Eski sevgilim ve arkadaşım.

ciguli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
178
24
38
Merhaba,

Hemen olayı anlatmak ve sizden fikir almak istiyorum.

Üniversite ortamındayım ve burda bi çıktığım oldu , çocukla yurt arkadaşlarımı tanıştırdım.Hep beraberdik takılırdık.
Ben sevgilimden ayrılınca bunlar bir selam verirler konuşmazlar bu kadar sanıyordum ama durum hiçte öyle değil.
Hergün çocuğu arıyorlar.Özellikle biri.çok ilgi isteyen bi tip zaten çocuksu bi ruhu var.
Ben de mesafe koydum kızlarla arama öyle eskisi gibi davranmıyorum ama eski sevgilimin haberi yok tabii.Bunlarla konusuyor da konuşuyor.

Tabi ben burda çıldırıyorum.Başka ortak arkadaşlarım oğlanın hala sevdiğini filan söylediler ama erkek arkadasım gelipte aramızı düzeltmeye çalışmadı hiç.
Cool takılmaya çalışan bi tip,önemsemiyomuş havalarında.

Şimdi kızlara desem ki konuşmayın,konuşurlar.

Acaba diğer ortak arkadaşlarımız eski sevgilime benimle o kızların arasının bozuk olduğunu ima etse mi diye düşünüyorum çünkü belki ben de yanlarındayım diye kızla o kadar çok konuşuyodur.?

Bilmiyorum kızlar nasıl davranmam gerektiğini bana yol gösterebilir misiniz?

Niye eski sevgiliinize bu kadar takıldınız ? kızlarla samimi değilseniz olay bir şekilde çıkar ki belki de sizin için konuşmuyordur ? Bence geçmiş gitmiş şey bundan sonrası sizi alakadar etmez. Ha kızlarla çok yakınsanız ve onların arasında bir şey olursaaa buda onun karaktersizliği.

Sevgilimle ayrılalı 1 ay bile oladığı ve hala sevdiğim için takıyorumdur.
Benim için konuşmuyorsa bu daha kötü tabii.
Kızlar zaten okulda dibimden ayrılmıyor.Sanki bi mesafe koymamışım gibi devam ediyorlar.
Belki bu kadar takmazdım ama ikisi arasında olan münasabet benim içimi kemiriyor.

Madem hala seviyosun bence eski sevgilinşe çok kötü bi şekilde ayrılmadıysanız konuş. Rahatsızlıklarını dile getir bazen en doğru uol açık açık konuşmaktır. Ama sakın bu konışmayı koz arkadaşınla yapma direkk eski sevgilinle hallet.

Konuştuk bugün her şeyi çok çook yanlış anlaşılma olmuş ben , eski sevgilim ,arkadaşım yüzleştik . Ama şimdi de arkadaşım nasıl düşünürsün böyle bişey diye bana küstü.

ben de yaşadım bunu çok iyi anlıyorum seni çok kötü bi durum.senin sayende tanışıyolar sen ayrılınca nispet yapar gibi eski sevgilinle daha yakın olmaya çalışıyolar bide.benim en yakın arkadaşım yaptı ev arkadaşım.gidip beni eski sevgilime karşı dolduruyormuş bana gelip onu dolduruyodu.sonra erkek arkadaşımla barışmıştım da ne olduğu ortaya çıkmıştı.arkadaşların nasıl bi kişiliğe sahip bilmiyorum o yüzden onlar hakkında bişi diyemem ama eski sevgilin seni kıskandırmak için yapıyo olabilir.

arkadaşlar benim de hoşlandığım çocukla arkadaşım arasında galiba bişeyler oluyo..o benden hoşlanıyor sanmıştım sadece ben değil bikaç kişi daha söyledi ama son zamanlarda bazı şeyler çekti dikkatimi :18: aşırı kıskanç bi yapım var bundan mı kaynaklanıyo acaba? gerçekten ortada bişey yok mu? içim içimi yiyo ne yapıcam diye düşünmekten.. onun için savaşmalı mıyım yoksa sessizce aradan çekilmeli miyim

Son düzenleme:
öyle bi durum söz konusu değilmiş,ben yanlış anlamışım.Şimdi eski sevgilimle tekrar çıkıyoruz Allah böyle bi durumda kimseyi bırakmasın valla zor bi durum bi yanda arkadaşın diğer yan da sevdiğin insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…