- Konu Sahibi SalakSacma
-
Kanıtlanmasın bilimsel olarak kanıtlanırsa değişmeyeceğine emin olurum sanırım en büyük etken annelerMaalesef henüz bilimsel olarak kanıtlanamadı
Sevgi öyle insanın ha demesiyle geçen birşey değil. Bence seni hala seviyor ve ayrılık onu da yıkan birşey. Ayrılmasının altında aslında basit bir neden var gibi gördüm
Satır arasını görüyor musun? "Canım acısa da" unutcam demiş. Bir insanın ilişki bitirmesinin sebebi karşıdaki insanın onu mutlu edemeyeceğine dair güvenini kaybetmesidir. Aslında sevgi burada bitmiyorEvet ama istemiyorum canim acisa da unutcam diyo
Satır arasını görüyor musun? "Canım acısa da" unutcam demiş. Bir insanın ilişki bitirmesinin sebebi karşıdaki insanın onu mutlu edemeyeceğine dair güvenini kaybetmesidir. Aslında sevgi burada bitmiyor
Uğraşmak yerine kendine bak,böylesi daha iyiOkadar ugrastim kararini değiştiremedim unutmak istiyo belki bi gun unuturda bile isteye yapiyo
Neden ayrıldınız bilmiyorum. Eski sevgiliniz cidden merak edip, sizi terkettiği için vicdanen suçluluk duyup yazmış olabilir. Sizi yoklamak için hastalığı bahane edip de yazmış olabilir. Laf arasında başkası var sanırım vs diye gevelediği için yoklama amaçlı mesaj atmış. Sizinle barışmak isteyen insan sizi yoklamaz, direkt özür diler. Yokluyor ise ego tatminidir. Siz ona hiç yazmadaydınız egosu kırılır, yediremez ve size yine yazardı. Ama sizin yazdığını bütün mesajlar çok çaresizce ve öfkeli, yani ne yazarsanız yazın sizin hala barışmak istediğinizi anladı. Egosu şişti ve şimdi yoluna bakacak.
Bir tek bana mı sanki içten içe barışmak istiyormuş gibi geldi
Sen yine de fazla yüz verme engelleme de.. Sürünsün iyice
Sevse zaten gitmezdi canım.Çok snlam yukleme.Sadece size annen nasıl demiş siz uzattıkca uzatmışsınız.Gerek yok.İyi yada hiç bişey solemeyebılırdınız.Dün sosyal medyada bisye paylastim annem rahatsiz üzüldum rahatlamak icin bi iki cumle yazip twit attım . Eski sevgilimle ayrilali 10 gün fln oldu beni terketmisti mesaj atmis ne oldu annen nasil diye bende "beni niye merak ediyosun ki benim sorunlarım seni ilgilendiriyo sosyal medya hesaplarimi kurcalamayo birak" dedim o da" baska biri var heralde haklisin seni niye merak ediyim ki anneni merak ettim bidaha yazmam" dedi .bende etme hani omuzlarimdab tutup ben yokum artik dedinya oyle davran biseylerin degeri varmis gibi davranma dedim oda tamam bundan sonra sormam tarzi laflar etti bende sana derdimi anlatsam ne olcak iki dk teselli edip gitceksin dedim oda kac kere cagirdin geldim bi kere ikiletmedim sadece iyi mi kötü mu soylermisin dedi konustuk gecmis olsun dikkat et fln dedi konu kapandi gitti geldi yine dengemi bozdu yine beni üzdü bu neydi simdi sevmeyen insan 3 saat once attigim seye bakarmi seviyosa su durumda soyle konusma yerine yanima gelmezmi bunaldim cok bunalllldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?