eski sevgilim ne yapıyor olabilir?

Cansu020

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
70
35
8
31
Günaydınlar... 7 ay önce biten bir ilişkim var.benim yaşım 22 onun 30 kendisi ansızın maddi sorunlarını bahane ederek ayrıldı benden cok cabaladım barışmak için ama bırak yakamı dedi en son bende bıraktım en son konuşmadan snra bir kaç gün sonra işe girdim onla aynı yerde aynı arkadaş cevresini tanıdım arkadaş oldum arkadaşlarıyla. .. birimler farklı ancak açılışlarda görüyorum son zamanlar farkettim beni heryerden engellemişti şimdi kaldırmış üstlelik açılışlarda hep etrafmda geziyor bu ne yapmaya çalışıyor acaba?

Klasik türk erkeği sıkılır gider baskalarinda ,aradığını bulamaz geri döner
biz tam atlatiriz acisini sonra hooopp basa doner.
sana birsey söyliyim o yine gider...
her yerden engelle ve bitir güvenip herşeyi başa sarma aglayarak bitirdiğin kitabi tekrar okumanin alemi yok kapat koy rafa ....

Salla gitsin bişeyler hissetmiyorsan artık aklını karıştırma hiç

Ben olsam ona sorardım hayırdır niye etrafımda dolanıyorsun diye bahanesi de saçma değil mi ikinizde çalışan insanlarsınız neyin maddi sıkıntısı bu?

[QUOTE="izguben, post: 51042431, member: 5ayrıldıktan olsam ona sorardım hayırdır niye etrafımda dolanıyorsun diye bahanesi de saçma değil mi ikinizde çalışan insanlarsınız neyin maddi sıkıntısı bu?[/QUOTE]
Önceden çalışmıyordum ben yeni girdim işe aytıldıktan sonra

Back
X