- 25 Mayıs 2015
- 14
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi berguzar_33
-
korkarak bişey elde edemezsiniz, riski göze alıp görüntüyü istediğin yere yolla aileme herşeyi anlattım, seni şikayet edip hakkımı polis mahkeme yoluyla arıycam deyin, yaptığı nitelikli adam dolandırma ve şantaj, cezası da vardır illaki, bu adam üç gün sonra görüntüleri yollarım bana 20 bin daha yolla dese napıcaksınız, demeyeciğinin garantisi yok, yasal yoldan takip etmeniz gerekiyo
hapse girmekten korkmuyorum gözüm kara algısı yaratıyo, polise gidin anlatın, en azından çizeceğiniz yolu gösterirleröyle dersem yapar, umrunda olmaz. hapse girmekten korkmuyor, daha önceki sevgilisini de bicakladigini agzindan kacirdi. elimde beni tehdit ettigine dair whatsapp mesajlasmalari var. 1 hafta türkiye'ye gelicem, nereye basvurmam gerek ve ne kadar sürede bu olay acikliga kavusur? karakola gitsem onu ifadeye cagrirlar ve yüzlesebilir miyiz acaba?
arkadaslar yalniz günah cikarmam gerek. bu tehdit olayini aslinda ben baslattim cünkü cok caresiz birakmisti beni. gecen yil da ayrilmisti benden ben de onu sinirlendirmek ve ayni sekilde caresizlestirmek icin en son care "ciplak fotonu face arkadaslarina yollarim eger bana parami geri vermezsen" demistim (o zamana kadar da her ay 500 euro yardim yapiodum ve beni terk edince bunlari geri istedim). aradan bir süre gecince birbirimizden özür dileyip tekrar bulusup birlesmistik, cünkü ikimiz de hataliydik. meger orada beni gizli kameraya almis, eger ben bir ariza cikarirsam bu kaydi bana karsi kullanmak icin. ama ben hicbir zaman ciddi degildim ama o cok ciddi ve inanin üstüne gidersem yapar. cok korkuyorum.
korkunun ecele faydası yok ya paranızın üstüne su için ve olası gelecek şantajlara hazırlıklı olun ya da yasal süreç başlatınarkadaslar yalniz günah cikarmam gerek. bu tehdit olayini aslinda ben baslattim cünkü cok caresiz birakmisti beni. gecen yil da ayrilmisti benden ben de onu sinirlendirmek ve ayni sekilde caresizlestirmek icin en son care "ciplak fotonu face arkadaslarina yollarim eger bana parami geri vermezsen" demistim (o zamana kadar da her ay 500 euro yardim yapiodum ve beni terk edince bunlari geri istedim). aradan bir süre gecince birbirimizden özür dileyip tekrar bulusup birlesmistik, cünkü ikimiz de hataliydik. meger orada beni gizli kameraya almis, eger ben bir ariza cikarirsam bu kaydi bana karsi kullanmak icin. ama ben hicbir zaman ciddi degildim ama o cok ciddi ve inanin üstüne gidersem yapar. cok korkuyorum.
Ne diyirsun sen ya. .sevismekten niye korksun...herkesin doğrusu kendine..Sevişmekten korkmuyorsunuz da ortaya çıkmaya korkuyorsunuz pes yani aferim verin erkek milletine böyle şanslar ilahlaştırın tepemize çıkarın ayakta alkışlıyorum çok güzel!!!
Ver savcılığa şantajdan dolayı bak nasıl insan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?