Eski sevgilim rahat bırakmıyor

karmaşık Bİr durum bu .
Enantıklısı kendi Aİle bireylerinden yardım alman.
Gaip olan diğer şey Eski Sevgilin kapında güller falan döküyo eşin çok kıskanç falan diyosun .Eşin bu durumları nasıl farketmedi anlamadım.

karmaşık Bİr durum bu .
Enantıklısı kendi Aİle bireylerinden yardım alman.
Gaip olan diğer şey Eski Sevgilin kapında güller falan döküyo eşin çok kıskanç falan diyosun .Eşin bu durumları nasıl farketmedi anlamadım.

o kdr iyi bilio ki eşimin ne zmn eve gelecegını ne zmn çıkacagını eli ayagı çok uzun anlayacagın

eşimi çok kavga ederken gördügüm için açıkçası çekiniyorum

Bence EŞine Söylemelisin.
Bende Evliyim.Eşin ondan sakladığını duyarsa daha kötüsü senden şüphe edebilir.
Eşine söyle hatta bunu söylerken ailenden de biri olsun eşini Yanlış bişey yapmasına engel olur

Canım 1,5 senedir ortada yoktu,7 aydır mı rahatsız ediyor?Bence de karşına çıktığında eşime söyleyeceğim şakam yok fln de.Baktın aynı,söyle eşine.Sonuçta senin korkacağın bi durum yok.Ünv. 1 ay çıktık ayrıldık bulmuş beni,dolanıyo buralarda rahatsız oluyorum de.Eşin önce bi konuşur,uyarır herhalde.Olmadı polise şikayet edersiniz.

Ben olsam eşime söylemezdim. Allah korusun elinden bi kaza çıkar filan bi gerizekalı yüzünden.. Ona böyle rahatsız etmeye devam edersen, polise yada savcılığa şikayet ediceğini söyle.. belki o zaman yola gelir..

Korkma canım.İnan bana eşin kendi kendine öğrenir veya görürse siniri çok daha hiddetli olur.Üstelik o zaman sana da kızar sakladın diye.Sen şimdi anlatırsan o manyakla karşılaşana kadar ilk sinirini atmış olur.O arada sen de "nolur başını belaya sokma,rezalet çıkarma" diye onu sakinleştirirsin.
Bence sadece "dur bakalım sen kimsin" dese anında kaçar.Hatta seni yalnız görmeyi beklerken eşinle çıkman bile tabanları yağlamasına sebep olur.
Bu iş böyle uzarsa seni tehdit falan eder,daha zor durumda kalırsın.Fazla ileri gitmeden önünü kesmen lazım.

eşinize söylemelisiniz bence.. sizden duyması daha iyi olur ilerde bir gün başkasından duyarsa size olan guveni sarsılabilir.. haklıyken haksız duruma düşebilirsinz...

Duysun eşin, neden saklıyorsun ki? Bunu yapan kişi çok normal görünmüyor bu arada... Ya saçmasapan bir şeyler yaparsa, o zaman ne olacak?

Kızlar 2 sne önce üniversite okudugum zamanlarda bir sevgilim olmuştu yaklaşık 1 ay çıktım onunlaa daha sonra çok sıkıldım ve ayrıldım herneyse aradan 2 sne geçti benım okulum bıttı ve üniversite yaşadıgım yerde birine aşık oldum ve evlendım önceki çıktıgım buralıydı ve benı sürekli rahatsız edıyor kapımın önünde yatıyor o derece kurtulamaıyorum her yerde karşımda tersliyorum bagırıyorum çagırıyorum yok anlamıyor bir türlü öle böle derken gene takılıyor peşime ne yapsam yardım edin

sanırım eşimee anlatırsam gider vurur çok kıskanç ... adres değiştirsem bile burası kçük yer herkes bırbırını tanıyor hergün gül döküyor oraya buraya tövbe yaaa

cnm eşine söylemelisin birgün hiç ummadığın bir an da şahit olur görür ya da birinden duyar ve yanlış anlar ilişkin var zanneder birde üstüne eski sevgilinde kıskançlıktan evet doğru hala görüşüyorz derse mahvolursn açıklayamazsn kendini paylaş eşinle
bendede vardı bu tip bir durum cep numaramı bulup aramıştı kapattm hemen yönlendirmeye aldm eşimede söyledm aradı sana yönlendirdim dedm sonra 2. arayışın tak eşim çıkıyor telde karşısına ve ağzına ediyor bayağı bir göz dağı veriyor sonrada ne aradı ne sordu ama 2 hafta önce kız kardeşi facebooktan eklemiş msj atmış özledim falan die arkadştk kardeşi ile tabi hemen eşimle paylaştm msjı okudu sil dedi herzaman bu tip durumları ilk sen söyle eşine başka birinden duymasın

Son düzenleme:
Askere gitmiş kurtulmuşsunuz, sevindim ama bu durumu ailenden de, eşinden de saklama. Senin bir suçun yok ama saklarsan ve onlar başka şekilde öğrenirlerse suçlu duruma düşebilirsin. Bir de elbette askerlik bir gün bitecek. Manyaklıklarına o zaman devam etmeyeceğinin garantisi var mı? Varsa süper. Ama bence daha kökten biz çözüm düşünün. Yalnız olmadığınızı, devam ederse zararlı çıkacağını bilsin.

Askere gitmiş kurtulmuşsunuz, sevindim ama bu durumu ailenden de, eşinden de saklama. Senin bir suçun yok ama saklarsan ve onlar başka şekilde öğrenirlerse suçlu duruma düşebilirsin. Bir de elbette askerlik bir gün bitecek. Manyaklıklarına o zaman devam etmeyeceğinin garantisi var mı? Varsa süper. Ama bence daha kökten biz çözüm düşünün. Yalnız olmadığınızı, devam ederse zararlı çıkacağını bilsin.

korkuyorum eşim gıdıp vurur falan dıye çünkü çok çok kıskanç

Back
X