eskı sevgılım nısanlanmıs:(

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
dun face de (arkadas degılız ) eskı sevgılımın nısanlandıgını gordum bı zamnalar ona cok asıktım asker yolunu bekledım ama baya dır ayrıydık uzun yıllar gectı baska hayatlara daldık ondan sonra baskası gırdı hayatıma ama o hep bı mantıksız sevısımdı... onu bı baskasıyla nısanlanmıs gormek bana uzuntu verdı bı tuhaf oldum ben 30 yasımdayım karsıma hala bırısı cıkmadı boyle nısanlananları gordukce cok ozenıorum ınsan bı zamnlar sevdıgım herseyım dedıgı kısıye baskasıyla gorunce tuhaf oluyor

dun face de (arkadas degılız ) eskı sevgılımın nısanlandıgını gordum bı zamnalar ona cok asıktım asker yolunu bekledım ama baya dır ayrıydık uzun yıllar gectı baska hayatlara daldık ondan sonra baskası gırdı hayatıma ama o hep bı mantıksız sevısımdı... onu bı baskasıyla nısanlanmıs gormek bana uzuntu verdı bı tuhaf oldum ben 30 yasımdayım karsıma hala bırısı cıkmadı boyle nısanlananları gordukce cok ozenıorum ınsan bı zamnlar sevdıgım herseyım dedıgı kısıye baskasıyla gorunce tuhaf oluyor

canım yaaa ne garip dimi kör kütük aşk olsunsun herşeyini verirsin sonra herşey biter ardından o başkasına gider hayat işte üzülme yoluna bak bir dahada facede onun hesabına bakma bence böyle şeylerin kısmet olduğuna inanıyorum ben demekki kısmet değilmiş bir yerlerde seninde kısmetin var unutma :)

Ben depresiyona giriyorm artik facebooktan. Milet gosteris pesinde bakma bencede.

aynen bencede nişan yaparlar koyarlar söz yaparlar koyarlar yedikleri yemeği bile paylaşıyorlar öpüşüyorlar paylaşıyorlar insanlar ne meraklıymış kendini teşhir etmeye bende sıkıldım valla kapattım facemi

aynen bencede nişan yaparlar koyarlar söz yaparlar koyarlar yedikleri yemeği bile paylaşıyorlar öpüşüyorlar paylaşıyorlar insanlar ne meraklıymış kendini teşhir etmeye bende sıkıldım valla kapattım facemi

Walaha bazen goruyorum benden kucukler evlenmis nisanlanmis. Bakarken ii gelmiyor bana ya facebook. Ii yapmisin silmekle bende sildim :))

face de herkez mutlu mübarek.. ınsan boyle nısanlanan evlenenerı bakınca faceden depresıf oluyo bıde bunlar mazınız olan ınsanlarsa

Gıpta ile bakıp birde üzerine üzüntü yaşıyorsanız en iyisi hiç takip etmemek ve içinizdeki merak duygusuna gem vurmak .

Yok merakıma yenik düşüyorum bakıyorum diyorsanız da , Allah mutlu mesut etsin demeyi alıştırın dilinize :34:

allah herkezı mutlu etsın umudu olanlara umudunu bır an once yaklastırsın

Benimki de evlendi boşver :)

Şaka bir yana, artık üzülmeyi kesip kendine yeni bir ufuk açmalısın. 28-30-35 bunlar sadece sayı. Hiçbir şey için geç değildir.

Yoo hiç de öyle olmuyo o size göre öyle . Eğer gerçekten sevdiğiniz biri olsaydı şimdi hayatınızda umrunuzda bile olmazdı eskisi .
Şahsen ben eski sevgilimden ayrılınca şimdiki sevgilimle çkmaya başladığımda haala çıkıyoruz da neyse 2 sene önce yani işte çıkmya başladığımzda görmüştüm eskisini başka bi kzla çkmaya başlamş filan beni de rahatsz ediyodu 1 ay öncesine kdr . Görünce çok mutlu olmuştum oh be sonunda beni de rahatsz etmez bulmş kendine göre birini sonundaa aman mutlu olsun banane deyip geçmiştim .
Eskiden gerçekten aşık olduğum birisi yok platonik vardı küçüklüğümden kalma bizim arka sokakda oturan bi çocuk 3 sene platonik sevmiştim ama şimdi onunda birisiyle olduğnu görsem . İçimdn mutluluklar diler üzerinde 1 saniye düşünmem çünkü benim zaten çok sevdiiğim bi sevdiğim var ötesinin önemi yok . Sizin de karşınıza birsi çıktığında umursamaycaksnz kesinlikle emiinim ..

Geçmiş geçmişte kalmıştır sen de onu daha fazla takip ederek canını sıkma artık ha diyosan da takip etmeden duramıyorum o zaman bi süre face ini kapa. Herkes kendi kaderini yaşar üzülme şuan boşluktasn diye böyle düşünüyosun. Hayatında biri olsaydı umrun olmazdı inan bana. İnşallah hakkında hayırlısı olur en kısa zamanda ama lütfen eskiye takılıp kalma bu sana sadece acı verir...

Şuan yalnızsan bundan kötü olmuşsundur bak o evleniyo ben hala yalnızım diye -bence-.
Benim iki yıllık ilişkim var eski sevgilimi zor atlatmıştım zamanında, geçmiş gün sevgilisiyle gördüm tek tepkim "kız bundan küçük mü ya, bu adam bu kadar tipsiz miydi" oldu sonra da hiç görmemiş gibi hayatıma devam ettim:1:

Ayrıca Facebook ve teşhircilik demişsiniz ama şahsen ben de evlensem nişan söz vs fotoğraflarımı koyarım yani memleketten senelerdir görüşemediğim akrabalarım var tek iletişim yerim orası keza geçen bi'arkadaşım nişanlandı nişanına gidemedim başının etini yedim resmen merak ediyorum fotoğraf yüklesene diye. Adı üstünde sosyal paylaşım sitesi ne paylaşsak laf edenler oluyo:44:

Son düzenleme:
Tamam anlıyorum üzücü bir durum, tez zamanda da unutmanızı diliyorum ancak insanların mutluluklarını paylaşmaları neden rahatsız ediyor kadınları ben onu anlamıyorum. (Konu sahibinin durumunu kast etmiyorum. Panter Emel olmaya meyledenler için artık parantez açıyorum.) Ben sosyal paylaşım sitelerinde daha doğrusu internetteki hiçbir sitede fotoğraf paylaşımı yapmıyorum. Hani yaptığım için bu soruyu sormuyorum size. Eminim ki bu rahatsız olan kadınlar günün birinde nişanlanınca aynı eylemi yapacaklar. Sonra da şu an kendilerinin rahatsızlığına sahip olan başka bekarları burada şu sözlerle anacaklar.

-Ya insanların hasetliklerini anlamıyorum. Ne kadar kıskanç bu kadınlar. Aaaa üstüme iyilik sağlık. Çok korkuyorum nazardaaaaannnn :(

Ben hasetlik huyundan zerre kadar haz etmediğimden bu tür tepkilere de mana veremiyorum. Kıskançlık yahut özenme halleri farklıdır. Ancak hasetlik ne kadar büyürse, haset ettiğiniz şeylere sahip olmanız da o kadar güçleşir. Buna doğanın dengesi mi dersiniz, evrene yollanan mesaj mı dersiniz, yoksa yaradanın adaleti mi dersiniz onu bilemem.

Back
X