- 16 Eylül 2022
- 23
- 8
- 16
- 28
Kızlar merhaba yakın zamanda yaşadığım bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum düşünceleriniz için mayıs ayında biriyle sevgili oldum bana baya ciddi yaklaştı ilk görüşmemizden itibaren evlilik lafı ediyordu ben de hep erken olduğunu biraz daha birbirmizi tanımamız gerektiğini söylüyordum neyse yazım onun aileler tanışsın ısrarı üzerine aileleri tanıştırmaya karar verdik ama ben hala emin değildim keza ailesi gelemedi zaten birkaç gün önce covid olmuşlar güya diyorum çünkü o günden sonra bana mesafeli ve soğuk davranmaya başladı nedenini sorduğumda burada çok yalnız kaldım kendimi iyi hissetmiyorum vs dedi hep ama ben hissediyordum benimle ilgili bi sorun olduğunu hep sordum ama cevap aynı ben de en son aradım ve derdin be benimle problemin ne dedim o da bana duygularımdan emin değilim sana karşı nw hissettiğimi bilmiyorum dedi tabi ben şok oldum önce kafamı toplamam lazım vs dedi birkaç gün daha konuştuk soğuk soğuk sonra yazmadı ben de yazmadım bi 10 gün sonra ne olduğunu merak ettim yazdım o da bem de değişen bi şey yok şu an bi şey istemiyorum yazmış ben de başka biri mi var dedim hayır hayata bakış açım yüzünden böyle oldu yazmış sonra ben yazmadım tabi beni instadan çıkarmış akşam ben de numarasını sildim buna karşılık ne olduğunu anlamadığım bi bitiş yaşadım kızlar ki bu adam bana sürekli evlilik lafı eden ve aile uyumu vs önemli diyen biri bi de şöyle bi durum var instadan sürekli kızları takip edip bırakıyordı son zamanlarda kızların çoğunu bırakmıştı takibi azaltmışfı takipçileri falan sizce hayatına yeni birini mi aldı yoksa eski sevgilisi döndü ona istinaden mi böyle bi şey yaptı sizce neden böyle oldu