- 15 Ocak 2021
- 261
- 376
- 53
- 25
- Konu Sahibi hpvlibigirl
-
Farklı biri, enfeksiyonu bi sonraki erkek arkadasımdan kapmıstım...Yanlış anlamazsanız bir şey sorabilir miyim? Gerçekten hiçbir kötü niyetle sormuyorum.
bu bahsi geçen erkek size enfeksiyonu bulaştıran kişi mi? Yoksa farklı birisi mi?
Ya yorumlar güzel baslayıp detaylarda sıglasıyor cocukta aynı sehirdrydi sonradan tasındı biz ayrıldık okey? ordan bilşyorum kız da aynı sehirde. Sehirlerde yakın ucakla 40 dk filan...Size birşey diyeyim mi ki hislerimde kolay kolay yanılmam yazdıklarınızdan yola çıkıyorum sıralamada hata var zaten adamın önce sizden ayrılıp eski sevgilisine dönmesine hatta daha evvelden sizden öncede dönmüş olmasına töbe estağ..dediniz, yani bunu kabul edememişsiniz. Sonra da olayı size ne sizden ayrılmış eski sevgilim naparsa yapsın derler diye, 1 hafta önce bana yazdı şans istedi görüşecektik olayına çevirmişsin ama bence sana dönmeyi falan düşünmedi..düşünse af dilese senle görüşürdü o kızla değil. O kıza gitmiş direkt ve siz o kızı nerden tanıyorsunız ki bizim şehirde o da diyorsunuz hem çok mu yakın şehirler aynı şehirden iki kız buluyor ee tamam bitmiş silin engelleyin bu kadar
İnanın degmez ama gerçekten eskileri arasında dönen sıg bi insan oldugu için bi gün yazmak mutlaka isticek bendrn uzak Allaha yakın olsunSöyle yap surda buluşalım de gelsin beklesin beklesin aradigi zaman deki ben kimsenin ikinci yedeği olamam
İnanın degmez ama gerçekten eskileri arasında dönen sıg bi insan oldugu için bi gün yazmak mutlaka isticek bendrn uzak Allaha yakın olsun
Kesinlikle denersin de olta da atmazsın yani bence cok capsiz bi hareket ve buna maruz kalmak cok canımı sıktı.Arkadaşlar bekar insanlarsınız, ayrılırsınız , barışırsınız, araya başka insanlar girer yine birbirinize dönersiniz. Hiç anormal değil. Sonuçta ortada bir sadakat sözü yok, ayrıyken deneme süreçleri. Neden olmasın? Hızlı olan kazanmış. Ha denenmişi denemek de hiç tavsiye ettiğim bir şey değil aynı şeyin laciverti oluyor sonuçta can çıkıyor huy çıkmıyor
İşte buna adamın size yazmasına müsade ettiğiniz için maruz kaldınızKesinlikle denersin de olta da atmazsın yani bence cok capsiz bi hareket ve buna maruz kalmak cok canımı sıktı.
Ben birisi sırf eski sevgilimiz diye her yerden engellenmesi gerektigine inanmıyorum, insanlar düzgünde ayrılabilir ve yollarına devam edebililer engellencek bişi yokttu engellemedim, “ pişman oldu kendince” (!) geldi kendi yazdı.. ama bu son olta işi engellenicek hareket işte bi dahakine izin vermem.İşte buna adamın size yazmasına müsade ettiğiniz için maruz kaldınız
Her yerden engellemeniz bence de gerekmezBen birisi sırf eski sevgilimiz diye her yerden engellenmesi gerektigine inanmıyorum, insanlar düzgünde ayrılabilir ve yollarına devam edebililer engellencek bişi yokttu engellemedim, “ pişman oldu kendince” (!) geldi kendi yazdı.. ama bu son olta işi engellenicek hareket işte bi dahakine izin vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?