- 3 Mayıs 2020
- 25
- 1
- 1
- Konu Sahibi Mavimsikelebek
-
Sürekli üste çıkmasından nefret ediyorum ama nasıl kendine getirebilirimBaş etmeyebilirsiniz.
Engelleyin gitsin. Yok engel yetmiyor diyorsanız görmeyin. Siz görmek istediğiniz için görüyorsunuz.yok derseniz yok olurEski sevgilim instagramda beni her türlü buluyor yeni hesap açtım gene bulmus bana göndermeli sozler yazıyor engelliyorum bu sefer ucu sana degiyorsa çevremde dönüyorsun diyor beni izleyen kendisi ama peşinden koştuğumu düşunuyor sevgiliyken de ne yaparsa yapsın hep üste çıkan taraf olurdu bu çocukla nasıl baş edebilirim...
Sürekli üste çıkmasından nefret ediyorum ama nasıl kendine getirebilirim
Bişey hissetmek istemiyorum instagrqm için bi öneri arıyorum sadece...Gizli hesap kullanıp bir de üstüne engellemeniz yeterliydi, yeni hesaplara gerek yoktu yani.
Sizin asıl şikayetiniz arayıp size kendinizi iyi hissettirmek yerine laf sokmasıysa bilemem tabii.
Mesaj atmıyor bio kısmından gönderme yapıyor aklını nasıl başıma getirebilirim kiHesap açma
Açtın diyelim gizli hesap yap
Ayarlardan "arkadaşım olmayan mesaj atamasın" diye bir seçenek var onu işaretle
Bence azcık kafa yoran bi insan bunu başarır
Sen istemem yan cebime der gibisin
Bunu sana demesi icin yazmis olman gerekir. Yazma, bakma, takip istegi gönderdiği an engelle olsun bitsin. Bir yapacak iki yapacak bikacak.sefer ucu sana degiyorsa çevremde dönüyorsun diyo
Eeeeee sende bakma profiline çocuğunMesaj atmıyor bio kısmından gönderme yapıyor aklını nasıl başıma getirebilirim ki
Mesaj atmıyor bio kısmından gönderme yapıyor aklını nasıl başıma getirebilirim ki
Yaşlar küçük sanırım. Küçük heyecanlar bunlar ablasıEeeeee sende bakma profiline çocuğun
Çocuk msj bile atmıyor ordan laf sokuyor sende bakıp bakıp bana bunu mu dedin diyorsun
Hiç kurtulmak ister gibi değilsin
Yaş kaç? Biraz mantıktan uzak geldi cvpların
Geri dönüş yapmiyorum ki öyle şeyler okumak istemiyorum sadece psikolojik olarak..Yaşlar küçük sanırım. Küçük heyecanlar bunlar ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?