- 31 Temmuz 2017
- 1.043
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
İnstagram: engelMerhaba 2 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti .ayrılan taraf oydu .Tam atlatabilmiş değilim açıkçası ara ara hüzünleniyorum anıları hatırladıkça .
Ayrıldığımız ilk hafta kabullenmeyip görüşmek adım atmak istedim .ama o ayrılığı kabullenmemi istedi .Brn de sonrasında hiçbir şekilde iletişime geçmedim .
engelleyip engel kaldırma tekrar ekleme gibi saçmalıyor .Arada bahaneyle yazıyordu ama konuşalım görüşelim demedi hiç .ben de geçiştirip bitiriyordum konuşmayı .
En son bana benim iş ile ilgili ilan attı bu sefer patladım ona . Hayatında olmayan birinin ne yaptığı umrunda olmamalı dedim .kendisi tamamen iyi niyetinden atıyormuş düşmanı değilmişim falan falan …
Ben de arkadaşında değilim dedim sonuçta ayrılmak isteyen sendin kararın arkasında dur dedim .bu şekilde bitirdim konuşmayı .üstüne de engelledi beni .
Sinirlerim bozuldu ben kendi hayatıma bakmaya çalışırken rahatsız edilmek istemiyorum artık .Tekrar bir araya gelme niyeti olsa böyle davranmazdı değil mi ? Çok seviyordum çok güzel anılar biriktirdik ciddi adımlar bile atmıştım o kadar zoruma gidiyor ki bu halimiz . Evlenmemizi bekliyordu herkes şu hale bak ..
Ya engellemek o kadar çocukça geliyor ki bana .bunu da yaptıracak bana artık şrfszİnstagram: engel
Telefon: engel
Whatsapp: engel
Geçmiş olsun.
Ay valla tam da bu hafta gelip yokladı djdjdVenus retrosunda tirtik ilisliler biter. Exler gelir yoklar ama gene biter
Hah işte bunu yaşamak istemiyorumOlurda yeni birini bulamasa geri dönmek için sizinle iletişimi kesmiyor.
Hah işte bunu yaşamak istemiyorum
Biraz uzucem belki seni ama o birini bulmus, arada onunla kavga edince yazmis sana.Merhaba 2 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti .ayrılan taraf oydu .Tam atlatabilmiş değilim açıkçası ara ara hüzünleniyorum anıları hatırladıkça .
Ayrıldığımız ilk hafta kabullenmeyip görüşmek adım atmak istedim .ama o ayrılığı kabullenmemi istedi .Brn de sonrasında hiçbir şekilde iletişime geçmedim .
engelleyip engel kaldırma tekrar ekleme gibi saçmalıyor .Arada bahaneyle yazıyordu ama konuşalım görüşelim demedi hiç .ben de geçiştirip bitiriyordum konuşmayı .
En son bana benim iş ile ilgili ilan attı bu sefer patladım ona . Hayatında olmayan birinin ne yaptığı umrunda olmamalı dedim .kendisi tamamen iyi niyetinden atıyormuş düşmanı değilmişim falan falan …
Ben de arkadaşında değilim dedim sonuçta ayrılmak isteyen sendin kararın arkasında dur dedim .bu şekilde bitirdim konuşmayı .üstüne de engelledi beni .
Sinirlerim bozuldu ben kendi hayatıma bakmaya çalışırken rahatsız edilmek istemiyorum artık .Tekrar bir araya gelme niyeti olsa böyle davranmazdı değil mi ? Çok seviyordum çok güzel anılar biriktirdik ciddi adımlar bile atmıştım o kadar zoruma gidiyor ki bu halimiz . Evlenmemizi bekliyordu herkes şu hale bak ..
bakmak devam etmek zorundayım ..ara ara zorlanıyorumO halde önünüze bakacaksınız.
Nesi çocukça engellemenin?Ya engellemek o kadar çocukça geliyor ki bana .bunu da yaptıracak bana artık şrfsz
Yok öyle deli gibi stalklamıyorım artık .ama ayrılma kararı anlık değildi .ilişkinin içindeyken vermişti kararı . Bana sarılırken öperken kafasında ayrılık geçmesi .Biraz uzucem belki seni ama o birini bulmus, arada onunla kavga edince yazmis sana.
Bu arada sen de artik yok o seni engellemis mi neymis birak.
Evet uzaktan demesi kolay, ama önune bak, sil at gecmisi
Neden seni arada yoklayıp canını sıkmasına izin veriyorsun ki. Bas engeli geç. Hiç çocukça değil. Engel listem exlerle doluUlaşmak isteyen fake hesap açıp yine ulaşıyor ona da bir engel
Bir de ben engelleyim ya hdhdNeden seni arada yoklayıp canını sıkmasına izin veriyorsun ki. Bas engeli geç. Hiç çocukça değil. Engel listem exlerle doluUlaşmak isteyen fake hesap açıp yine ulaşıyor ona da bir engel
bakmak devam etmek zorundayım ..ara ara zorlanıyorum
Engelle kız içinde kalacağına engel listende kalsınBir de ben engelleyim ya hdhd
Deli gibi degil ama evet yapiyorsun. Ki ayrilmis bircogumuz da yapti, emin ol.Yok öyle deli gibi stalklamıyorım artık .ama ayrılma kararı anlık değildi .ilişkinin içindeyken vermişti kararı . Bana sarılırken öperken kafasında ayrılık geçmesi .
Bunu düşündükçe çıldırıyorum
Ben yarabandi yaptim, ama bunu karsi taraf da biliyordu. Yani sonu filan yoktu. Etik olarak herkesin kaldiracagi birsey olmadigi icin, pek tavsiye etmiyorum.Evett iş hayatım zaten yoğun olduğu için atlatabildim evde boş dursam daha kötü durumda olabilirdim .
birilerini öneren oluyor etrafımda ama yarabandı gibi olur görüşeceğim kişi de .karşımdaki kişiye de bunu yapmak istemem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?