Eski sevgilim nispet yapio

Onu bilmem de belli ki senin ona hala ilgin var ve biz ne dersek diyelim 1 kişi seni unutamamış dese hemen yazacakmışsın gibi geldi bana :KK66:

Iste onu yapmam
Ayrilirken elini tutunca ittirdi
O sahneleri unutmam imkansiz
Icimde yaziklar olsub diyip yuzune tukurmek kaldi
Bendeki bilincalti acisi bu sanirim
Yoksa sevmiyorum da icim almaz yuzune bakmiom

Evet cidden durumun bu. O ne derse kabul edeceğin evreye getirip, istediğini alıp, tekmeyi basacak. Diğer türlü olsa gönlünü almak için çabalar, köpek olur yoluna.

Anliyorum ama 7 ay gecti
Ne aradim ne msj
Ki 2 defa barisan arayan bendim kustugumizde
Anlamadi mi donmeyecegimi sence
Napim de intikam alayim?
Guzel giyim bakim hepsi tam
Takmiom gulumsuom o da tam
Onu gorunce arkami donup gidiom cok icim rahatlio anlatamam

Napim de beni aglatmasi cezasini ceksin?
Isime mi odaklanim
Proje yapma girisim fikirlerim var biliordu
Napim
O kadina unvan icin gitti ya
Benle pek disarda gorunmedi
Icimde kaldi sanirim omurumde gecmicek

Anliyorum ama 7 ay gecti
Ne aradim ne msj
Ki 2 defa barisan arayan bendim kustugumizde
Anlamadi mi donmeyecegimi sence
Napim de intikam alayim?
Guzel giyim bakim hepsi tam
Takmiom gulumsuom o da tam
Onu gorunce arkami donup gidiom cok icim rahatlio anlatamam

Napim de beni aglatmasi cezasini ceksin?
Isime mi odaklanim
Proje yapma girisim fikirlerim var biliordu
Napim
O kadina unvan icin gitti ya
Benle pek disarda gorunmedi
Icimde kaldi sanirim omurumde gecmicek
Iyi de bu tipler hep böyledir, ara ara yoklar zaten, senin bir hareketinle harekete geçmezler, kafaları esince yoklarlar.
Hiçbir şey yapma, sen alamazsın intikam ondan. Seni sevmiyor ki canı yansın senin hareketlerinden. Ne zaman ki birine aşık olur, o kişi yakar canını ancak. Sen kariyerine bak, sana göre biri çıkar elbet karşına.

Yazdıklarını okumak..
Seni anlamak.. Çin işkencesi öncelikle bunları soyleyeyim.(uyuyamazdım yoksa)
Senin ego tatminin yarıda kalmiş.Nasıl yani?Yani elinden oyuncağı alınmıs bebek gibisin şuan.Ne güzel spor olaylarına girmişsin, kendini bulmuşsun,Okey.
Ama sen tam kendinden emin değilsin.Eğer kendinden emin olsaydın 'Kendisi bilir,sıradakii:duduk:' der geçerdin.Adam belki yel yedi, döndü.Belki sandalyede bişey gördü.Belki başı döndü.Adamın kç..nı dönmesiyle alt üst olmamalısın.Ayy, bu ne yaa:eğlence::eğlence:32 yaşında taş gibi hatunsun, hatun musun?:bicak:

Ya neleri kafaniza takiyorsunuz.Alti ay önce hemde aglatarak o beni bırakacak.Valla ona kalmaz ben onu gördüğüm yerde arkamı dönerdim.O kimki seni eklemiş vs.sen onu engelleyeceksin,unutmaya çalışacaksın, önüne bakacaksın.Amaci nedir,ne değildir diye dusunmeden siz onu hayatınızdan engelleyin.Once bir silkelenin,başınızı dik tutun,kendinizden emin bir tavır takının.Ozellikle onu her gördüğünüzde...

Back
X