrıca bu kızı 1 atda bulacak değil belki önceden vardı kız oralı olduğuna göre zaten görüşüyorlardır illa para için olduğu ne alaka sizi sevse 1 saat mesafeyi bahane etmezdi zaten ama sizde para için diye avutuyorsunuz kendinizi.. ayrılmışsınız daha da ne yapıp ediyor takip etmeyin

önüne bakarsan, sevgini hakeden karakterli birine aşık olursan çoook daha iyi hissedersin...
allaha bol bol dua et bunun için, hayırlısını iste.. emin ol yürekten dua edersen allah sana yardım eder.. booşver o karaktersizi

Bir kere olaylara bakış açısında sıkıntı var:
1) İnsanlar kendi eğitimine kültürüne yakın kişilerle ilişki yaşamak istiyor çünkü kendisini o kişiyle daha güvende hissediyor.

2) Sizi terketmesi ile başkasıyla ciddi düşünmesi arasındaki süre çok kısa. Daha bunun sevgilik dönemi olması lazım hangi arada çıktı da evlenmek istiyor?

3) Özellikle erkekte eğitim düşükse ilişkide ciddi problemler yaşanıyor. Kadın tolore etse de gördüğüm kadarıyla erkekler bir şekilde ilişkiyi bilerek baltalıyor.

Forum “saçını süpürge” edip parçalanan ilişkilerle dolu. Fedakarlık hastalıkta felakette yapılır, daha tazecik ilişkide yaparsanız sonucu sadece yanlış kişiyle evlenmek olur.

Kimse onun gözünü zorla boyamadı. Boyanası varmış. Demek ki gözü güç ve parada. Bu yüzden de atlamış resmen. Dua edin. Böyle bir adamdan kurtuldunuz.

Sizinle devam etmek istememis ayrılmış
Gerisi eski sevgilinizi ilgilendirir.

Sizi aldatmamis birşey yapmamis, şuan hayatında olan kişiyle ilgili bu kadar ayrıntı bilmeniz bile enternasan.

Kaç yıllık evlilikler bitiyor, sevgiliyken insanlar yürütemeyince ayrılir, dünyanın sonu değil, bu kadar güven kırılacak birşeyde yok ortada zaten.

Back
X