Eski sevgilim maddi çıkarları için başkasını tercih etti. Aylardır toparlanamıyorum. Ne yapmalıyım?

Konunun eğitimle ve parayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sizi yeteri kadar sevmemiş ayrılmış. O kıza aşık olup, hayatını onunla devam etmek istemiş. Sizde maşallah kızın yüksek vasfı olmadığına, babasının dükkanı olup, bir partiye üye olduğuna kadar araştırmışsınız.

Sizden ayrılmış aradan aylar geçmiş aşık olmuş başkasına.
Yani sizinle mi evlenmek zorundaydı?
sevgisi bitmiş ayrılmıs hemen sevgisizliği kabul etmeyip yok para icin yok su bu vs gibi bahanelerel avutmayın kendinizi.
He sevmiyor kızı he seni seviyor döner falan mı diyeceğimizi düşündün.

Sen eski sevgilisin artık hayatına bak
Takıntılı eski sevgililer gibi davranıyorsun

Kimse hakkında kötü laf etmek istemem ama benimkinin hayatındaki kız da çok çirkin. Güzellik göreceli tabi ama kıyas kabul edemem onunla. Bana geri dönüşü olmadığını söyledi. Olmasın zaten. İnşallah kız tekmeyi basar da ben de onlara gülerim :)
Bir de sucu olmayan kıza hakaret demek.
İnsallah buradan görür de güzel bir dava açar size.

Kimse hakkında kötü laf etmek istemem ama benimkinin hayatındaki kız da çok çirkin. Güzellik göreceli tabi ama kıyas kabul edemem onunla. Bana geri dönüşü olmadığını söyledi. Olmasın zaten. İnşallah kız tekmeyi basar da ben de onlara gülerim :)
Eski sevgilinizi küçük görüyormussunuz zaten şuan ki sevgilisini de bal gibi kıskanıyorsunuz😄 size ne güzelliği çirkinliğinden yahu.

Kendinize denk görmeyip sevgili olduğunuz insan tarafından terkedilince böyle oluyor demek ki. Bazı şeyleri hazmetmesi zor oluyor.

Adam kendine göre onu küçük görmeyecek birini bulmuştur ne güzel.

Son düzenleme:
Eski sevgilinizi küçük görüyormussunuz zaten şuan ki sevgilisini de bal gibi kıskanıyorsunuz😄 size ne güzelliği çirkinliğinden yahu.

Kendinize denk görmeyip sevgili olduğunuz insan tarafından terkedilince böyle oluyor demek ki. Bazı şeyleri hazmetmesi zor oluyor.

Adam kendine göre onu küçük görmeyecek birini bulmuştur ne güzel.
Kıricı konusarak kendinizi ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama kimseyi kıskandıgım yok. Sizin bakıs aciniz

Kıricı konusarak kendinizi ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama kimseyi kıskandıgım yok. Sizin bakıs aciniz
Kiza çok çirkin diyen sizsiniz kırıcı olan benim öyle mi?

Şeceresini çıkarmasınız meraktan ama kıskanmıyorsunuz. Peki.

Kız zaten arkadaşimin kardeşi. Ortak bir suru arkadaşimiz var. Kulağıma geldi zaten. Bir kadının kadına yaptığı acımasızligi kimse kimseye yapmaz. Sizin yaptığıniz yorum da bunun òrneği. Tesekkur ediyorum yine de.

benim işsiz, parasız, okulu bırakmış, aile durumları sıkıntılı olduğum zaman kaç yıllık sevgilim beni terketmişti. gitti işi gücü evi aile durumu iyi bir kızla sevgili oldu derhal. türk filmi gibi; bi de aynı sokakta neredeyse karşılıklı apartmanlarda ev bulup yerleştik. ben bodrum katta tek odalı rezil bir yerde kalıyordum; bunlar kızın üst katta güzel döşeli evinde... ben de aşırı sarsıldım mahvoldum filan o zamanlar. sonra kız da şutladı bunu. şimdi orta anadoluda boğucu bi şehirde berbat bi yerde çalışıp sürünüyor. benim işim gücüm oturdu kariyer yaptım param oldu evim arabam oldu şahane de bi eşim var. umarım sizin eski sevgiliniz de böyle kepaze olurken siz kendi hayatınızda çok mutlu olursunuz
Allah herkesin gönlüne göre versin, sizin adınıza mutlu oldum 🙏

Kız zaten arkadaşimin kardeşi. Ortak bir suru arkadaşimiz var. Kulağıma geldi zaten. Bir kadının kadına yaptığı acımasızligi kimse kimseye yapmaz. Sizin yaptığıniz yorum da bunun òrneği. Tesekkur ediyorum yine de.
Kadının kadına yaptığını kimse yapmaz edebiyatına mi geldi sıra? 😄

Sizde sizinle alakası olmayan bir kadına çok çirkin ifadesini kullanmayın bu kadar hassassanız.

Ben teşekkür ediyorum, iyi günler.

Bence iyiki karsisina zengin bir kiz cikmiski. Ve sende sevgilinin gercek yuzunu gormus oldun. Dusunsene boyle biriyle evlendigini ?? Allah korumus seni

Konunun eğitimle ve parayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sizi yeteri kadar sevmemiş ayrılmış. O kıza aşık olup, hayatını onunla devam etmek istemiş. Sizde maşallah kızın yüksek vasfı olmadığına, babasının dükkanı olup, bir partiye üye olduğuna kadar araştırmışsınız.
Diger yorumlarda açıkladim. Kız arkadasimin kardesi zaten. Arastrmama gerek yok.

Sizden ayrılmış aradan aylar geçmiş aşık olmuş başkasına.
Yani sizinle mi evlenmek zorundaydı?
sevgisi bitmiş ayrılmıs hemen sevgisizliği kabul etmeyip yok para icin yok su bu vs gibi bahanelerel avutmayın kendinizi.
He sevmiyor kızı he seni seviyor döner falan mı diyeceğimizi düşündün.

Sen eski sevgilisin artık hayatına bak
Takıntılı eski sevgililer gibi davranıyorsun
Tabi ki para icin. Yıllar once tanidigi kizla şimdi sevgili oldu. Kiz fotograflarimizi gördü baştan. Kızın guclendigini gordu ve ona gitti. Dönmesini istemiyorum ki. Hakettigini yaşasın yeterli.

Kimse onun gözünü zorla boyamadı. Boyanası varmış. Demek ki gözü güç ve parada. Bu yüzden de atlamış resmen. Dua edin. Böyle bir adamdan kurtuldunuz.
Çok haklısınız, gözü sadece çıkarlarında..Dua ediyorum Allah kurtarmış demek ki. Teşekkür ederim 🙏

Back
X