eski sevgilim tehdit ediyor yardım edin.

surrender a katılıyorum, pisliğin tekiyse yapar bence.

onun için mutlaka savcıyla görüş.
polisin falan mı resımlerını gormesı daha ıyı yoksa ılerde cok asık olup evlenmek ıstedıgın adamın veya ailenın mı gormesı daha ıyı?
bunları gızlıce yaptıgı ıcın suclu zaten. evden bılgısayarını telefonunu cd lerını falan alırlar yedek varmı yokmu dıye bakarlar mutlaka.
gıt sıkayetcı ol. 18 yasından kucuk olsan aılene intikal ederdi durum ama yasın 21. aileden kımseyı aramaz savcılık bence.

bıde anlamadıgım gızlı kamerayla vıdeo falan cekılır. resım nasıl cekılıyor? yanı sen uyurken mı cekmıs yoksa ikinizin beraber oldugu anlarda mı resımlerınız var? eger ikinizin resımlerı varsa bence 3. bir kişide olabılır olayın ıcınde.

Durumun gerçekten kötü ama şu da var havlayan köpek ısırmaz...

korkunç bişey bu yani karaktersizliğine söyleyecek hakeret bulamıyorummmm bu erkek müsvettesine çok sinir oldum yaa.bir avukattan filan bilgi alın bence ceza alıyorsa mutlaka gerekni yapın

senın sevgilin bayağı salakmış taciz veya tecavüzden şikayetçi olsan başının ne kadar derde gireceğini bilmiyor, daha doğrusu senın böyle birşey yapabileceğine inanmıyor, onun için bu kadar cesaretli sende onu tehdit et polise gider senden şikayetçi olurum diye

ama tabi eğer bunu yapmayacaksan hiç bulaşma razı ol.başka çare yok ya şikayetçi olacaksın ya da pabuç bırakacaksın...

Yarın ilk iş polise gidin..onlar zaten savcıya yönlendirir.. Nezarette bir güzel fotoğrafını çekerler!! pc sine teline bile el koyarlar.. Müstahak böylelerine!!!!!

habersiz çekilen fotoğrafları yayınlamak suçtur. eğer yayınlarsa başı büyük belaya girer. haberli bile cekılmıs olsa fotolar bu sefer de özel hayatı deşifre etmek sucunu işlemiş olur. yani her durumda kendisi suçlu.bence şikayet edin.. Allah yardımcınız olsun..

polise gidin bence en az zararla kurtulacağınız yol bu , zaten sizin polise gideceğinizi görünce belki kendide vazgeçebilir buda sizin şansınız olur .

Allah onun belasını versin sapık pislik
seviyormuş,insan sevdiğine böyle şeyler yaparmı hiç.
işin zor,egerki ailenden korkmuyorsan ya annene anlat,ya varsa ablana
beraberce gidin,babandan falan korkuyorsan annene anlat,en azından saklaması daha kolay olur.
tek başına olmazsın ailenden biri yardım etmeli sana.
o pislikte cezasını çekmeli

Durumu , ailenizden biriyle paylaşsanız belki işiniz daha kolay olur . Ayrıca ; sinirlerinize hakim olun , yoksa haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz !
Kendinizi de ; neden böyle yaptım vs diye düşünerek hırpalamayın . Hayatta insanın başına her şey gelebilir .
Kanunen haklarınızı kullanın ve sakın boyun eğmeyin !

Sevgiler

santaj en buyuk suclardan biridir
ve umursamaz turk polisi bile bu konuda cok hassastir
bi sekilde santaj yaptigini ispatlayabilir misiniz? mail sms fln var mi elinizde saklayin ve onlarla savciliga basvurun
hic biseyden de korkmayn

Onun senin fotoğraflarını gizlice çekmesi bir suç unsuru, ayrıca bunu senin iznin olmadan yayınlaması da daha büyük bir suç.

Mesajları silmeden savcılığa gidip suç duyurusunda bulun. Gereğini yapacaklardır. İbreti alem için ders alır o şerefsizde.

Şu anda herhangi birşey yapmasa dahi ilerde beraber olduğun bir insan olduğunu öğrenirse sana aynı tehditleri yapmaya devam edecektir. Sen bu korkuyla yaşamaktansa birgün karşısında polisi görüp, o polislerin nezaretinde kelepçelenip adliyeye giderken o korkuyu o yaşasın. Adi pislik o kadar kolaydı sanki Sakın papuç bırakmayın bu ş*siz insana.

zor bir durum ama zorla da güzellik olmaz yani. istedği kadar tehtit etsin.... bence polise gitmelisn

Muhhakak savcılığa dilekçe ver..Muhakkak ama...
Eğer ailenin öğrenmesinden endişe ediyorsan, o durumu da belirtirsin, her şey gizli tutulur merak etme...

Atsınlar iti içeri bakalım gizli kameraya çekmek, gizli fotoğraf çekmek neymiş...
İçeride onu da çekerler gizli kameraya...

Sen ne dediğinin farkındamısın ? Adam hasta sen ise evine gideyim diyorsun arkadaşlarını da davet etse ne yapacaksın acaba ? Aman ailem çevrem öğrenmesin bunu da yaparım mı diyeceksin ?

Aciz olma savcılığa git suç duyurusunda bulun ailen ve çevrenden korkma bu tip insanlardan kork madem ailenden korkuyorsun çevreden çekiniyorsun benimde cinsel hayatım olsun diyorsun ki ? Erkek milleti senin gibiler yüzünden rahat işte yaşama evlenene kadar bekle... Prim vermeyin şunlara artık ya bacak açabiliyorsanız davada açabilirsiniz.

Hem sizden gizli fotoğraf çekmekten ceza alır, hem de tehdit ve şantajdan ceza alır. Ailenin savcılığa gittiğini öğrenmeleri gerekmiyor. Zannediyorum ki reşitsin. Bana kalırsa daha fazla çekme bu aşağılık adamı. Hemen git şikayet et.

Prim vermeyin şunlara artık ya bacak açabiliyorsanız davada açabilirsiniz.

Yok artık!! Ne kadar aşağılayıcı bir yorum bu! Ben utandım!
Evli olup, şiddet gören dava açamayan kadınlar var!!!????

Burada yaptığınız "asıl suçlu olan adamın" üzerinden "kadını" aşağılayıp kendinizi rahatlatmak.
Nasıl bir rahatlıksa bu!!!!!!! Bir taraftan yüreklendirip, bir taraftan aşağılamak!!!!!!!
Bacak açmak ne demek??????!!!!!!

Daha çok şey yazmak isterdim size ama. Anlamazsınız! Boşa yormayayım kendimi...

Bence saçmalıyorsun yani kusura bakma ama..

Seni tehdit eden biri var sen kalkıp hala barışayım, evine gideyim fotoğrafları sileyim mantığındasın.

Karşındaki insanı çok hafife almışsın.

Tehdit eden insan bu fotoğrafları zaten yedeklemiştir.

Tek çözümün savcılığa gitmek.

Ayrıca çıplak fotoğraf kısmı benim aklıma yatmadı yani derdim eleştirmek değil ama..

Sonuçta beraber olurken elinde telefon / kamera bulunması lazım çekim yapması için,

ya da odada gizli kamera olabilir ; bu da o insanı sapık sınıfına sokar.

Sapık bir insanın davranışları da ilişkide hemen belli olur zaten..

İleride eşime gönderirse diye endişelenmende yersiz.

Sonuçta sen sevgiline bu insanla beraber olduğunu anlatmak durumundasın, yaptığı saçmalığı da anlatırsan sorun olmaz.

bende diğer arkadaşlar gibi savcılığa gitmen taraftarıyım ama bu durumda ailen ve bir çok kişi de bu durumu öğrenebilir bu da senin için kötü sonuçlara yol açabilir ama şunu unutma ki o, o fotoğrafları kesinlikle hiçbir yerde yayınlayamaz bi tarafları yemez yani.. korkmadığınızı belli edin ve bu olayı iyice araştırdığınızı en az 2 yıl hapis yatacağını söyleyin ona tabi ailemden biri seni öldürmezse sonuçta bu namus meselesi diye korkutun :) benimde zamanında buna benzer bir şeyler gelmişti başıma sadece aynı evde kaldığım bir sevgilim ki aynı oda da bile yatmamıştık ayrıldığımızda benimle barışmazsan aynı evde kaldığımızı söylerim diye beni tehdit etmişti. canını seviyorsan yapmazsın ben kızlarıyım bana kıyamazlar iki söylenirler bağırırlar çağırırlar affederler ama seni gebertirler demiştim. bir kaç kere daha havladı sonra sustu.. korkmayın, emin olun o sizden daha korkak biri ve kesinlikle evine gitmeyin size çok daha beter şeyler yapabilir ve çok daha kötü fotoğraflarınızı çekebilir zorbalıkla, ayrıca kendi ellerinizle silseniz bile başka bir yerde daha saklamadığı ne malum :S allah yardımcınız olsun.. kimlere güvenmeniz gerektiğini çok iyi düşünün bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…