eski sevgilim tehdit ediyor yardım edin.

Yasadiklarinizi dusunuyorum dusunuyorumda cok aci allah kimseye yasatmasin.aslinda en mantiklisi polis fakat o sekildede herkesin gormesinden cekiniyorsaniz geriye bir tek sizin silmeniz kaliyor ama bu adam hastalikli bir kisilik ne olursa olsun dikkatli olun unv te falansiniz sanirim evine belkide yaniniza cok guvendiginiz birini alarak gitmelisiniz,kimseye aanlatabilirmisiniz tabi orasida cok zor ama ne olursa olsun dikkatli olun bu sevgi falan degil

eger simdi birsey yapmazsa bile ilerde birsey yapmasindan korkuyorsan savciliga gitmen lazim ki iyice korkmali hepsini yok etmeli...
pisligin tekiymis !
msj, mail falan varsa ,sen de ona de eger herhangi bir resmim bir yerde yayinlanirsa msjlarin duruyor, maillerin duruyor aninda dava açarim diye, hatta canimi çok sikma istersem yarin bile dava açabilirim de..

Bu olayın aynısı kardeşimin arkadışının başına geldi. Kızın ailesi çok katıydı. Kızın epey psikolojisi bozuldu tehtidlerden. Sonunda ailesine söledi. Aile bu sonuçta kızsada müdahale ettiler. ve çocuk çok şaşırdık ama bıraktı.
Biliyorum ben olsam bende aileme söylemeye cesaret edemem asla
Ama iyi düşünüp karar ver en azından tek başına hareket etme bence..

sizin çıplak resimlerinizi nasıl çekiyor gizlice pardonda ? Ilaçlamı uyuttu yani

Savcılığa verin. Ne yaptığını anlasın pislik.

şimdi ona dönsen bile her istediği şeyi sana yaptırmak için kullanacak bunu ,boyun eğme sakın.

Sakın boyun eğmeyin
Size bu konu ıle ılgılı attıgı msjları ve sesını kaydetıp elınde bulundurdugunuzu soyleyın
Eger tehditlerini sürdürürse anında polise gideceğinizi,internette bu tarz bilişim suçlarının ne kadar cezalar aldıgını açıp arastırmasını soyleyın
İnternette yaymak yemez diye düşünüyorum ama ortak tanıdıklarınıza gösterebilir.Bunun için de ailenden cekineceği birini devreye sokmakta yarar var bence

insallh en kısa sürede çözersin

bence barış 1 kaç hafta görüs evine git ve sil bilileri mutlaka bir yerdedir yedeklemediyse hoş yedeklemiste olabilir gerekirse 1 ay boyunca görüs onu affettiğini söyle inandır ve o çekimleri yok et bence.

dediğinde haklısın yayınlarsa suç oldugunu oda biliyor ama senin ilerdeki ilişklerinde karsına çıkartırsa hep... ya bu korkuyla yasaşyacaksın yada dediğim gibi birsey yapacaksın... öğrencimisin bilmiyorum ama bir kaç haftada bille etmeden halledebilirsin gibi geliyor ama inanmalı sana.

Yorumları okumadım
Konu da detay yok

Resimleri gördünüz mü ? Belki de yoktur öyle bi resim, tehdit uyduruyordur
1,5 ay sonra jetonu düşünce aklıma bu geldi benim

Konunun devamını okuyun.Resimleri bizzat göndermiş er kişisi.durum vahim.

allah aşkına böylelerine fırsat vermeyin...böylelerine etek giydirip dolaştıracaksın öyle fotolarını çekip ibreti alem dağıtacaksın pislik korkma kız git polise bayılttı çekti fotoarımı de sonra tehtitlere başladı de umursama havlayan köpek dalmaz hoşşttt dersin

kesinlikle polise gidip şikayet etmelisin. herkes duyacak diye birşey asla olmaz gizli tutulabilir, snein şikayetin ile. ve 1 kişiden bile duysan gördüğünün iddia eden biri olursa şahit olarak dinlenir ve merake tme asla karşına çıkamz. çıkarsada yine polise gider şikayet edersin hem yükleyen yakalanır, zaten şüphelide varsa o alınacaktır mutlaka hemde fotoların toplatılır merak etme. Allah yardımcın olsun.

polise gidin bence. utanmanız anlamsız çünkü zaten gören görmüştür fotolarınızı. yani bu kişi belki yakın arkadaşlarıyla da paylaşmıştır. daha fazla yayılmadan engel olmanın tek yolu polise gitmek. incelerler fotoları belki ama sonradan imha ederler.
bi daha da böyle bi hata yapmamanızı umuyorum.

Aman sakın barışmayın
Bir benzer olayı bende yaşadım
Ve çağresizlikten korkudan barıştım.
Şimdimi ne oldu hala beraberiz.
İğreniyorum yüzüne bakarken
Sürekli aklımda.
Ama peşimi bırakmıyor.
Herşeyin bir zamanı var
Ve bende o zamanı bekliyorum

pisliğin tekiyse yapar bence

acaba senın haberın olmadan fotoğraf nasıl çekmiş olabilir ki?:26:

surrender dediğin gibi pisliğin tekiyse yapar fakat ceza alır bile bile hapis yatmaya gidermi? gamze özçelik olayında olduğu gibi. hem neden polise gitmiyor sun polis kimseye belli etmeden durumu çözemezmi.keşke forumda bi polis olsa daha doğru karar olurdu

Son düzenleme:
Allahım çok sinirlendim..
Ya bu şerefsizlerin anne babaları yokmu kızlar,gidin söyleyin..
telefon numararını bilmiyosanız telefonundan çalın..yapın bişiler..
başları boş kalmış bu şerefsizlerin..

evet bende öyle biliyorum ben yapmadım dese bile şüpheli konumunda sevgilin olduğundan direk içeri alınır.iyi bi araştır bizide haberdar et.kurtulursun inşallah

benim komşumun erkek kardeşi internet ortamından bi kızla tanıştı kızla birlikte olmuşlar kız buna çıplak bir fotosunu göndermiş. daha sonradan anlaşamıcanı anlayıp ayrılmak istediğinde çocuk bunu tehtit etmişti. kız batmanda çocuk kocaeli.
kıza çıkıp geliceksin yoksa ailene veririm fotoyu dedi. kız korkudan batmandan kalktı geldi evlendiler şimdi kızları var 1 tane. mutlularmı kısmen...
bunu senin olayına yakın bişey. kızda senin yaşlarındaydı. bunlara prim verme ve polise git bence. yaşın bunları kaldırmak için daha çok genç

Öncelikle geçmiş olsun. Çünkü öyle bir pislikle yollarınızı ayırmayı başarmışsınız, geriye tamamen kurtulmak kalmış, bilinçlice davranırsanız o da olur merak etmeyin.

Bir kere şunu söyleyeyim, evine gitmeyi falan aklınızdan tamamen çıkarın. Mevcut dosyaları gözünüzün önünde silse bile daha önceden onları isimlerini değiştirip bilgisayarda başka bir yere yedekleyip yedeklemediğini, flash belleğe veya CD'ye yazdırıp yazdırmadığını asla bilemezsiniz. Bunları yapmasa bile geri dönüşüm kutusundan silinse bile dosyaları geri getirmek çok kolaydır. Sevgilinizken bile size böyle tuzaklar kurabilen bir adamın evine böyle bir durumda gitmeniz hayatınızda daha büyük pişmanlıklar yaşamanıza sebep olabilir, kendinizi riske atmayın, böyle adamların kafaları çok başka türlü çalışır, size neler yapabileceğini hayal bile edemeyiz.

O kişi kesinlikle blöf yapıyor, buna inanın. Ortada gizli çekim yapmak var, tehdit var, bir de güya yayacak o dosyaları... Bunların üçü de ayrı ayrı suç, ciddi hapis cezaları var, böyle bir sonucu göze almış olamaz, sadece gözünüzü korkutmak istiyor. Ve sizin de dediğiniz gibi, ona asla ve asla boyun eğmemeniz lazım, çünkü bunun sonu yok. Korkar bugün barışırsınız, yarın sizi tehditle başka şeylere zorlar, öbür gün çıkıp "biz üç arkadaş eve geliyoruz, rezil olmak istemiyorsan üçümüzü de memnun edersin artık" bile diyebilir, bilemezsiniz. O yüzden lütfen soğukkanlı olmaya çalışın, bir hata daha yapmayın, sadece onun eline bir koz daha vermiş olursunuz.

Ben olsam o yolladığı dosyalar ve tehdit içerikli mesajları alıp savcılığa giderdim. Bir sabah kapısına dayanıp evde ne kadar bilgisayar, laptop, dijital veri deposu varsa onunla birlikte onu da alsınlar da aklı belki o zaman başına gelir gerizekâlının, rezillik neymiş görür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…