- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bu söyleminden çıkarımım hep olumsuzlukları geçmişi düşündüğü nÇok mutsuzum artık insanlar hep mutlu istedikleri oluyor benim şansım hiç gulmiyo
Erkekler evlilik için doğru hatunu değil doğru zamanı bekler. Sen yanlış zamanda karşısına çıkmışsın sadece. Nişanlısı senden iyi olduğu için veya seni daha az sevdiği için değil evlenme zamanı olarak hazır hissettiği için başkasıyla birlkte.
Bir taraf hazır diğer taraf hazır değilse ve hazır olması için uzun süre gerekse ve ayrılmışlarsa bu sevmediklerini mi gösterir? Biraz karışık oldu ama aklıma takıldı.Ay yok artik bu da avunma şekli mi?
Evlenmeye hazir olmadiklari için maddi manevi tam 10 sene birbirlerini bekleyip evlenenler biliyorum.
Kadin ve erkek birbirleri için "dogru" olduklarini dusunuyorlarsa istiyorlarsa dogru zamani da beklerler.
Bir taraf hazır diğer taraf hazır değilse ve hazır olması için uzun süre gerekse ve ayrılmışlarsa bu sevmediklerini mi gösterir? Biraz karışık oldu ama aklıma takıldı.![]()
Şöyle düşün :sana yapmamış ona yapmış, demek ki duyguları daha yoğunmuş ve nişanlanmış, senin de ilişkin varmış ne güzel darısı sana diyelim ozamanMart ayında ayrıldığım eski sevgilim nisanlanmis gönderilerine baktım kıza çiçek yollamis benle sevgiliyken bir kere bile yollamadi aramadı sormadı iki gün üst üste yazmadığı olurdu o sebepten ayrılmstm bende.. çok özel şeyler yasamistik onunlaşu an benimde hayatımda biri var ama yinede nişanlandığıni görünce bir kötü oldum sana aşık oldum diyodu bana yalanmış demekki çok moralim bozuldu burda paylasmak istedim
![]()
Kendi durumun için sormuştum, haklısınız sanırım bir tarafa o nedenler saçma geliyorsa da ayrılır.Bir taraf saçma sapan nedenlerden, olmayacak işler peşinde koşmaktan dolayi uzatiyorsa, veya ortada neden yokken hazir degilim diyorsa evet insan sevse de ayrilabilir.
Geçen bir konu vardi mesela adamin dunya kadar borcu vardi, cogunluğu babasinin borclariydi ustelik ve kadina beni bekle diyordu yillarca. Cogunluk hakli olarak ayril demişti.
Hani bunun gibi abuk durumlar dışında birbirlerini seven ve buna değecegini düşünen insanlar yillarca da olsa bekliyorlar evet.
Bazı erkekler veya kadınlar böyle bencilce ama gerçek bu. Ayrıca avunma olarak değil gerçekten söz ettim bana sorarsanız bencede pek karakterli bi duruş değilAy yok artik bu da avunma şekli mi?
Evlenmeye hazir olmadiklari için maddi manevi tam 10 sene birbirlerini bekleyip evlenenler biliyorum.
Kadin ve erkek birbirleri için "dogru" olduklarini dusunuyorlarsa istiyorlarsa dogru zamani da beklerler.
2 senelik ilişkimin son ayları bana yalvarıp deli gibi sevdiğini söyleyip, çiçekler alıp, aglarken başka bir kızla birlikteymiş. Benimle ayrıldıktan 2 gün sonra öğrendim. 2 hafta sonra da nişan yaptılar. Sonra bana beni zaten hiç sevmediğini hep rol yaptığını söyledi. Ne kadar acıydı !Mart ayında ayrıldığım eski sevgilim nisanlanmis gönderilerine baktım kıza çiçek yollamis benle sevgiliyken bir kere bile yollamadi aramadı sormadı iki gün üst üste yazmadığı olurdu o sebepten ayrılmstm bende.. çok özel şeyler yasamistik onunlaşu an benimde hayatımda biri var ama yinede nişanlandığıni görünce bir kötü oldum sana aşık oldum diyodu bana yalanmış demekki çok moralim bozuldu burda paylasmak istedim
![]()
Bazı erkekler veya kadınlar böyle bencilce ama gerçek bu. Ayrıca avunma olarak değil gerçekten söz ettim bana sorarsanız bencede pek karakterli bi duruş değil
Bazıları dedim ya zatenBazilari oyle olabilir ona itirazim yok, her çesit insan var ama "hepsi" değil. Nasil biz kadinlara genelleme yapilinca yanliş diyorsak erkekler icin de aynisi gecerli.
Gercekten seven insanin da kolay vazgececegini dusunmuyorum yinede.
Ho hooo deveyi yola koysam bir senede hacca gider gelir eski sevgilin mi başkasına gitmeyecek.Geçen sene martta
Bazıları dedim ya zaten![]()
Orda atlamış olabilirim haklısınızİlk yorumunuzdan bahsediyordum. "Erkekler" yazmiştiniz, o yüzden.
Ne ara ayriligi atlatıp nisanlanacak aşamaya gelmis erkekleri de anlamak mümkün değil
Siz 1 senede yeni sevgili bulurken, eski sevgiliniz ayrıldınız diye ömür boyu yas mı tutsun?Ya ben onu çok sevmiştim çok başka sevmiştim bu sevgilimi de seviyorum ama yinede çok üzüldüm