Eski sevgilim sürekli kendini hatırlatıyor.

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
İyi geceler herkese. 2 yıl önce ayrıldığım eski sevgilim, birden fazla kez ve güzellikle onunla yeni bir ilişkiye başlamak istemediğim halde bana ya mesaj atıyor, ya da çağrı bırakıyor. Sevgilim var dedim en son, aylar sonra aramış. Biraz önce mesaj atmış, verdiğim kısa ve tepkisiz cevaplara önce tavırlı cevaplar vermiş, şimdi de "işler nasıl gidiyor" diye mesaj atmış. İnanın, artık sıkıldım. Gördüğüm ilk an o çocuğun gırtlağına sarılmamak için kendimi zor tutuyorum. Bende kendisine karşı saygı da bırakmadı... Bu durumda sizce ne yapabilirim?

Tlf numaranızı değiştirebilirsiniz

Bıkmadan usanmadan engelle tek tuşla yapılıyor nasıl olsa uslanır bi zamandan sonra inşallah

Telefon numaramı değiştirmek istemiyorum, çünkü bu hattı zaten yeni almıştım. Engellemeyi bir kere denedim. Sonuç: sosyal medyadan ulaştı.

Size şimdi hiç duymadığınız, çok enteresan bir çözüm önereceğim; engellemek.

Her yerden engelleyin ama bu seferde aynı yerdeyseniz karşınıza çıkar filan

Benim eski sevgili de öyle. 5 senedir hep ayni ayda mesaj atiyor
Ilk 3 sene küfürler edip sitemlerle dolu mesajlar atiyordu.
Sonraki sene seni unutamadımdılı mesajlar
Bu sene de şey yazmış merak ediyorum çocugun oldu mu
Gelecek sene mesaj atacagini sanmiyorum evleniyormuş

Gördüğün ilk yerde ağzına kürekle vur sonrada nasılsın de

Sosyal medyadan engelleyin,hesabınızı kitleyip yalnızca tanıdıklarınızı kabul edin.Telefon numarasından da engelleyin,tanımadıgınız numaraları açmayın.Hiçbir yerden ulasamaz
Sıkıntı şu ki, bu aralar iş arama sürecindeyim. O yüzden maalesef kayıtlı olmayan numaraları açmak zorundayım. En kötü ihtimalle ararsa, yüzüne kapatacağım.

Doğum günü mesajları mı atıyor acaba? Yalnız mesajlar zamanla evrim geçirmiş.

Ailevi sebepler (farklı mezheplere ve etnik kökenlere mensubuz, ama annesi beni istememiş daha çok), onun cinsel açıdan maymun iştahlı olması, bir iki gösterilen tuzluğa hıyarla koşması falan. Biz beraberken sosyal medyada başka kızlara da ilgi gösteriyordu yani.

Gırtlağa yapışmalık ne var anlamadım unutamamış olabilir numarasını ve sosyal medyadaki her yerden engelleyin olur biter
Onu bu gece itibariyle yaptım da... İçim hiç rahat değil. Bana çok takmış durumda. Her şeyi deneyebilir bana ulaşmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…