Eski sevgilim ve çocukluk arkadaşı..kafam karışık!!

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Merhabalar ..
Bu aralar kafam çok karışık..nedeni ise eski sevgilim ve onun çocukluk arkadaşı arasında kalmam..Aslında daha ortada birşeyler yok..ama olacak gibi.Konuyu baştan anlatmak istiyorum.Eski erkek arkadaşımla 3 ay kadar birlikteliğimiz oldu.1ay boyunca onun yanında yaşadım..Ben kendi evime döndüm daha sonra..kıskançlık yüzünden ayrıldık.detaya girmiyorum.Birlikteliğimizden önce çocukluk arkadaşı bana facebooktan yzmış fakat ben cevap vermemişim.daha sonra bi konu hakkında soru sordu ve cevapladım o zamanlar ayrılmamıştık ve sevgilimle ortak arkadaşlarda gördüm dedim x i sevgilimi nerden tanıyosun çocukluk arkadaşıyız ama uzun zamandır görüşmüyoruz sen nerden tanıyorsun dedi.Bende erkek arkadaşım olduğunu söyledim.Bu konuşmadan sonra hiç yazışmadık.Ayrıldıktan sonra tekrar konuşmaya başladık ve ben hoşlanmaya başladım bu kişiden..Çok yanlış biliyorum ama engel olamıyorum kızlar..ne yapsam ne etsem bilemedim..çocukta hoşlanıyor biiliyorum ama birlikte olmamız çok ama çok yanlış değil mi .. bana bi akıl verin

hayır değil, zaten görüşmediği bir arkadaşıymış. uzun zamandır görüşmediği çocukluk arkadaşının bence dışarıdaki bir yabancıdan farkı yok. yetişkin dönemden bir arkadaşı olsaydı, uzun zamandır görüşmese bile yanlış diyebilirdim fakat çocukluk işte, ne arkadaşlığı aman. bence yanlış değil, bir şeyler yaşarsanız da eski sevgilini siler facebook'tan olur biter. onun da kulağına gitmemiş olur. gitse de bir şey olmaz bence gerçi.

Çocukluk arkadaşıyla sadece facebooktan mı tanışıyosun, ne ara hoşlandın anlamadım.. 3 aylık ilişkide birlikte yaşamak bitmeden başkasıyla konuşmak falan. Senin hayatın bayağı hareketli gibi duruyor. :ssz:

İkiniz birbirinize gerçekten bir şey hissediyorsanız, hoşlandığınız kişi bunu eski sevgilinizle konuşur, büyük sorunlara neden olmayacaksa birlikte olursunuz.

3 aylık adamla birlikte taşamak ayrılmak sonra çocukluk arkadaşı bilemedim neren eğri neren doğru misali ilişki yaşa yanlışın bi bu sanki

Seçimlerin, yaptıkların seni bağlar yorum yapmıyorum. ( Ama bence herkes buraya takılacak. Neden aynı evde yaşadın falan filan muhabbetlerine hazırla kendini :27: )

çocukluk arkadaşıyla çıkmanda bence bir sakınca yok. Eski sevgilinin o kişi olduğunu saklamadığın sürece bence problem yok.

Son düzenleme:
Bilmiyorum ama nedense şimdiki yaşadığınız durum bana göre yanlış,benim eski sevgilim benim arkadaşımla çıkacak ikisininde suratına bile bakmam bana bu durumlar ters gelir dünyada başka erkek yada kız mı kalmadı diye sorasım gelir sonuçta birisi eski sevgili biriside arkadaş adı ne olursa olsun ister çocukluk arkadaşı ister yetişkinlik arkadaşı fark etmez sonuçta bu durum onların arkadaş olduklarını değiştirmez.Eski sevgiliniz sizin arkadaşınızdan hoşlanmış olsa idi sizin düşünceleriniz ne olurdu peki?

arada kalma durumu yok ki,
anlattıgına gore sen bu cocuk yuzunden sevgilinden ayrılmış degilsin. geçmiiş bitmiş, şimdi gayet başka biriyle olabilirsin...

bence bunu asıl sorgulaması gereken kişi o cocuk,
X benim arkadasımdı dunyada kız mı kalmadı da onun eski sevgiline yazıyorum demeli.

şahsen ben ne kız arkadaslarımın eski sevgilileriyle çıktım ne de onların benim eski sevgilimle cıkmasını isterim.
aşık olurlarsa da... benden uzak olsunlar da ne yaparlarsa yapsınlar görüşündeyim.

Konu çok basit ayrılmışsın çocukluk arkadaşı öğrenmiş şimdi senin ile ilgileniyor özel hayatın seni ilgilendirir ama erkekler rahat kızları sever canım sen dikkat et adımına

Back
X