Eski sevgilim ne yapmaya calısıyor anlamadım🤣

Ego. Bunlar hem çekip gider hem de unutulup gitmeyi sindiremezler. Siz yanacaksınız ki o ateşinizle ısınacak.

İyi de çocuğun gündeminde daha çok. Kızın değil. Çocuk hikayelerine bakıp ortak arkadaşları arıyor engelleri acıyor. Kız da tepki veriyor bu ne diye. Gayet normal ve eğlenceli bir konu

İyi de çocuğun gündeminde daha çok. Kızın değil. Çocuk hikayelerine bakıp ortak arkadaşları arıyor engelleri acıyor. Kız da tepki veriyor bu ne diye. Gayet normal ve eğlenceli bir konu
Vala kusura bakmayında benim ex de başka kimse kalmamış gibi gidip arkadaşlarımla ilgilenirse ekleşirse dışarıdan farklı görünürse benimde gündemimde olur mecburen aşkından öldüğümden değil napıyo la bu iki midesiz diye sorgularım size iyi eğlenmeler

Benim de hoşuma gitmez eski sevgilim bile olsa bir arkadaşımla birlikte olması. Arayıp bir şeyler söylemeseydi keşke, karşı tarafta yanlış anlıyor böyle olunca.

En doğru yorum. Ne münasebet yani

Ya lütfen okuduğunuzu anlama gibi becerilerinizi iyice geliştirdikten sonra konulara yorum yapın ya. BEN ONUN ARKADASI İLE İLGİLENMİYORUM, O DA BENİMLE İLGİLENMİYOR BİZ SADECE ARKADAŞIZ. ARAMIZDA Bİ SEY OLDUGUNU SANAN KİSİ SADECE ESKİ SEVGİLİM. Öf valla sıkıntı bastı sizden ya sanki adamla eski sevgilimden ayrıldıgım gibi arkadas oldum. Biz tamamen farklı yerde farklı insanlarla denk geldik arkadas olduk ve eski sevgilimden ayrılalı cok uzun zaman olmustu zaten.

Benim de hoşuma gitmez eski sevgilim bile olsa bir arkadaşımla birlikte olması. Arayıp bir şeyler söylemeseydi keşke, karşı tarafta yanlış anlıyor böyle olunca.
Ortada hicbirsey yoktu ki eski sevgilim kendisi bu hikayeyi yazmıs resmen. Aramızda bir sey oldugunu sanacagı hicbirsey olmadı

konu okuduğumuzu anlamaya gelirse üyelik silip gitmek zorunda kalabilirsiniz bence , ilgilenmiyor olabilirsiniz ama dışarıdan görünen budur bilemezsiniz kimse bilemez 2 sayfadır insanlar size ısrarla mevzu siz değilsiniz salın mevzu adamın kendi kişiliği diyor size Türkçeden Türkçeye çeviri yapıyoruz bırakın anlamayı anlamayı düşünmeyi inkar ediyorsunuz alıntı atmayın bana rica ediyorum ya

bence önünüze bakın, anlam aramayın, adı üzerinde eski sizi ilgilndiren bi durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…