Eğer sizinle kafayı bozmuşsa engellemek çözüm değil farklı farklı numaralardan da arayabilir. Düzgünce kendinizi anlatan bir mesaj gönderin.İyi geceler herkese. 2 yıl önce ayrıldığım eski sevgilim, birden fazla kez ve güzellikle onunla yeni bir ilişkiye başlamak istemediğim halde bana ya mesaj atıyor, ya da çağrı bırakıyor. Sevgilim var dedim en son, aylar sonra aramış. Biraz önce mesaj atmış, verdiğim kısa ve tepkisiz cevaplara önce tavırlı cevaplar vermiş, şimdi de "işler nasıl gidiyor" diye mesaj atmış. İnanın, artık sıkıldım. Gördüğüm ilk an o çocuğun gırtlağına sarılmamak için kendimi zor tutuyorum. Bende kendisine karşı saygı da bırakmadı... Bu durumda sizce ne yapabilirim?
Buna benzer kaç mesaj attım. Bana en son "Allah sizi mesut etsin, bir daha rahatsız etmeyeceğim" yazmıştı, aylar sonra yine mesaj atıyor. Sizce daha sert bir üslup takınmalı mıyım?Eğer sizinle kafayı bozmuşsa engellemek çözüm değil farklı farklı numaralardan da arayabilir. Düzgünce kendinizi anlatan bir mesaj gönderin.
"Seninle bir geçmişimiz oldu evet, ama benim şuan yeni bir hayatım var lütfen dahil olmaya çalışma en azından birbirimize karşı saygımızı kaybetmeyelim. Gönderdiğin mesajlarda yanlış bir şey yok ama erkek arkadaşım da görebilirdi, tahmin edersin ki hoş karşılamaz. Beni zor durumda bırakıyorsun."
Diyebilirsin.
Sen birkaç ayda bir şansını deneyeceksin anlaşılan, daha ayrılmadık, ayrılırsak ben sana haber ederim deBuna benzer kaç mesaj attım. Bana en son "Allah sizi mesut etsin, bir daha rahatsız etmeyeceğim" yazmıştı, aylar sonra yine mesaj atıyor. Sizce daha sert bir üslup takınmalı mıyım?
Çok beklersin desem daha iyi olacak sanki.Sen birkaç ayda bir şansını deneyeceksin anlaşılan, daha ayrılmadık, ayrılırsak ben sana haber ederim de
Engelledim mecburen.Cevap verme cok mu zor anlamadim ki????
yeni hattınızın numarasını nerden bulmuş ki?çünkü bu hattı zaten yeni almıştım
Ortak arkadaşlarımızdan biri benim liseden en yakın arkadaşım. Muhtemelen o söylemiştir. Ona da soru mahiyetinde mesaj attım. Cevap bekliyorum.Böylelerini iyi bilirim..Sen şimdi mesela ben de seni özledim yeniden başlayalım desen atıyorum, anında u dönüşü yapar..Bunlarınki unutamamak falan değil, boş kaldıkça ego tatmini...Gercekten tekrar isteyen adam msj la yapmaz bunu çünkü...
Boğaza sarılacak bişi yok..Ne derse ne atarsa atsın tepkisiz kal bir gün vazgececektir..Ayrıca yeni aldıgın hattı nasıl öğrenmiş anlamadım
Engellemekle de tepki göstermiş oluyor muyum sizce?Böylelerini iyi bilirim..Sen şimdi mesela ben de seni özledim yeniden başlayalım desen atıyorum, anında u dönüşü yapar..Bunlarınki unutamamak falan değil, boş kaldıkça ego tatmini...Gercekten tekrar isteyen adam msj la yapmaz bunu çünkü...
Boğaza sarılacak bişi yok..Ne derse ne atarsa atsın tepkisiz kal bir gün vazgececektir..Ayrıca yeni aldıgın hattı nasıl öğrenmiş anlamadım
İyi geceler herkese. 2 yıl önce ayrıldığım eski sevgilim, birden fazla kez ve güzellikle onunla yeni bir ilişkiye başlamak istemediğim halde bana ya mesaj atıyor, ya da çağrı bırakıyor. Sevgilim var dedim en son, aylar sonra aramış. Biraz önce mesaj atmış, verdiğim kısa ve tepkisiz cevaplara önce tavırlı cevaplar vermiş, şimdi de "işler nasıl gidiyor" diye mesaj atmış. İnanın, artık sıkıldım. Gördüğüm ilk an o çocuğun gırtlağına sarılmamak için kendimi zor tutuyorum. Bende kendisine karşı saygı da bırakmadı... Bu durumda sizce ne yapabilirim?
Neden engellemiyorsunuz? Sebep ne cidden merak ettimSon mesajına cevap vermedim. Daha önce aradığında da açmamıştım. Umarım bu kez de rahatsız etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?