- 20 Ocak 2013
- 209
- 14
- 118
Arkadaşlar 2 senelik beraber olduğum sevgilimden gizli çıplak fotoğraflarımı çekmesi nedeniyle ayrıldım.Fakat ayrılmakla olmadı malesef.şuanda bana tehdit içerikli mesajlar atıyor.fotoğraflarımı yayınlıcağını ve beni rezil ediceğini söylüyor.fotoğrafları yayınlamakla kalmıcağını da dile getiriyor.eğer onunla barışırsam bir sorun olmıcağından bahsediyor.ben kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ayrılalı 1.5 ay oldu.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.polise gitsem ayrı dert herkes duyucak gitmesem ayrı dert böyle bir şerefsize boyun eğmek istemiyorum.zaman benim aleyhime işliyor.düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar
arkadaşlar 2 senelik beraber olduğum sevgilimden gizli çıplak fotoğraflarımı çekmesi nedeniyle ayrıldım.fakat ayrılmakla olmadı malesef.şuanda bana tehdit içerikli mesajlar atıyor.fotoğraflarımı yayınlıcağını ve beni rezil ediceğini söylüyor.fotoğrafları yayınlamakla kalmıcağını da dile getiriyor.eğer onunla barışırsam bir sorun olmıcağından bahsediyor.ben kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ayrılalı 1.5 ay oldu.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.polise gitsem ayrı dert herkes duyucak gitmesem ayrı dert böyle bir şerefsize boyun eğmek istemiyorum.zaman benim aleyhime işliyor.düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar
sizin çıplak resimlerinizi nasıl çekiyor gizlice pardonda ? Ilaçlamı uyuttu yani
Arkadaşlar 2 senelik beraber olduğum sevgilimden gizli çıplak fotoğraflarımı çekmesi nedeniyle ayrıldım.Fakat ayrılmakla olmadı malesef.şuanda bana tehdit içerikli mesajlar atıyor.fotoğraflarımı yayınlıcağını ve beni rezil ediceğini söylüyor.fotoğrafları yayınlamakla kalmıcağını da dile getiriyor.eğer onunla barışırsam bir sorun olmıcağından bahsediyor.ben kesinlikle barışmayı düşünmüyorum ayrılalı 1.5 ay oldu.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.polise gitsem ayrı dert herkes duyucak gitmesem ayrı dert böyle bir şerefsize boyun eğmek istemiyorum.zaman benim aleyhime işliyor.düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar
pisliğin tekiyse yapar bence
acaba senın haberın olmadan fotoğraf nasıl çekmiş olabilir ki?:26:
kesinlikle polise gidip şikayet etmelisin. herkes duyacak diye birşey asla olmaz gizli tutulabilir, snein şikayetin ile. ve 1 kişiden bile duysan gördüğünün iddia eden biri olursa şahit olarak dinlenir ve merake tme asla karşına çıkamz. çıkarsada yine polise gider şikayet edersin hem yükleyen yakalanır, zaten şüphelide varsa o alınacaktır mutlaka hemde fotoların toplatılır merak etme. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?