eski sevgilim nasıl geri döner ?

ama onu istiyorum ben o kadar seviyorum ki ben ayrılma sebebimizin %80 i üniversite sınavı o yüzden 1 yıl sonra da olsa tekrar barışırmıyız ki bilmiyorum ama bana vakit ayıracak zamanı uğraşacak zamanı yokmuş
kızım boyle dıyen bırını hala mı ıstıyosun benım tanıdıgım nıce ınsan var unı kazansa bıle kız arkadasını bırakmadı evlendı ewet unı ortamı degısıktır vakıt olmaya bılıyo bazen ama bu bence onun ve senın sınavın senı gercekten cok sevıyo olsa bu lafı demez kaldı kı yaslar cok kucuk sızın yanı boyle kafası karısması gayet dogal kı unıde kızlarda cok bence bu ısın pesını bırak

kızım boyle dıyen bırını hala mı ıstıyosun benım tanıdıgım nıce ınsan var unı kazansa bıle kız arkadasını bırakmadı evlendı ewet unı ortamı degısıktır vakıt olmaya bılıyo bazen ama bu bence onun ve senın sınavın senı gercekten cok sevıyo olsa bu lafı demez kaldı kı yaslar cok kucuk sızın yanı boyle kafası karısması gayet dogal kı unıde kızlarda cok bence bu ısın pesını bırak
üniye daha gitmdiki

Merhaba canım sevgilim benden ayrilmistibu durum arkadaşım da başına gelmişti o bu kitabı okuyarak duzeltmis ben de okudum ve birebir herseyi yaptım ve ilişkimiz 2 yıldır devam ediyor ürüne burdan ulaşabilirsiniz https://goo.gl/4zhApQ

Bi uzmandan duymuştum.Mottosu suydu''Kullanılmış eşya istemiyoruz!''

biri de kitap önermiş dünya onun üzerine kurulmadı yaşın daha çok küçük sende üniversiteye git bak ne kadar değişeceksin...

Yaşlarınız çok ufak. çocuğun ciddi bir ilişki istememesi normal.

Benim de başıma aynı şey geldi. Aynı şekilde ayrıldı kafası karışık ve hala bana bakıyor. Sana geri döndü mi sevgilin?

arkadaşlar 1yıl 2 aylık bir ilişkim vardı herşey gayet güzeldi biz farklı bir şehire taşınacaktı bunu bildiği halde çıkmaya başlamıştık sonra ben farklı şehire taşındık arada gidip geliyordum zaten kendisi karşı komuşumdu halada oraya gittiğimde karşı komşusuyum çünkü anneannemler var orada taşındıktan 10 ay sonra geçen cuma ayrılmak istediğini sıkıldığını free takılmak istediğini söyledi sonra bende biraz üsteledim hani hallederiz felan diye ama olmadı güzel bir şekilde ayrıldık işte bana mesaj attı uzun ne kadar iyi biri saf temiz biri olduğumu birdaha benim gibi birinide hayatında belkide bulamayacağını felan yazdı kısmetse ilerde belki daha sağlam adımlar atmış şekilde karşılaşırız ve belkide tekrardan çıkarız dedi öyle güzel bir şekilde bitirdik ama ben çok seviyorum ve ayrılmak istemiyorum 1.5 hafta sonra oraya gidicem zaten beni ister istemez görücez karşı komşusuyum sonuçta sizce pişman olup geri dönermi ya da geri dönmesini bana nasıl sağlarım? lütfen yardımcı olun

ayrılalı bugün 7 . gün ayrıldığımızda heryerden fotoğrafları kaldırdı durumunu sildirdi face şifresini felan değiştirdi kuzeni benim yakın arkadaşım onunla konuştukları zaman benimde ayrılacağımız aklıma gelmezdi ama sıkıldım demişondan değil ama ilişkimşzden sıkıldım demiş kuzeni unutamazsın ki sen onu demiş o da unutulcak biri değil zaten ama böylede kafam rahat felan demiş kafası çok karışıkmış yani o da bilmiyor düzelip düzelmeyeceğimiz sizce ne olur ya lütfen yardım edin feri döner mi?
Dönme ihtimali var

Biraz free takılsın sonr geri dönsün ister misin...adam bıktım demiş, gurur diye bir şey var hayatta :işsiz:

Back
X