- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Görmüş mesaj atmış sende trip atmışsın seni düşünmese anneni niye sorsun
En azından nezaketen teşekkür ederim sorduğun için annem iyi diyebilirdiniz
Dün sosyal medyada bisye paylastim annem rahatsiz üzüldum rahatlamak icin bi iki cumle yazip twit attım . Eski sevgilimle ayrilali 10 gün fln oldu beni terketmisti mesaj atmis ne oldu annen nasil diye bende "beni niye merak ediyosun ki benim sorunlarım seni ilgilendiriyo sosyal medya hesaplarimi kurcalamayo birak" dedim o da" baska biri var heralde haklisin seni niye merak ediyim ki anneni merak ettim bidaha yazmam" dedi .bende etme hani omuzlarimdab tutup ben yokum artik dedinya oyle davran biseylerin degeri varmis gibi davranma dedim oda tamam bundan sonra sormam tarzi laflar etti bende sana derdimi anlatsam ne olcak iki dk teselli edip gitceksin dedim oda kac kere cagirdin geldim bi kere ikiletmedim sadece iyi mi kötü mu soylermisin dedi konustuk gecmis olsun dikkat et fln dedi konu kapandi gitti geldi yine dengemi bozdu yine beni üzdü bu neydi simdi sevmeyen insan 3 saat once attigim seye bakarmi seviyosa su durumda soyle konusma yerine yanima gelmezmi bunaldim cok bunalllldimmmm
Mesajların türkçe meali şu zaten ' hadi bana yazmaya devam et, benimle ilgilenHer ikiniz de çocuksunuz sanırım.
Konuşmalar,hareketler çok geride çünkü.
Oluyor o yaşlarda bu durumlar,büyüyünce geçiyor.
kötü yazmıyim diyorum kendimi tutamıyorum
ne kadar mıy mıyyy beni bırakma gelceksin yine gideceksin hüüüüü bir tipsiniz yaaa
kusura bakmayın ama
hatırladım baktım eski konularınıza neden biten bitti demiyorsunuz da bin anlam yüklüyorsunuz bir yaptığına
insan eski sevgilisinin 3 saat sonra yaptığına bakar mı diyorsunuz da
eğer hala arkadaşsanız benim arkadaşlarımın 6 7 saat sonrası bile düşüyor face de duvarıma
hususi bakmıyorum yani :)
sizi bırakan bıraktı ota b.k a umut bağlayıp durmayın
bakın acı bir şekilde yazıyorum ama aklınız başınıza gelsin diyeHayir takiplesmiyoruz
bakın acı bir şekilde yazıyorum ama aklınız başınıza gelsin diye
tesadüf bakmış bulunmuştur
ya da sizin ona zaafınızı biliyordur mahsus yapıyordur kamayın lütfen
bunun için konu açacak hale getirmiş sizi yaa
düşünün.. o kim?
Ay kesin yanlış hatırladım konuyu yanlışsa kusura bakmayın
Doğru iz üzerindesin aynı konu sahibi:))Ay kesin yanlış hatırladım konuyu yanlışsa kusura bakmayın
Sevgi öyle insanın ha demesiyle geçen birşey değil. Bence seni hala seviyor ve ayrılık onu da yıkan birşey. Ayrılmasının altında aslında basit bir neden var gibi gördümDün sosyal medyada bisye paylastim annem rahatsiz üzüldum rahatlamak icin bi iki cumle yazip twit attım . Eski sevgilimle ayrilali 10 gün fln oldu beni terketmisti mesaj atmis ne oldu annen nasil diye bende "beni niye merak ediyosun ki benim sorunlarım seni ilgilendiriyo sosyal medya hesaplarimi kurcalamayo birak" dedim o da" baska biri var heralde haklisin seni niye merak ediyim ki anneni merak ettim bidaha yazmam" dedi .bende etme hani omuzlarimdab tutup ben yokum artik dedinya oyle davran biseylerin degeri varmis gibi davranma dedim oda tamam bundan sonra sormam tarzi laflar etti bende sana derdimi anlatsam ne olcak iki dk teselli edip gitceksin dedim oda kac kere cagirdin geldim bi kere ikiletmedim sadece iyi mi kötü mu soylermisin dedi konustuk gecmis olsun dikkat et fln dedi konu kapandi gitti geldi yine dengemi bozdu yine beni üzdü bu neydi simdi sevmeyen insan 3 saat once attigim seye bakarmi seviyosa su durumda soyle konusma yerine yanima gelmezmi bunaldim cok bunalllldimmmm
Of ya vallaha üzülüyorum kadınlarımızın bazı durumlardaki beyin yapısı değişmiyor neden nedennnnnDoğru iz üzerindesin aynı konu sahibi:))
Maalesef henüz bilimsel olarak kanıtlanamadıOf ya vallaha üzülüyorum kadınlarımızın bazı durumlardaki beyin yapısı değişmiyor neden nedennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?