Eski sevgilim nisanlanmis

Oda belki senin için aynı şeyi diyordur.
Ayrıldık bak gitti sevgili yaptı, beni hiç sevmedi mi.
Bitmiş artık yoluna bak bence.

Çok mutsuzum artık insanlar hep mutlu istedikleri oluyor benim şansım hiç gulmiyo
Senin bu söyleminden çıkarımım hep olumsuzlukları geçmişi düşündüğü n
Anı yaşamayı tercih etmelisin
İlla birini özlemen için geçmişte mi olması gerekiyor
Şimdiki sevgilini de sevdiğini söylüyorsun
O zaman sevgilinle doya doya yaşa sevgini
İlla ayrılmış mı olman gerekiyor kıymetini anlaman için
Lütfen acıdan beslenmeyi bırak kendi iyiliğin için gencecik bir insansın bu yılları doya doya mutlu yaşa

Erkekler evlilik için doğru hatunu değil doğru zamanı bekler. Sen yanlış zamanda karşısına çıkmışsın sadece. Nişanlısı senden iyi olduğu için veya seni daha az sevdiği için değil evlenme zamanı olarak hazır hissettiği için başkasıyla birlkte.

Ay yok artik bu da avunma şekli mi?
Evlenmeye hazir olmadiklari için maddi manevi tam 10 sene birbirlerini bekleyip evlenenler biliyorum.

Kadin ve erkek birbirleri için "dogru" olduklarini dusunuyorlarsa istiyorlarsa dogru zamani da beklerler.

Evlenmeye hazir olmadiklari için maddi manevi tam 10 sene birbirlerini bekleyip evlenenler biliyorum.

Kadin ve erkek birbirleri için "dogru" olduklarini dusunuyorlarsa istiyorlarsa dogru zamani da beklerler.
Bir taraf hazır diğer taraf hazır değilse ve hazır olması için uzun süre gerekse ve ayrılmışlarsa bu sevmediklerini mi gösterir? Biraz karışık oldu ama aklıma takıldı. 🙄

Emin ol senin sevgilin oldugunu ogrense umrunda olmazdi onun. Ki sen niye bu kadar uzuldun uzuluyosan niye baskasiyla sevgili oldun. Erkek arkadasin suan senin yaptigini yapsa uzuldum gorunce dese buraya gelip evlenmeden bosamaya kalkarsiniz. Kendinize yapilmasini istemediginizi karsinizdakinede yapmayin yolunuza bakin

Bir taraf hazır diğer taraf hazır değilse ve hazır olması için uzun süre gerekse ve ayrılmışlarsa bu sevmediklerini mi gösterir? Biraz karışık oldu ama aklıma takıldı. 🙄

Bir taraf saçma sapan nedenlerden, olmayacak işler peşinde koşmaktan dolayi uzatiyorsa, veya ortada neden yokken hazir degilim diyorsa evet insan sevse de ayrilabilir.
Geçen bir konu vardi mesela adamin dunya kadar borcu vardi, cogunluğu babasinin borclariydi ustelik ve kadina beni bekle diyordu yillarca. Cogunluk hakli olarak ayril demişti.
Hani bunun gibi abuk durumlar dışında birbirlerini seven ve buna değecegini düşünen insanlar yillarca da olsa bekliyorlar evet.

Mart ayında ayrıldığım eski sevgilim nisanlanmis gönderilerine baktım kıza çiçek yollamis benle sevgiliyken bir kere bile yollamadi aramadı sormadı iki gün üst üste yazmadığı olurdu o sebepten ayrılmstm bende.. çok özel şeyler yasamistik onunla :KK43: şu an benimde hayatımda biri var ama yinede nişanlandığıni görünce bir kötü oldum sana aşık oldum diyodu bana yalanmış demekki çok moralim bozuldu burda paylasmak istedim :KK43:
Şöyle düşün :sana yapmamış ona yapmış, demek ki duyguları daha yoğunmuş ve nişanlanmış, senin de ilişkin varmış ne güzel darısı sana diyelim ozaman 😉

Bir taraf saçma sapan nedenlerden, olmayacak işler peşinde koşmaktan dolayi uzatiyorsa, veya ortada neden yokken hazir degilim diyorsa evet insan sevse de ayrilabilir.
Geçen bir konu vardi mesela adamin dunya kadar borcu vardi, cogunluğu babasinin borclariydi ustelik ve kadina beni bekle diyordu yillarca. Cogunluk hakli olarak ayril demişti.
Hani bunun gibi abuk durumlar dışında birbirlerini seven ve buna değecegini düşünen insanlar yillarca da olsa bekliyorlar evet.
Kendi durumun için sormuştum, haklısınız sanırım bir tarafa o nedenler saçma geliyorsa da ayrılır.

Bazı erkekler veya kadınlar böyle bencilce ama gerçek bu. Ayrıca avunma olarak değil gerçekten söz ettim bana sorarsanız bencede pek karakterli bi duruş değil

Mart ayında ayrıldığım eski sevgilim nisanlanmis gönderilerine baktım kıza çiçek yollamis benle sevgiliyken bir kere bile yollamadi aramadı sormadı iki gün üst üste yazmadığı olurdu o sebepten ayrılmstm bende.. çok özel şeyler yasamistik onunla :KK43: şu an benimde hayatımda biri var ama yinede nişanlandığıni görünce bir kötü oldum sana aşık oldum diyodu bana yalanmış demekki çok moralim bozuldu burda paylasmak istedim :KK43:
2 senelik ilişkimin son ayları bana yalvarıp deli gibi sevdiğini söyleyip, çiçekler alıp, aglarken başka bir kızla birlikteymiş. Benimle ayrıldıktan 2 gün sonra öğrendim. 2 hafta sonra da nişan yaptılar. Sonra bana beni zaten hiç sevmediğini hep rol yaptığını söyledi. Ne kadar acıydı !
Sizinki yine beklemiş biraz. Benimki benimleyken beni unutmuş gözden çıkarmış meğer. Kıza evlenme teklifi etmiş evet demesini beklemiş. Evet diyince de bana tekme bastı. Sonra noldu. Kız onu 1 ayda bıraktı. Ve yine bana geldi. Cevap bile vermedim. Hala yazıyor. Bu olaylar 3 ay içinde yaşandı. Senin hayatına en azından yeni biri girmiş, mutluluğu yakalamışsın. Ben yıllarca hiç sevilmediğimi öğrenmenin acısıyla tekrar kimseye güvenemiyorum. Kendi mutluluğuna bak. Kimsenin umrunda değiliz canım. Herkes kendini düşünüyor.

Bazı erkekler veya kadınlar böyle bencilce ama gerçek bu. Ayrıca avunma olarak değil gerçekten söz ettim bana sorarsanız bencede pek karakterli bi duruş değil

Bazilari oyle olabilir ona itirazim yok, her çesit insan var ama "hepsi" değil. Nasil biz kadinlara genelleme yapilinca yanliş diyorsak erkekler icin de aynisi gecerli.
Gercekten seven insanin da kolay vazgececegini dusunmuyorum yinede.

Bazilari oyle olabilir ona itirazim yok, her çesit insan var ama "hepsi" değil. Nasil biz kadinlara genelleme yapilinca yanliş diyorsak erkekler icin de aynisi gecerli.
Gercekten seven insanin da kolay vazgececegini dusunmuyorum yinede.
Bazıları dedim ya zaten 😂

Ne ara ayriligi atlatıp nisanlanacak aşamaya gelmis erkekleri de anlamak mümkün değil

Ya ben onu çok sevmiştim çok başka sevmiştim bu sevgilimi de seviyorum ama yinede çok üzüldüm
Siz 1 senede yeni sevgili bulurken, eski sevgiliniz ayrıldınız diye ömür boyu yas mı tutsun?
1 senede ne üzüntüler atlatılıyor, yeniden ne hayatlar kuruluyor.

Ben 12 senelik evliliğimi bitirdim. Eski koca kişisi boşanmadan 4 ay sonra evlendi:) bir kez bile bakmadım takip etmedim. Evlendiğini de arkadaşımdan öğrendim. Arkadaşlarım bile benden fazla meraklı cıktı:)))

Üzerinden 1 sene geçti umrumda bile değil.

Bence çok normal.
Sizin hayatına biri girmiş, onun hayatına biri girmiş. O nişanlılık yolunu tercih etmiş.
Belki de hayatını aşkı o kadındır, ve hiçbir zaman siz olmamışsınızdır.

Back
X