Eski sevgilim rahat bırakmıyor

nurbanu7

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
10.903
7.700
448
36
istanbul
Kızlar 2 sne önce üniversite okudugum zamanlarda bir sevgilim olmuştu yaklaşık 1 ay çıktım onunlaa daha sonra çok sıkıldım ve ayrıldım herneyse aradan 2 sne geçti benım okulum bıttı ve üniversite yaşadıgım yerde birine aşık oldum ve evlendım önceki çıktıgım buralıydı ve benı sürekli rahatsız edıyor kapımın önünde yatıyor o derece kurtulamaıyorum her yerde karşımda tersliyorum bagırıyorum çagırıyorum yok anlamıyor bir türlü öle böle derken gene takılıyor peşime ne yapsam yardım edin

Çok sıkıntılı bir durum.O kadar zaman sonra evli olduğun halde seni rahatsız etmesi ve kapında yatması,ruh sağlığının yerinde olmadığını gösteriyor.Bence eşine bir şekilde anlatıp mümkünse adres filan değiştirmeye çalış.Eşin onu tehdit edip gözdağı verebilir veya polise şikayet edebilirsiniz.Ama en kesini izini kaybettirmek olur.

Çok sıkıntılı bir durum.O kadar zaman sonra evli olduğun halde seni rahatsız etmesi ve kapında yatması,ruh sağlığının yerinde olmadığını gösteriyor.Bence eşine bir şekilde anlatıp mümkünse adres filan değiştirmeye çalış.Eşin onu tehdit edip gözdağı verebilir veya polise şikayet edebilirsiniz.Ama en kesini izini kaybettirmek olur.

sanırım eşimee anlatırsam gider vurur çok kıskanç ... adres değiştirsem bile burası kçük yer herkes bırbırını tanıyor hergün gül döküyor oraya buraya tövbe yaaa

canım eşin napıyo peki bu durumda?
kapında yatan eski sevgilin var oda sen gibi napıcanı bilemez durumda değildir heralde?
ne diye tehdit ediyor?
polis var bu ülkede kanun var..
çaresiz değilsin ki..

canım eşin napıyo peki bu durumda?
kapında yatan eski sevgilin var oda sen gibi napıcanı bilemez durumda değildir heralde?
ne diye tehdit ediyor?
polis var bu ülkede kanun var..
çaresiz değilsin ki..

eşimin haberi yok bunlardan... tehtid etmıyor sdce gidip gelip sevdiğini sölüyor deli mi nee polise şikayet etsem eşim duyar daha fena olur ortalık karışır kan çıkar valla

Tepki verme bağırma çağırma yapma deme hatta teşekkür et.. Dolansın dursun. Sıkılır gider elbet.

eşimin haberi yok bunlardan... tehtid etmıyor sdce gidip gelip sevdiğini sölüyor deli mi nee polise şikayet etsem eşim duyar daha fena olur ortalık karışır kan çıkar valla

yalnız eşin sonradan öğrenirse sizin aranız bozulur onun da düşün?
bi manyak yüzünden bişeyler saklamış durumuna düşmede..

Evet maalesef böyle bir risk var.Neden bana daha önce söylemedin diyecektir.Veya Allah korusun,sana çiçek verirken görebilir ya da bu adam telefonunu bulup mesaj filan atabilir.Bence iş sarpa sarmadan eşine söylemelisin.Ya da önce ona söyle.Seni bir daha buralarda görürsem eşime şikayet edeceğim,o zaman başına gelecekleri sen düşün diye korkut.

eşler arasında böyle şeyler gizlenmez.gizlenirse sanki evlilik içersinde bir ilişkin oldu da bitti gibi bir anlam çıkar sonradan eşin öğrenirse.eşine anlatmalı ve beraber gidip savcılığa suç duyurusunda bulunmalısın.

eşler arasında böyle şeyler gizlenmez.gizlenirse sanki evlilik içersinde bir ilişkin oldu da bitti gibi bir anlam çıkar sonradan eşin öğrenirse.eşine anlatmalı ve beraber gidip savcılığa suç duyurusunda bulunmalısın.

bnm eşim o kadr kıskanç kı savcılığa bıırakmadan gider vurur onu

Evet maalesef böyle bir risk var.Neden bana daha önce söylemedin diyecektir.Veya Allah korusun,sana çiçek verirken görebilir ya da bu adam telefonunu bulup mesaj filan atabilir.Bence iş sarpa sarmadan eşine söylemelisin.Ya da önce ona söyle.Seni bir daha buralarda görürsem eşime şikayet edeceğim,o zaman başına gelecekleri sen düşün diye korkut.

sölediklerini çok dnedim ama korkmuyor maalesef

İki türlüde sıkıntı var anladığım kadarıyla;
Söylersen,eşim gider birşey yapar diyorsun
Söylemezsen bu sefer dışardan duyarsa yanlışda anlayabilir.
Bir büyüğünden yardım alsan abin,baban,kuzenin onlar halletmeye çalışsa
Oda olmuyorsa savcılığa başvurmaktan ve eşinize söylemekten başka çareniz yok.
Takıntılı insanlardan çekinirim.

bana kalırsa eşine güzel bi dille anlat ama çok üstüne düştüğünü kapılarda yattığını söyleme sadece buralarda dolanıyo ben rahatsız oluyorum de yani çok sorunla anlatırsan eşinin tepkiside büyükolabilir gider vurur dediğin gibi ama yaptıklarının bi kısmını anlat yarın birgün tutup kenara çeker seni eski seviglin biri görür yada duyar yada eşine denk gelirsin ozaman ölsen konuyu tam anlamıyla anlatamazsınnn vee istemediğin şeylerle karşılaaşabilirsin (Allah korusun) ama bu konuyu sakladıgın sürecee huzur bulamazsın çünkü eşin bilmiyor stresi bi dert, eski seviglinin rahatsız etmesi ayrı bi stres.. bide küçük yerde yaşıyormuşsun walla hemen adın çıkar söylim sana eşin bilicekki arkanda olacak...

İki türlüde sıkıntı var anladığım kadarıyla;
Söylersen,eşim gider birşey yapar diyorsun
Söylemezsen bu sefer dışardan duyarsa yanlışda anlayabilir.
Bir büyüğünden yardım alsan abin,baban,kuzenin onlar halletmeye çalışsa
Oda olmuyorsa savcılığa başvurmaktan ve eşinize söylemekten başka çareniz yok.
Takıntılı insanlardan çekinirim.

bılmıyorum kaçıp gtmek istıyorum istnbula annmlerin yanına brz dınlenmem lazım kfamı çok karıştıryor yardım ıcın saol

bana kalırsa eşine güzel bi dille anlat ama çok üstüne düştüğünü kapılarda yattığını söyleme sadece buralarda dolanıyo ben rahatsız oluyorum de yani çok sorunla anlatırsan eşinin tepkiside büyükolabilir gider vurur dediğin gibi ama yaptıklarının bi kısmını anlat yarın birgün tutup kenara çeker seni eski seviglin biri görür yada duyar yada eşine denk gelirsin ozaman ölsen konuyu tam anlamıyla anlatamazsınnn vee istemediğin şeylerle karşılaaşabilirsin (Allah korusun) ama bu konuyu sakladıgın sürecee huzur bulamazsın çünkü eşin bilmiyor stresi bi dert, eski seviglinin rahatsız etmesi ayrı bi stres.. bide küçük yerde yaşıyormuşsun walla hemen adın çıkar söylim sana eşin bilicekki arkanda olacak...

eşimi çok kavga ederken gördügüm için açıkçası çekiniyorum

Back
X