- 15 Ocak 2021
- 261
- 376
- 53
- 25
- Konu Sahibi hpvlibigirl
- 

Hayır hayır kızı hiç tanımıyorum zaten...Anlamadım ne anlattığını kankanla aynı kisiylemi çıktınız yani
Ben de aynı seyi düşündüm, çift olta atmıs ama biriyle de 3. Ye dönmezsin yani... Bizde öyle ayrıl barış olmadıİkinize de yürümüş diğer kız daha hızlı dönüş yapmış. Normal, anormal bir durum yok.
Hayır hayır kızı hiç tanımıyorum zatenben
E devletten de engelleme varmıNormal değil çünkü adam anormal. Üzerine çok fazla düşünecek bir şey yok. E devletten dahi engelleyin ki bir daha boşta kalınca size gelmesin densiz
Hiç birşey zaten duygum kalmamıstı üzerine bi ilişki dahi yasadım ki, sadece aynı anda olta atmıs olması, üstelik bilet aldıgımı yazdıktan 3 gün sonra barıstık yazması... demekki o sıra kesinleşmemiş kesinleşene kadar görüldü de bırakarak yedekte tutuyor net bişi demiyor kanım dondu bu nasıl cinlik? Benim kimseye güvenim kalmadı sorun bu...3 kez okudum. Bu kadar zor olmamalı düzgün yazmak.
Normal ya da anormal olması sizde neyi değiştirecek?
E siz de pat diye ilişki yaşayabilmişsiniz üstüne. Ama hala durumu sindiremediğinizden gelip konu açıyorsunuz? Yaşınız da 20. Bence daha yavaş olun. Duyguları sakin ve zamana yayarak yaşayın. Daha rafine tatlara ulaşmanız kolaylaşır.Hiç birşey zaten duygum kalmamıstı üzerine bi ilişki dahi yasadım ki, sadece aynı anda olta atmıs olması, üstelik bilet aldıgımı yazdıktan 3 gün sonra barıstık yazması... demekki o sıra kesinleşmemiş kesinleşene kadar görüldü de bırakarak yedekte tutuyor net bişi demiyor kanım dondu bu nasıl cinlik? Benim kimseye güvenim kalmadı sorun bu...
Boşlukta kldıkça yazmış sana ve diğer kızlara cevap verenle konuşmuş sonrada kendince en çok istediğini seçip onu almış hayatına onuda boynuzlar. Seçenek olmuşsun yani neyse ki sevgilisi olmamışsın tekrar olmada zaten muamma adamlardan uzak durmak en sağlıklısıArkadaslar eski sevgilim benden önceki sevgilisiyle barısmıs aynı kızla daha önce de barısıp ayrılmışlar benden önce. 3. Ye dönüyolar töbe estag... bu sizce normal bişi mi?
Tuhaf olan 1 hafta önce biz görüşmeyi dusunuyorduk. Kendi kahve teklifi etti, biz olabilmek için 2. bi sans gibi bişi görüşecektik işte..farklı sehirlerdeyiz ( o kızda benimle aynı sehirde) ben de geleceğimi bildirdim bi hafta sonra... İşte biz filancayla barıstık görüşmesek daha iyi olur dedi... ee tamam da bi hafta önce niye öyle diyorsun o zaman?? baya sinirlendim. Hem de kendi kendine diyorsun. ben sana yazıp hadi görüşelim mi dedim? Hadi bi sans daha mı dedim? Sizce bu normal mi?
Ablacım gece gece sen benden cok sinirlendin, relax ol. Tabiiki yasarım yani ona mı takılı kalıcam. Ben bu adam niye benimle barısmadı demiyorum ki kendi kendine yazıp kendine kendie bi hafta sonra böyle dersen adama manyak mısın derler. Kb ama ilişkilerimin hesabını kimseye vermem, bu yorumu yaparken iki ilişki arasında ne kadar vakit var biliyor musunuz ??? Hayır... o zaman dokundugunuz nokta haddiniz olmayan bi nokta ve benim sorumun cevabı degil, teşekkürler.E siz de pat diye ilişki yaşayabilmişsiniz üstüne. Ama hala durumu sindiremediğinizden gelip konu açıyorsunuz? Yaşınız da 20. Bence daha yavaş olun. Duyguları sakin ve zamana yayarak yaşayın. Daha rafine tatlara ulaşmanız kolaylaşır.
İkinize de aynı anda yazdı, hangisi kabul ederse dedi.Arkadaslar eski sevgilim benden önceki sevgilisiyle barısmıs aynı kızla daha önce de barısıp ayrılmışlar benden önce. 3. Ye dönüyolar töbe estag... bu sizce normal bişi mi?
Tuhaf olan 1 hafta önce biz görüşmeyi dusunuyorduk. Kendi kahve teklifi etti, biz olabilmek için 2. bi sans gibi bişi görüşecektik işte..farklı sehirlerdeyiz ( o kızda benimle aynı sehirde) ben de geleceğimi bildirdim bi hafta sonra... İşte biz filancayla barıstık görüşmesek daha iyi olur dedi... ee tamam da bi hafta önce niye öyle diyorsun o zaman?? baya sinirlendim. Hem de kendi kendine diyorsun. ben sana yazıp hadi görüşelim mi dedim? Hadi bi sans daha mı dedim? Sizce bu normal mi?
Yaşınızı göz önünde bulundurmadan yorum yapmayı başaramıyorum üzgünüm. E düşününce ne kadar vakit olabilir ki diyor insan. Bir de kategori başlığına bakıyorum. İnsan bi konu okuyunca içinde dert olsun istiyor. Ama maalesef 3 4 okumada anlaşılan girift ilişkiler.Ablacım gece gece sen benden cok sinirlendin, relax ol. Tabiiki yasarım yani ona mı takılı kalıcam. Ben bu adam niye benimle barısmadı demiyorum ki kendi kendine yazıp kendine kendie bi hafta sonra böyle dersen adama manyak mısın derler. Kb ama ilişkilerimin hesabını kimseye vermem, bu yorumu yaparken iki ilişki arasında ne kadar vakit var biliyor musunuz ??? Hayır... o zaman dokundugunuz nokta haddiniz olmayan bi nokta ve benim sorumun cevabı degil, teşekkürler.
Hiç birşey zaten duygum kalmamıstı üzerine bi ilişki dahi yasadım ki, sadece aynı anda olta atmıs olması, üstelik bilet aldıgımı yazdıktan 3 gün sonra barıstık yazması... demekki o sıra kesinleşmemiş kesinleşene kadar görüldü de bırakarak yedekte tutuyor net bişi demiyor kanım dondu bu nasıl cinlik? Benim kimseye güvenim kalmadı sorun bu...
Yazsın da göreyim g...nü.. Kendi pişmanmıs gibi mesaj atmasa dönüp yazacagım da yoktu zatençocuğun kapasitesi bu kadar demek ki eski sevgililer çemberinde dönüp duruyor.
bu kızdan ayrılınca yine size yazacak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?