Eski sevgilim nisanlanmis

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
Mart ayında ayrıldığım eski sevgilim nisanlanmis gönderilerine baktım kıza çiçek yollamis benle sevgiliyken bir kere bile yollamadi aramadı sormadı iki gün üst üste yazmadığı olurdu o sebepten ayrılmstm bende.. çok özel şeyler yasamistik onunla :( şu an benimde hayatımda biri var ama yinede nişanlandığıni görünce bir kötü oldum sana aşık oldum diyodu bana yalanmış demekki çok moralim bozuldu burda paylasmak istedim :(

Mart ayında ayrıldığım eski sevgilim nisanlanmis gönderilerine baktım kıza çiçek yollamis benle sevgiliyken bir kere bile yollamadi aramadı sormadı iki gün üst üste yazmadığı olurdu o sebepten ayrılmstm bende.. çok özel şeyler yasamistik onunla :KK43: şu an benimde hayatımda biri var ama yinede nişanlandığıni görünce bir kötü oldum sana aşık oldum diyodu bana yalanmış demekki çok moralim bozuldu burda paylasmak istedim :KK43:
sevgili Panikkız,her şeye ama her şeye takıyorsun... neden biraz rahat yaşamaya çalışmıyorsun? daha geçen mide kanseriyim diye paniklemiştin de zor sakinleştirmiştik seni.

bence genel anlamda evhamlı ve melankolik bir ruh halin var, normal bir durumu bile aşamyorsun . bir uzmana gitmeyi düşünmez misin?

konuna gelecek olursak,adam seni mutlu etmemiş, sen de ayrılmışsın,bitti gitti. giden biten şeylerin arkasından ağlayarak yaşayamayız,hayatına yön vermeyi öğrenmen lazım.

tamam ''neden bana yapmadı da başkasına yapıyor'' diye üzülmen normal ama, sen genelde her şeyi gerektiğinden fazla takan birisin.

lütfen yapma bunu kendine,1 tanecik ömrün var, güzel yaşa onu da. :KK200:

**not: şimdi diğer üyeler yazınca fark ettim, 1 sene geçmiş yahu! lütfen ama lütfen artık... :olamaz:

size değerli hissettirmemiş neden üzülüyorsunuz? zaten yolunda gitseydi ayrılmazdınız. aradan en az 1 yıl geçmiş normaldir. önünüze bakın

Boyle seylerrrr olabilir. Bilmem kaç senelik evliliginde eşinden bi kuru cicek, guzel söz duymayip "eşimin huyu boyle" diyen kadinlarin eşleri daha sonra elin kadinina cicek bocekte gonderiyor, şiirde okuyor.
Yani sizinle olan ilişkisi her ilişkisinde ayni olacak diye birsey yok.

Ya ben onu çok sevmiştim çok başka sevmiştim bu sevgilimi de seviyorum ama yinede çok üzüldüm
Tamam da bir sene geçmiş halen eski sevgilinizi mi takip ediyorsunuz da görüyorsunuz nişanlandığını yapmayın bakmayın kendi hayatınıza bakin

hayırlı uğurlu olsun, darısı başınıza. her zaman sevgimize beklediğimiz karşılığı bulamayabiliriz, hayat bu. demekki o da şimdi hayatındaki insanı çok başka seviyor. kabul edip devam edeceksiniz, başka şansınız yok.

Allah mutlu mesut etsin ne güzel kendine uygun birini bulmuş insallah siz de gönlunuze göre birini bulursunuz

Back
X