eski sevgilim yeni bi ilişkiye yelken açarken ben sanırım depresyondayım :(

düğünümüze 2 ay kala nişanlımdan ayrıldım... ayrıldıktan 2 ay sonra nişanlandı ve 1 ayın içinde de evlendi.

onun için herkesi karşıma alıp nişanlanmıştım üstelik. korkma alışırsın. acıdan korkma, alışıyor insan.

sonradan dank ediyor bazı şeyler, aşktan gözüm kör olmuş nasıl katlanmışım öyle bi insana öyle bi aileye aklım almıyor şu an :26:

zaten senden hemen sonra başka biriyle 3 ay içinde evlendiyse yeterince sevmiyodur da heralde.hakkında hayırlısı olmuştur inşallah canım

5 ay ne uzun ne kisa...
Uzun sureli bir iliski ise illa ki kalir etkisi...
Bana kalirsa, yeni bir iliski seni paklar, bu fikirlerinin yerinde de yeller eser...:34:

5 ay ne uzun ne kisa...
Uzun sureli bir iliski ise illa ki kalir etkisi...
Bana kalirsa, yeni bir iliski seni paklar, bu fikirlerinin yerinde de yeller eser...:34:

7 aylıktı bizim ilişkimiz.valla bazen bana da esiyolar çık biriyle bak onun umrunda bile değil ohhh keyfi kebap diye.ama kimseyi de üzmek istemiyorum hem bana hem karşımdakine işkence olur sevmeden çıkmak.essin o yeller essin tez zamanda inşallah :16:

7 aylıktı bizim ilişkimiz.valla bazen bana da esiyolar çık biriyle bak onun umrunda bile değil ohhh keyfi kebap diye.ama kimseyi de üzmek istemiyorum hem bana hem karşımdakine işkence olur sevmeden çıkmak.essin o yeller essin tez zamanda inşallah :16:

Yok, yanlis okumadiysam ayrilali 5 ay olmus...
Evet biraz dinleyin kendinizi, sakinlesin, en bastan birini tanimak icin, anlamak, istemek icin gucunuz, heyecaniniz olsun...
Ama ne olursa olsun kapatmayin kendinizi, bu gonul isleri hic belli olmaz...:34:

Yok, yanlis okumadiysam ayrilali 5 ay olmus...
Evet biraz dinleyin kendinizi, sakinlesin, en bastan birini tanimak icin, anlamak, istemek icin gucunuz, heyecaniniz olsun...
Ama ne olursa olsun kapatmayin kendinizi, bu gonul isleri hic belli olmaz...:34:

evet biraz kendimi dinlemek en iyisi sanırım bakalım hayırlısı olur inşallah

bende düşünüyorum bazen psikolojik destek mi alsam diye :44: ama işte dediğin gibi para konusu sıkıntı bide öyle birinin karşısına geçip anlatamam da heralde derdimi.kk da terapisti aratmıyor zaten :kkk: ahh canım nası unutcaz biz bu adamları ya offf :40::43: belki okumuşundur önceki konularımı bide benimkinin neler yaptığını bilsen yüzüne tükürürsün yani o derece.en çok da kendime bu yüzden kızıyorum zaten aptalım bunca şeyden sonra hala onu umursuyorum :43:

Aynen yaa aynen bende aptallığıma doymadım..bilmiyorum böyle böyle mi ögrencez bilemedim..Rabbim aşkla başka bi insanla sınamasın bizleri..!! sen kaç yasındasın canım ben 24:9:

konuları şimdi tam anlamıyla okudum..kesinlikle değmez ve o senin ahını almıştır eminim o kızda o eski yaratık sevgilinde...ıkısınnde ıkı yakası bir araya gelmez emin ol !!!! tecrübe konuşuyor...sEn keyfine bak ..hee onuı nasıl pişman edersin onunda formülünü iletivereyim sana tatlım ==> ÖNCELİKLE ESKİ, AARAKADASLAERININ DOSTALARININ KIZ ERKEK FARKETMEZ SENİ MUTLU EDEN İNSANLAR TAKIL..HERZAMANKİNDEN BAKIMLI,GÜZEL OL GİYİN SÜSL€n PÜSLEN ohh keyfine baak...bir sürü kahkaha pozları ver bartmıyorum kahkahalı pozlar ver sonra izle ve gör..bu arada o ıkısınınde asla sana ulaşmasına izin vermeee aslaaa.sadece kahkalarına şahit olsunlar o kadar.(nokta)tekrar yazarsn eminşm yazdıklarımı aynen yaparsan tabi...öptüm canım:26:

ne güzel çok özendim şuan sana gülerek evlendi diyebiliyosun umarım bende ilerde gülerek dalga geçerek hatırlarım bu yaşadıklarımı :(

Herkes kendi hayatını kurmak, yaşamak zorunda. Çok fazla üzülerek hayatı kendine zindan etme. Çünkü geçen zaman ömürden geçiyor ve hepimizin yaşayacağı sadece 1 hayat var.

konuları şimdi tam anlamıyla okudum..kesinlikle değmez ve o senin ahını almıştır eminim o kızda o eski yaratık sevgilinde...ıkısınnde ıkı yakası bir araya gelmez emin ol !!!! tecrübe konuşuyor...sEn keyfine bak ..hee onuı nasıl pişman edersin onunda formülünü iletivereyim sana tatlım ==> ÖNCELİKLE ESKİ, AARAKADASLAERININ DOSTALARININ KIZ ERKEK FARKETMEZ SENİ MUTLU EDEN İNSANLAR TAKIL..HERZAMANKİNDEN BAKIMLI,GÜZEL OL GİYİN SÜSL€n PÜSLEN ohh keyfine baak...bir sürü kahkaha pozları ver bartmıyorum kahkahalı pozlar ver sonra izle ve gör..bu arada o ıkısınınde asla sana ulaşmasına izin vermeee aslaaa.sadece kahkalarına şahit olsunlar o kadar.(nokta)tekrar yazarsn eminşm yazdıklarımı aynen yaparsan tabi...öptüm canım:26:

yapıcam canım taktikler için sağol :16: daha iyiyim bikaç gün önceye kıyasla zaten ya içime bi kasvet çöküyo aklıma geldikçe ama en azından umutluyum artık geçecek bu günlerde inşallah

Back
X