Eski sevgilim

Ruh hastası misiniz nesiniz anlamadım ki?
Aradan seneler geçmiş, iki tarafta evlenmiş.
Yok bana inat sevgili yaptı, bana inat evlendi,
Gözü bende, bilmem ne..
Valla adam evlenmis, mutlu da olmus, mutlu da etmiş
Siz kendi derdinize yanın, eski sevgilinizin hayatini didiklemekten, eşinizle evliliğinizin tadını cikaramayan, hatta temeline dinamit döşeyen sizsiniz.

1 . Bu yaptiginiz kocanıza ihanet haberiniz olsun
2. Üzgünüm ama kimse size inat evlenmedi siz nasıl evlendiyseniz normal normal o adamda gitmiş gönlünün sevdiği kadınla evlenmiş ve mutlu .
3. Siz belliki suanki hayatınızdan ve tercihlerinizden mutsuzsunuz o yuzden başkası bana inat evlendi yok benim hakkımı yedi gibi sacma şeyler kuruyorsunuz kafanızda .kurmayın evinizle eşinizle yuvanızla ilgilenin. Kocanız eski sevgilisi ici takık takık böyle şeyler düşünse ne hissederdiniz . Hiç hoş değil su anki düşünceleriniz. Ayrica eski sevgilinizin ve sizin kimyanız tutmamış bitmiş gitmiş biseyler .adam karısıyla mutlu sizene. Kendinizi geliştirmek icin kaliteli uğraşlar edinin .

Bana ilgisizken başkasına bu denli ilgi göstermesi tuhaf derken 🤪 Hatun nikahlı karısı sen dış kapının mandalı. Kafanızdan hikaye yazmayın adamın umrumda bile olmadığınızdan eminim. Kocasıyla bu kadar mutlu olan kadın da eski sevgili didiklemez bu kadar. Kendinize gelin bir an önce

Birincisi mutlu değilsiniz. Eğer olsaydınız eski sevgilinize bakıp bu derece kafa yormak aklınıza gelmezdi.
Ikincisi adam evlenmiş ve ilgileniyorsa gayet eşini seviyor demek ki. Sevmese neden ilgilensin ? Sizinki çocukluk olmuş. Şimdi adam işinde gücünde olgunlaşmış evlenmiş yuva kurmuş.
Üçüncüsü allah böyle takıntılı eski sevgililerden korusun bizi ya. Adamla evleneceğim ve hala benim kocama ve bana bakacak. Benimle ilgilenmesi zoruna gidecek.
Eşinize acıdım. Gidin tedavi olun. Çünkü bu baya rezil bir durum.

Sizden 1 sene sonra evlenmesini inada bağlamanıza çok güldüm açıkçası:)))) Hani haftasına evlenmiş olsa anlıcam ama..Ne kadar da kendinizi dünyanın merkezi görüosunuz.Sizin kendinize olan bu aşkınız yeter de artar bile, bırakın eski sevgiliniz size aşık olmamış olsun:))
En çok kocanıza üzüldüm.Ne desem boş.Siz çok mutlu olduğunuzu tekrarlamaya devam edin.Bi süre sonra inanırsınız belki kendiniz de.

Adam sizin takintinizi, bencilliginizi anlamis hatta guzelliginize bile aldirmayip sizden ayrilmis. Hep beni kiskandi inat icin ben sevgili yapinca oda yapti hatta evlendi demissiniz ya bence adam akilli. Sizden once sevgili yapsaydi kesin onlari rahat birakmayacaktiniz bu takintiyla adam ohh be sonuda sevgili yapti kurtuldum su kizdan diye dusunmustur ve hayatina bakmaya baslamiatir bence.
Kocanizada acidim :KK43:

Yahu tüm hayatını sana inat olsun diye mi yaşıyor bu adam? Evli barklı adamı takip etmeyi bırak da çok seviyorum dediğin kocanla ilgilen biraz. Tövbest.

Adam sizin takintinizi, bencilliginizi anlamis hatta guzelliginize bile aldirmayip sizden ayrilmis. Hep beni kiskandi inat icin ben sevgili yapinca oda yapti hatta evlendi demissiniz ya bence adam akilli. Sizden once sevgili yapsaydi kesin onlari rahat birakmayacaktiniz bu takintiyla adam ohh be sonuda sevgili yapti kurtuldum su kizdan diye dusunmustur ve hayatina bakmaya baslamiatir bence.
Kocanizada acidim :KK43:
Haklısınız benim ki normal bi durum değil eşim konusunda . Ama anlatamadığım da cok sey var burada kısaca bahsettim iliskimiz hakkında her seyi bilseydiniz bu kadar acımasız olmazdınız.

Merhabalar,
7 yıl once iki buçuk sene süren ilişkim bitmisti. Sevgilim genel olarak ilgisizdi ama beni sevdiğini biliyordum. O zmanlar ikimizde öğrenciydik. Cok görüşme imkanımız olmazdi. Maddi sıkıntıları vardi. Ona bağlardım. Ama görüşmek istediği kişilerle görüşürdü. Ilgisizliginden sürekli kavga ederdim başına geçerdim. Bi süre sonra da kiskancliklarim basladi sonra da ayrıldık. 2 sene sonra başkasını sevdim ortak facebook hesabı açmıştık. Eski sevgilim bunu görür görmez başka bir kiz buldu apar topar. Kiz da hic onun tipi olmayan bir kiz, yani yanlis anlamayin ama kendisi güzelliğe cok düşkün biriydi ama buldugu kiz hic de onun tipi degil cok sasirdim. Yani alel acele oldugu o kadar belli ki. Benim iliskim ortaya ciktigi birkac ay icinde o kizla görüşmeye baslamisti.Bu arada ben de geçen sene evlendim. Eski sevgilimse hemen benden 1 sene sonra evlendi. Resmen inat gibi. Zaten cok kinci bir yapisi vardi. Benden ayrılırken de resmen bana ceza olsun diye ayrılmıştı sanki. Kizi su an seviyordur belki bilemem ama ben evlendim diye apar topar biriyle evlenmesi cok sacma geliyo. Karşılaştığımız zamanlar hep gözü ben de olur. Pişman olduğu cok belli ve benim onu bekleyecegimden o kadar emindi ki evlenmeme asiri sasirdi. Simdi ise su durum cok garip geliyor. Facelerine bakiyorum cok mutlu pozlar veriyorlar sürekli kizla ilgili gerekli her seyi yapmis. Benim bu cok zoruma gidiyor. Bana da yapsa ben de kıskanç kavgacı biri olmazdim. Şöyle de dusunuyorum o zamanlr maddi olarak durumu hic iyi degildi bir işi yoktu şimdi iş sahibi olmus durumu iyi belki de bu yüzden benle olmasi gerektigi gibi olamadi. Ama iliskimiz boyunca ben hep ona destek oldum bu durum sorun degil dedim hep bekledim zaten kucuktuk beklemeye hazirdim sadece arada mesaj atip nasil oldugumu sormak bu kadar zor degildi. Seni seviyorum demek bu kadar zor degildi. Ben ona bana su hediyeyi al şuralara götür diyen bir kiz degildim. Benden o ayrildi cok haksizlik yaparak ayrildi. Bunun o da farkinda. Ve sonumuz böyle oldu. Simdi görüyorum ki isteyince cok guzel ilgileniyor karisiyla. Bu çok zoruma gidiyor. Evliyim mutluyum ama gördüğüm bu haksizligi hâlâ unutamadım. Üstelik bana bu kadar ilgisizken başkasına bu denli ilgili oluşu cok kafama takıldı cok sasirdim. Bazen diyorum yasi büyüdü arkadaslarinin evliliğini gördü bi kıza nasil davranması gerektiğini anladı artik benleyken daha küçüktü falan ama yine de zoruma gidiyor. Bu düşünceler arada aklıma geliyo ve kendimi kötü hissediyorum. Eşimi seviyorum cok mutluyuz. Ama bana yapılan bu haksızlığı unutamiyorum.
arkadaşım evlisin evli bi kendinize gelin ne diye sosyal.medyadan takip ediyorsun ki sanane yani
bi de dert diye konu açmış
unutmadan evlenmeseydin de kocana yazık etmeseydin.

Haklısınız benim ki normal bi durum değil eşim konusunda . Ama anlatamadığım da cok sey var burada kısaca bahsettim iliskimiz hakkında her seyi bilseydiniz bu kadar acımasız olmazdınız.
Kac yasindasin bilmiyorum ama evlenip yuva kuracak kadar buyumussunuz. Ben 35 yasindayim bir abla, kardes veya arkadas ne derseniz deyin ve tavsiyemi dinleyin. Yasanmis bitmis gitmis. Belki cok guvendin cok sevdin belkide herseyini teslim ettin ona bilemiyorum ama hepsi senin tercihindi. Iyisiyle kotusuyle birsuru sey yasadin su hayatta bazen dustun bazen yuzun gulsede yuregin kanadi sesin cikmadi ama bunlari surekli iafana takarak sadece kendi kotuluk yaparsin. Bak bu yasadiklarin seni sen yapan seyler. Karekterin dusuncelerin hayatin hep bu iyi/kotu tecrubelerin sonucu. Olmus bitmis geriye bakma ve hep ayaga kalk ileriye bak. Gecmisinden utanma o gecmis seni sen yapan sey. Benimde hayatim 4*4 luk degil. Bende dustum kalktim guzel seylerde yaptim ama hatalarda yaptim ama hep kalktim onume baktim. Iyiki yasamisim onlari derim. Bak ne guzel evlenmis yuvani kurmussun birak herseyi esine yuvana varsa cocugana odaklan. Hayat cok kisa ahh vah keskelerde harcanmayacak kadarda degerli. Amacim acimasiz olmak degil belkide (dedigim dogruysa) gercekleri gormen ve esine odaklanman icin.
Umarim icindeki huzuru bulursun.

Özgüvene gellll!!! Siz ne içip bu kafayı buluyorsunuz ya. Yok adam unutamamış, yok nispet olsun diye birini bulmuş, siz evlenince o da evlenmiş. Nasıl bir hayal dünyanız var.Adamı deli gibi stalklayıp, onun mutlu evliliğini kafaya takan, ama bana böyle davranmadı diye buralara konu açan sizsiniz. Çok basit bir nedeni var, adamın ona böyle davranmasının aslında ; o kıza cidden aşık olmuş size olmamış demek ki. Bu kadar basit. Şu düşüncelerinizle kocanızı düşürdüğünüz durumu söylemiyorum bile.Bence ciddi olarak psikolojik destek almayı düşünün.

Merhabalar,
7 yıl once iki buçuk sene süren ilişkim bitmisti. Sevgilim genel olarak ilgisizdi ama beni sevdiğini biliyordum. O zmanlar ikimizde öğrenciydik. Cok görüşme imkanımız olmazdi. Maddi sıkıntıları vardi. Ona bağlardım. Ama görüşmek istediği kişilerle görüşürdü. Ilgisizliginden sürekli kavga ederdim başına geçerdim. Bi süre sonra da kiskancliklarim basladi sonra da ayrıldık. 2 sene sonra başkasını sevdim ortak facebook hesabı açmıştık. Eski sevgilim bunu görür görmez başka bir kiz buldu apar topar. Kiz da hic onun tipi olmayan bir kiz, yani yanlis anlamayin ama kendisi güzelliğe cok düşkün biriydi ama buldugu kiz hic de onun tipi degil cok sasirdim. Yani alel acele oldugu o kadar belli ki. Benim iliskim ortaya ciktigi birkac ay icinde o kizla görüşmeye baslamisti.Bu arada ben de geçen sene evlendim. Eski sevgilimse hemen benden 1 sene sonra evlendi. Resmen inat gibi. Zaten cok kinci bir yapisi vardi. Benden ayrılırken de resmen bana ceza olsun diye ayrılmıştı sanki. Kizi su an seviyordur belki bilemem ama ben evlendim diye apar topar biriyle evlenmesi cok sacma geliyo. Karşılaştığımız zamanlar hep gözü ben de olur. Pişman olduğu cok belli ve benim onu bekleyecegimden o kadar emindi ki evlenmeme asiri sasirdi. Simdi ise su durum cok garip geliyor. Facelerine bakiyorum cok mutlu pozlar veriyorlar sürekli kizla ilgili gerekli her seyi yapmis. Benim bu cok zoruma gidiyor. Bana da yapsa ben de kıskanç kavgacı biri olmazdim. Şöyle de dusunuyorum o zamanlr maddi olarak durumu hic iyi degildi bir işi yoktu şimdi iş sahibi olmus durumu iyi belki de bu yüzden benle olmasi gerektigi gibi olamadi. Ama iliskimiz boyunca ben hep ona destek oldum bu durum sorun degil dedim hep bekledim zaten kucuktuk beklemeye hazirdim sadece arada mesaj atip nasil oldugumu sormak bu kadar zor degildi. Seni seviyorum demek bu kadar zor degildi. Ben ona bana su hediyeyi al şuralara götür diyen bir kiz degildim. Benden o ayrildi cok haksizlik yaparak ayrildi. Bunun o da farkinda. Ve sonumuz böyle oldu. Simdi görüyorum ki isteyince cok guzel ilgileniyor karisiyla. Bu çok zoruma gidiyor. Evliyim mutluyum ama gördüğüm bu haksizligi hâlâ unutamadım. Üstelik bana bu kadar ilgisizken başkasına bu denli ilgili oluşu cok kafama takıldı cok sasirdim. Bazen diyorum yasi büyüdü arkadaslarinin evliliğini gördü bi kıza nasil davranması gerektiğini anladı artik benleyken daha küçüktü falan ama yine de zoruma gidiyor. Bu düşünceler arada aklıma geliyo ve kendimi kötü hissediyorum. Eşimi seviyorum cok mutluyuz. Ama bana yapılan bu haksızlığı unutamiyorum.
Yarıya kadar okuyabildim. Boşuna kızmayın. Sizinle yaşadığı ilişkiden ders çıkarmıştır ve yoluna bakıyordur. Ya da olgunlaşmıştır. Ya da para meselesi hallolmuştur. Bir de her insan her ilişkide aynı kişi değildir. Sizle değil eşiyle değil üçünci bir kadınla beraber olsa bambaşka biri olabilir çünkü karşıdaki kadın farklı. Düşünün siz o insanla olduğunuz gibi biri misiniz eşinize karşı? O inat için değil de siz inat için yapmış gibisiniz evlenmişsiniz bitmiş gitmiş.. 2,5 yıllık ilişki ne ki.. yaş da Allah bilir 19-20 ydi.

Niye gözü sizde olsun ki ...
Sizi istese eşi yapar evlenir, üzerinize düşer ilgilenirdi.
Siz nasıl eski sevgilinizin eşini ona yakıştıramıyorsanız, belki oda size eşinizi yakıştıramayıp size garip garip bakıyor olamaz mı? İlla size ilgi duyarak mı bakacak...

Zaten ne hikmetse sevgilileri ile ayrılıp başkaları ile evlenenlerin, eski sevgilileri evlenince kız çok çirkin olur, onun hak ettiklerini siz hakedersiniz vs vs.

Evlilik kurumuna yakışır davranın lütfen tamam stalklayabilirsiniz ama böyle bı konu açmak hiç ama hiç yakışı kalır bı davranış değil...

Yazık ya, inat için evlenen o mu yoksa siz mi belli değil. Yok gözü sizdeymiş yok size inat evlenmiş kendinizi adam için dünyanın merkezine koymuşsunuz adeta ama siz adamının uydusu olmuşsunuz farkında değilsiniz? belli ki birbiriniz için yeterince doğru kişiler değilmişsiniz ve öyleki ilişkiniz iyi gitmediği için ayrılmışsınız bunda hak hukuk sorgulayacak bana haksızlık yaptı diyecek bir durum yokki? Adam eşini seviyormuş ilgileniyormuş ve apaçık aklınız eski sevgilinizde kalmış onu kıskanıyorsunuz. Malesef nisbet evliliği yapan sizsiniz eşinize yazık olmuş.

Son düzenleme:
Baskası dıye bahsettıgınız onun karısı. Siz baskasısınız asıl şuan. Hem 7 sene oncekı sevgılımın soyadını bıle unuturum ben koskoca 7 sene.

Back
X