Eski sevgilim ve eski sevgilisi

hpvlibigirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
261
376
53
25
Arkadaslar eski sevgilim benden önceki sevgilisiyle barısmıs aynı kızla daha önce de barısıp ayrılmışlar benden önce. 3. Ye dönüyolar töbe estag... bu sizce normal bişi mi?
Tuhaf olan 1 hafta önce biz görüşmeyi dusunuyorduk. Kendi kahve teklifi etti, biz olabilmek için 2. bi sans gibi bişi görüşecektik işte..farklı sehirlerdeyiz ( o kızda benimle aynı sehirde) ben de geleceğimi bildirdim bi hafta sonra... İşte biz filancayla barıstık görüşmesek daha iyi olur dedi... ee tamam da bi hafta önce niye öyle diyorsun o zaman?? baya sinirlendim. Hem de kendi kendine diyorsun. ben sana yazıp hadi görüşelim mi dedim? Hadi bi sans daha mı dedim? Sizce bu normal mi?

EDİT: ikimize de olta attıgının ben de farkındayım, sadece bu ne cin fikirlilik? Bi de beni yedekte bekletiyor, 3 gün sonra dönüş yapıyor mesajıma niye kız kabul etmezse benle devam edicek aklınca.

Son düzenleme:
Yani normal ya da değil.
Ne fark eder?
İsterse 10. kez ayrılıp yine barışabilirler
Bu onların ilişkisinin dinamiği

Kötü insanlar ya da size uygun olmayan bir sürü insan var dünyada
Bu ortaya yeni çıkan bir durum değil

Bir de size kahve teklif edebilecek, 2. şans isteyebilecek yakınlıkta olmazsa böyle saçma muhabbetlere de gelmemiş olursunuz bir dahakine

Pandemi var, yeni rotalara yelken acamadiysa ne yapsin eskiler arasinda dönüp duruyor.

Normal degil tabi ki, sürecte normallesmeye gidelim o da unutur eskileri yenilere yol alir.
Bu surecte konusmalik takilmalik dusunurseniz konusun. Yoksa uzak durun.

Size birşey diyeyim mi ki hislerimde kolay kolay yanılmam yazdıklarınızdan yola çıkıyorum sıralamada hata var zaten adamın önce sizden ayrılıp eski sevgilisine dönmesine hatta daha evvelden sizden öncede dönmüş olmasına töbe estağ..dediniz, yani bunu kabul edememişsiniz. Sonra da olayı size ne sizden ayrılmış eski sevgilim naparsa yapsın derler diye, 1 hafta önce bana yazdı şans istedi görüşecektik olayına çevirmişsin ama bence sana dönmeyi falan düşünmedi..düşünse af dilese senle görüşürdü o kızla değil. O kıza gitmiş direkt ve siz o kızı nerden tanıyorsunız ki bizim şehirde o da diyorsunuz hem çok mu yakın şehirler aynı şehirden iki kız buluyor ee tamam bitmiş silin engelleyin bu kadar

Söyle yap surda buluşalım de gelsin beklesin beklesin aradigi zaman deki ben kimsenin ikinci yedeği olamam

Ya yorumlar güzel baslayıp detaylarda sıglasıyor cocukta aynı sehirdrydi sonradan tasındı biz ayrıldık okey? ordan bilşyorum kız da aynı sehirde. Sehirlerde yakın ucakla 40 dk filan...

Ve cöp bi olay bence bastan sona tek sasırdıgım sey insanlar birbirini cidden nasıl yedekte tutabiliyor nasıl böyle dusuncelere triplere girebiliyor yazık, kendisine takılı kaldıgım yok zaten üzerine ilişkim olmustu. Tuhaf olan gerçekten pişmanmıs gibi mesaj atıp bunu yapması, üzülmedim dogal olarak sadece sinirlendim

Arkadaşlar bekar insanlarsınız, ayrılırsınız , barışırsınız, araya başka insanlar girer yine birbirinize dönersiniz. Hiç anormal değil. Sonuçta ortada bir sadakat sözü yok, ayrıyken deneme süreçleri. Neden olmasın? Hızlı olan kazanmış. Ha denenmişi denemek de hiç tavsiye ettiğim bir şey değil aynı şeyin laciverti oluyor sonuçta can çıkıyor huy çıkmıyor

Kesinlikle denersin de olta da atmazsın yani bence cok capsiz bi hareket ve buna maruz kalmak cok canımı sıktı.

Bu durum normal olsa ne anormal olsa ne? Ha adam normal değil onu soruyorsaniz. Ahlaksız dengesizin onde gideni.

İkinizede yazmiş ikinizde tamam goruselim diyince aklınca o kızı secip size gelme gorusmeyelim demis.

Tabi burada size ayıp oldu mu duygularınızla oynandı mı adamın umrunda degil. Hem bencil hem dengesiz.

Tamamen çizin üstünü. Bir daha size ulaşmasina izin vermeyin.

İşte buna adamın size yazmasına müsade ettiğiniz için maruz kaldınız
Ben birisi sırf eski sevgilimiz diye her yerden engellenmesi gerektigine inanmıyorum, insanlar düzgünde ayrılabilir ve yollarına devam edebililer engellencek bişi yokttu engellemedim, “ pişman oldu kendince” (!) geldi kendi yazdı.. ama bu son olta işi engellenicek hareket işte bi dahakine izin vermem.

Yeniler yüz vermiyordur eskilerin arasında kura çekiyordur, canı öyle istiyordur, kimseye saygısı yoktur, muhattap olunmaması gereken birisidir.

hem sana hem ona yazmış o daha cazip gelmiş ordan yüz bulunca seni terslemiş saygısız.

Erkekler bosta olunca yeni birini bulana kadar eskiye sararlar. O boslugu eski ile doldururlar. O arada yeni birini bulunca tekrar eskisinden ayrilirlar. Sasirmadim. Yalniz adam ayni anda tum eskileri aramis galiba, kimi tutturursa yani.

Her yerden engellemeniz bence de gerekmez
Ama ikinci şans için kahveye çağıracak yakınlığı göstermeniz de gerekmez
Özellikle karşı tarafa hisleriniz yoksa

Ha benim için hiç fark etmez ister engelleyin ister görüşün
Ama araya mesafe koyanlara daha az olta atılıyor bence

işte bu da erkeklerin ne kadar kansız olduğunu ve resmen kızları yedekte beklettiklerinin kanıtı. böyle ş..sizlere günahınızı bile vermeyin.
bir de adama cin fikirli demişsiniz. cinin daniskası. farklı şehirlerdesiniz ve 2. şans için siz adamın olduğu şehre gidecektiniz, ayağına gidecektiniz yani. bence erkeklere karşı böyle olmayın, naçizane dost tavsiyesi. böyle ayaklarına gitme girişiminde bulundukça, iyi kalpli oldukça kaçarlar. gitmeyin şunların şehrine falan ya, çok istiyorsa sizi kendisi sizin olduğunuz yere gelsin. rahatınızı bozmayın hiçbiri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…