• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim ve yediremediğim şeyler

bezu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
126
67
28
28
Hanımlar daha önce konu açmıştım erkek arkadaşımla ayrıldık diye ben onun için çok çabaladım çok sorun vardı hallederiz üstesinden geliriz en azından bi ailem ile tanışsın diye düşündüm hep ama o beni yarı yolda bıraktı hayallerim umutlarım bir bir yandı kül oldu içimi yakıyor

Ama en çok koyan şey benim bu kadar çabalamam ve onun bu kadar çabuk pes etmesi ben bir kere bile ayrılmayı düşünmemişken 2 günde karar verip ayrılması

Şimdi pişmanım diyor dönmeye niyetim yok k defa söyledim ona ama arıyor çok hassas biri dayanamıyorum açıyorum kötü olacak diye fakat bu sefer başlıyorum saydırmaya sen çabalamadın sen sabretmedin sen pes ettin diye

Yahu ne yapmam lazım çok saçma bi hal aldı artık bu durum bana bi akıl verin lütfen

Yola devam.. gittiyse kendi bileceği iş diyeceksin ve yoluna bakacaksın.. daha çok başındasın yolun çok daha iyileri çıkacak karşına.. sadece sabır, zaman

“Çok hassas biri” yaa kusura bakmayın da bir hassas o mu? Kandırmayın kendinizi hassas olduğundan açmıyorsunuz o telefonu. Hala bir çaba bir adım beklediğiniz için açıyorsunuz. Ama üzgünüm daha çooook beklersiniz. Kendinizi heba edeceğiniz yere yolunuza bakın. Kendinize değer verin böyle insanlara prim vermeyin. Karşınıza daha iyi biri illa ki çıkacak ama siz o adamla zaman kaybetmeye devam etmeye çaba harcıyorsunuz. Çok saçma

Seni üzen şahıs çok mu hassas?
Bu kadar düşünürsen yıpranan sen olursun.
Engelle ulaşamasın.
Ama senin hala gönlün var gibi bu yüzden önerilere uymayacaksın öyle sezdim.

O çok hassas biri değil,sizi saf bulmuş duygu sömürüsü yaparak kendini acındırmayı iyi biliyor.
Siz de zaten adam etme derdindesiniz
Lakin ne yaparsanız yapım elmadan armut,armuttan elma olmaz. O bugüne kadar nasıl biriyse bundan sonra da öyle olmaya devam edecek.

Hanımlar daha önce konu açmıştım erkek arkadaşımla ayrıldık diye ben onun için çok çabaladım çok sorun vardı hallederiz üstesinden geliriz en azından bi ailem ile tanışsın diye düşündüm hep ama o beni yarı yolda bıraktı hayallerim umutlarım bir bir yandı kül oldu içimi yakıyor

Ama en çok koyan şey benim bu kadar çabalamam ve onun bu kadar çabuk pes etmesi ben bir kere bile ayrılmayı düşünmemişken 2 günde karar verip ayrılması

Şimdi pişmanım diyor dönmeye niyetim yok k defa söyledim ona ama arıyor çok hassas biri dayanamıyorum açıyorum kötü olacak diye fakat bu sefer başlıyorum saydırmaya sen çabalamadın sen sabretmedin sen pes ettin diye

Yahu ne yapmam lazım çok saçma bi hal aldı artık bu durum bana bi akıl verin lütfen
Kendini dusun karsidakini degil.

Bi kere böyle laçkalaştımı ilişki bidaha toparlanmıyor. Sende yaptıklarını unutamıcaksın oda değişmicek. O yüzden boşver ayrıl en mantıklısı. Bende böyle hep kendımın fedakarlık yaptıgı bı ilişkiyi bitirdim. Hala da pişman değilim. Olmuyorsa olmuyor malesef sen yıprandığınla kalıyosun

Canım seni anlıyorum ama hassas olduğu için değil seni terkettikten sonra geri dönüşünü görmek, terkedilen her insan gibi egonu tatmin etmek için açıyorsun bence telefonu. Kızma lütfen çünkü bu çok doğal ve insanın hoşuna giden birşey ben olsam ben de senin gibi yapardım sanırım. Ama artık iletişim kurma senin için zaman kaybı.

Seni üzen şahıs çok mu hassas?
Bu kadar düşünürsen yıpranan sen olursun.
Engelle ulaşamasın.
Ama senin hala gönlün var gibi bu yüzden önerilere uymayacaksın öyle sezdim.
Evet hala seviyorum ama geri dönmek gibi bi niyetim yok kaç defa pişman olduğunu söyledi geri dön bana dedi direk reddettim

“Çok hassas biri” yaa kusura bakmayın da bir hassas o mu? Kandırmayın kendinizi hassas olduğundan açmıyorsunuz o telefonu. Hala bir çaba bir adım beklediğiniz için açıyorsunuz. Ama üzgünüm daha çooook beklersiniz. Kendinizi heba edeceğiniz yere yolunuza bakın. Kendinize değer verin böyle insanlara prim vermeyin. Karşınıza daha iyi biri illa ki çıkacak ama siz o adamla zaman kaybetmeye devam etmeye çaba harcıyorsunuz. Çok saçma
Yazıda belirttim birşey bekliyor olsaydım yeniden sevgili olurdum şimdi pişmanım Köpekler gibi nolur beni affet dedi kaç defa ama her seferinde kesin bi dille reddettim

Engelliceksin sana ulaşamicak bu kadar basit

Sen kaldirabiliyorsan o da kaldirabilir.
O hassas da sen degil misin? Bitirirken o seni dusundu mu? Hassasligini, uzulebilecegini....
Belli ki bulamamis birini bosta kalmis eskiye donuyor. Bulunca tekrar gidecek.

Sanirim 20 yasindasin. Daha yolun basindasin gercekten. Önüne cok insan cikacak. Ben 27 yasindayim ve senin su anlattığını kac kez yasadim. Karsima mucadele eden biri cikmadi. Sana diyecegim tek sey SEN DEGERLİSİN. KİMSE İCİN KENDİNİ ÜZME. Kimse senden önemli degil. Geri dönme. Hep ayni seyler olacak çünkü. Yıpranan sen olacaksin.

Kalbinin sesini dinle

Sanirim 20 yasindasin. Daha yolun basindasin gercekten. Önüne cok insan cikacak. Ben 27 yasindayim ve senin su anlattığını kac kez yasadim. Karsima mucadele eden biri cikmadi. Sana diyecegim tek sey SEN DEGERLİSİN. KİMSE İCİN KENDİNİ ÜZME. Kimse senden önemli degil. Geri dönme. Hep ayni seyler olacak çünkü. Yıpranan sen olacaksin.
Haklısınız ama alışkanlık galiba kopmak zor geliyor

Back
X