Eski sevgilim mesaj atti ?

Evet ama istemiyorum canim acisa da unutcam diyo
Sevgi öyle insanın ha demesiyle geçen birşey değil. Bence seni hala seviyor ve ayrılık onu da yıkan birşey. Ayrılmasının altında aslında basit bir neden var gibi gördüm

Evet ama istemiyorum canim acisa da unutcam diyo
Satır arasını görüyor musun? "Canım acısa da" unutcam demiş. Bir insanın ilişki bitirmesinin sebebi karşıdaki insanın onu mutlu edemeyeceğine dair güvenini kaybetmesidir. Aslında sevgi burada bitmiyor

Okadar ugrastim kararini değiştiremedim unutmak istiyo belki bi gun unuturda bile isteye yapiyo
Satır arasını görüyor musun? "Canım acısa da" unutcam demiş. Bir insanın ilişki bitirmesinin sebebi karşıdaki insanın onu mutlu edemeyeceğine dair güvenini kaybetmesidir. Aslında sevgi burada bitmiyor

Eski sevgililer msj atmasın lütfen
Yoklama çekmiş işte
Keşke sadece soğuk soğuk tşk yazsaydın
Uzatmasaydın

Neden ayrıldınız bilmiyorum. Eski sevgiliniz cidden merak edip, sizi terkettiği için vicdanen suçluluk duyup yazmış olabilir. Sizi yoklamak için hastalığı bahane edip de yazmış olabilir. Laf arasında başkası var sanırım vs diye gevelediği için yoklama amaçlı mesaj atmış. Sizinle barışmak isteyen insan sizi yoklamaz, direkt özür diler. Yokluyor ise ego tatminidir. Siz ona hiç yazmadaydınız egosu kırılır, yediremez ve size yine yazardı. Ama sizin yazdığını bütün mesajlar çok çaresizce ve öfkeli, yani ne yazarsanız yazın sizin hala barışmak istediğinizi anladı. Egosu şişti ve şimdi yoluna bakacak.

Öfkeliyim çünkü nezaketen de olsa mesaj atcak bi durum kalmadi ki beni istemeyen benim sosyal medyamada bakmaz mesaj da atmaz dengemi bozuyo

Sevse zaten gitmezdi canım.Çok snlam yukleme.Sadece size annen nasıl demiş siz uzattıkca uzatmışsınız.Gerek yok.İyi yada hiç bişey solemeyebılırdınız.

Yazma demişsin ama yazmasını da istemişsin. Konuyu gereksiz uzatmışsın. Yanlış anlama ama kendi dengeni kendin bozuyorsun. Anlam yükleme daha yeni ayrısınız olur böyle şeyler.

Eski günlerin Hatrına merak edip sormuştur. Sen unuttuysan ya da geri dönmek istemiyorsan ilgilenme.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…