Eski sevgilim yazdı?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Tekrar olur muyuz ? Ben çok istedim ve içimde kaldı? eski konum bu .Eski sevgilim mesaj attı bugun iyimisin yazdı biraz konuştuktan sonra beddua mı ettin bana askerli uzadı dedi sonra ben konuşma sonlanırken dikkat et kendine istediğin zaman yazabilirsin dedim oda sende yaz dedi sonra bana akşam ararım seni dedi ama hala aramadı bekliyorum sizce ben mi arasam of çok heycanlanmıştım oysaki?

Tekrar olur muyuz ? Ben çok istedim ve içimde kaldı? eski konum bu .Eski sevgilim mesaj attı bugun iyimisin yazdı biraz konuştuktan sonra beddua mı ettin bana askerli uzadı dedi sonra ben konuşma sonlanırken dikkat et kendine istediğin zaman yazabilirsin dedim oda sende yaz dedi sonra bana akşam ararım seni dedi ama hala aramadı bekliyorum sizce ben mi arasam of çok heycanlanmıştım oysaki?
Sakın arama sakın neden böyle ceptesin ki adam resmen cevabı içinde soru işte askerlik uzamış hazır eski flört var vakit öldümelik kullanacak

Canım sıkılıyor seninle can sıkıntımı gidericem diyor
Askerlik uzayınca panik olmuş, boşta kalmamak için elinin altındakileri yokluyor.
Seni üzmek istemem ama bencede bir ay uzadi ..elindekileride kaybetti kürkçü dükkanına dönüp zaman geçirmek isteyebilir
Kendini kullandirma
Eğer seninle gerçekten ilgileniyorsa döndüğünde gorusursun

Can sıkıntısı mı bilmiyorum ma 1 ay oldu bir aydı takip hallindeydik hikayeme bakmalar mesaj atmalar . Bu kişi askere gitmeden öncede benimle görüşmek istedi ben 1 sene önce ben önünü kapattım bilmiyorum belki mantıklı bakamıyorum ama konuşma kendine dikkat etle biterken neden arıycam seni diyip beni beklentiye soktu hiç anlamadım aramadım aramayı düşündüm ama sizin sayenizde vazgeçtim çünkü mesaj atmayı bilen aramayı da bilir
Canı sıkılmıştır ondan yazmıştır. Bi yoklayayım demiştir. Arama sakın. Az kendini geri çek. Harbiden kaçan kovalanıyo. Gerçi bu adam seni kovalamasın bence. Hemen gidip baska kızla takiplesmisti. Sağlam papuç değil.

Ben şey düşünüyorum gelince görüşmenin yerini yapıyo gibi arada yoklayıp
Seni üzmek istemem ama bencede bir ay uzadi ..elindekileride kaybetti kürkçü dükkanına dönüp zaman geçirmek isteyebilir
Kendini kullandirma
Eğer seninle gerçekten ilgileniyorsa döndüğünde gorusursun

Sizi yoklamış. Ve bundan iyi bir şey çıkmaz.
Siz, onun ilgisizliği yüzünden konuşmamayı tercih etmişsiniz. Barıştığınızda bu sorun ortadan kalkmaz.

Back
X