Gerçekten gördünüz mü bu fotoları?
Yani var olduğundan eminsiniz sanırım.
Kaba bir tabir olacak ama Havlayan Köpek Isırmaz...
Kuyruğu sıkıştığı zaman bazı erkekler bu kadar gurursuzlaşıp alçalabiliyorlar.
Tamamen iletişimini kesmelisin bence.
Hassss.tirsin ordan.. Yayınlayacakmış.. İnanma canım böyle şerefsizlere..
Bence vakit kaybetmeden polise gitmelisin.
Korktuğunu asla belli etme.. Ve korkma da..
Mesajları varsa kesinlikle silme..
Ben yerinde olsam, Yayınlamazsan şerefsizsin der kapatırım telefonu.
Hiç vakit kaybetmeden şikayette bulunurum. O rezil olsun..
O utansın.. pisliğe bak ya.. şantajla seni kazanacak aklı sıra..
KORKMA!! HİÇ BİR B.K YAPAMAZ..
Korktukça üstüne gelecek bunu da bil... Seni ürkütmek hoşuna gidiyordur psikopatın..
Arkadaşlar 2 senelik beraber olduğum sevgilimden gizli çıplak fotoğraflarımı çekmesi nedeniyle ayrıldım.Fakat ayrılmakla olmadı malesef.şuanda bana tehdit içerikli mesajlar atıyor.fotoğraflarımı yayınlıcağını ve beni rezil ediceğini söylüyor.fotoğrafları yayınlamakla kalmıcağını da dile getiriyor.eğer onunla barışırsam bir sorun olmıcağından bahsediyor.ben kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ayrılalı 1.5 ay oldu.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.polise gitsem ayrı dert herkes duyucak gitmesem ayrı dert böyle bir şerefsize boyun eğmek istemiyorum.zaman benim aleyhime işliyor.düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar
şunuda belirteyim polis bir sey yapmıyor sizi savcılığa yolluyor direkt...bende şikayette bulunmuştum,biz birşey yapamyız demişlerdi..sizin yapacağiniz en güzel şey, mahkemeye gidip dilekçe yazmanız ondan sonra savcı sizi çağırıyor yanına, delileri istiyor hatta mesajın varsa sakla,ben çok şükür silmemiştim sağolsun savcı bey kapıma polis dikmişti..
Arkadaşlar ruh sağlığı kötü birinin damarına basmak istemiyorum.düşüceğim durum çirkin bir durum.şuanda kesinlikle cvp vermiyorum telefonumu değiştrdim.her yerden engelledim.mail atıyor ve mailleri silmedim polise gitme durumum olur diye.ve artık çirkinleşmeye başladı başka talepleri olmaya başladı.ve hayatıma yön veremiyorum.ki ayrılma sebebim,benim haberim olmadan gizli fotolarımı çektiği içindi.bukadar zaman birşey yapmamış olabilir belkide tam anlamıyla ümidi kesilmedi ümidi kesilincede yayınlayabilir.ailemle paylaşmadım bu durumu.bir temiz dövdürücem en sonunda.bilmiyorum böyle hasta ruhlu insanlara nasıl yaklaşılır ki.kafam çok karışık.
ondan korkmadığımı içeren bir mail attım yayınlamazsan şerefsizsin dedim.bu fotoları ileride öne sürmiceği ne malum.hayatıma yeni birini aldığımda sevgilime veya eşim olucak kişiye ailesine yollamıcağı ne malum.ki eminim ki yapar bu gizli fotolarımı çekme amacı başka ne olabilirki? saplantılı aşk mıdır? evine gidip kendim bu fotoları silmeyi düşünüyorum.onunla insanca konuşup.yoksa o silmicek.bu sağlıklı bir kararmı bilmiyorum
detaya inmek istemiyorum çok sevdiğim ve güvendiğim birisiydi.beraber oldum ve kamerayla gizli fotolarımı çekmiş.çok utanıyorum.böyle bir şerefsizlik nasıl yapılır aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?