Eski sevgilim

Insanlarin evliliklerini kurduklari yuvalari sadece bana inat evlendi seklinde lekeleyemezsiniz. O kiz nasil hevesle evlendi belkide birbirlerini cok seviyorlardir ancak siz baskalarina gostererek nunu anlatarak bike bir evlilige laf getiriyorsunuz. Eski sevgilinizle ilgili kafa yoracaginiza evliliginize yorun bence, eskiye bakacak dusunecek bir birliktelik olmaktan cikar.

Hiç üşenmeden gelip burda eski sevgilini anlatıyorsun bacım senin içinde Ukte kalmış yara kalmış bana göre en büyük ihanet Kalpten yapılan ihanettir Eşinize üzüldüm
Allah ıslah etsin sizi Bırakın eski sevgiliyi sevgilisini bir yuva kolay inşa edilmiyor 😡

7 yıl önceki sevgiliniz evlenmiş. Hatta siz ondan önce evlenmişsiniz. Ne deyip düşüneceksiniz ki... Boşverin artık..

Eşimin eski sevgilileri çoğu manken gibi boylu poslu. Ben ortalama boyda ve hiçbiriyle ortak bir özelliğim yok bakan derki bu nerden çıktı hiç tipi değil... Şimdi düşündüm de hangisine inat benle evlendi sorumlulugumu aldı dirdirimi çekiyor acaba 🤣 evlilik öyle basit şey mi. Siz çirkin dersiniz de o kadıni eski sevgilinizin nasıl gördüğünü bilemezsiniz. Onun gözünde dünya güzelidir aşk sevgi böyle şeyler. Bence sizin canınız çok sıkılıyor kendinize başka uğraşlar bulun

başka derdiniz mi yok, çoluğa çocuğa karışıp dertleri sırtlanınca böyle saçma şeyler düşünmeye vaktiniz kalmaz. eski sevgilinizi düşünüp durmaktansa eşinize odaklanın. sevgi, güzellik ve çirkinlik ölçütüne göre olmuyor, belki hasetinizden size güzel gelmiyordur, gönül kimi severse güzel odur kaşla gözle olmaz. huzuru aşkı mutluluğu kimde bulduğuna siz karar veremezsiniz gönül işleri bunlar. siz de dönüp kendi yuvanıza bakın onun mutlu aile tablosuna bakacağınıza

Evet çok haksızlık yapılmış ama size değil, eşinize..
Böyle düşünüp, hissedip ve hatta yazıp nasıl eşinizim yüzüne bakıyorsunuz merak ettim .
Evet insan merak eder belki stalklar ama benden sonra evlendi, bana yapmadığını yaptı onun tipi değil ,gereksiz ve saçma değil mi?
Size ne elin kocasından?

Konunuza baya güldüm kusura bakmayın, insan egosu işte.....
Üzgünüm ama eski sevgiliniz size inat evlenmemiş bu net. Onu hırs yapıyorsunuz şuan yapmayın...

Merhabalar,
7 yıl once iki buçuk sene süren ilişkim bitmisti. Sevgilim genel olarak ilgisizdi ama beni sevdiğini biliyordum. O zmanlar ikimizde öğrenciydik. Cok görüşme imkanımız olmazdi. Maddi sıkıntıları vardi. Ona bağlardım. Ama görüşmek istediği kişilerle görüşürdü. Ilgisizliginden sürekli kavga ederdim başına geçerdim. Bi süre sonra da kiskancliklarim basladi sonra da ayrıldık. 2 sene sonra başkasını sevdim ortak facebook hesabı açmıştık. Eski sevgilim bunu görür görmez başka bir kiz buldu apar topar. Kiz da hic onun tipi olmayan bir kiz, yani yanlis anlamayin ama kendisi güzelliğe cok düşkün biriydi ama buldugu kiz hic de onun tipi degil cok sasirdim. Yani alel acele oldugu o kadar belli ki. Benim iliskim ortaya ciktigi birkac ay icinde o kizla görüşmeye baslamisti.Bu arada ben de geçen sene evlendim. Eski sevgilimse hemen benden 1 sene sonra evlendi. Resmen inat gibi. Zaten cok kinci bir yapisi vardi. Benden ayrılırken de resmen bana ceza olsun diye ayrılmıştı sanki. Kizi su an seviyordur belki bilemem ama ben evlendim diye apar topar biriyle evlenmesi cok sacma geliyo. Karşılaştığımız zamanlar hep gözü ben de olur. Pişman olduğu cok belli ve benim onu bekleyecegimden o kadar emindi ki evlenmeme asiri sasirdi. Simdi ise su durum cok garip geliyor. Facelerine bakiyorum cok mutlu pozlar veriyorlar sürekli kizla ilgili gerekli her seyi yapmis. Benim bu cok zoruma gidiyor. Bana da yapsa ben de kıskanç kavgacı biri olmazdim. Şöyle de dusunuyorum o zamanlr maddi olarak durumu hic iyi degildi bir işi yoktu şimdi iş sahibi olmus durumu iyi belki de bu yüzden benle olmasi gerektigi gibi olamadi. Ama iliskimiz boyunca ben hep ona destek oldum bu durum sorun degil dedim hep bekledim zaten kucuktuk beklemeye hazirdim sadece arada mesaj atip nasil oldugumu sormak bu kadar zor degildi. Seni seviyorum demek bu kadar zor degildi. Ben ona bana su hediyeyi al şuralara götür diyen bir kiz degildim. Benden o ayrildi cok haksizlik yaparak ayrildi. Bunun o da farkinda. Ve sonumuz böyle oldu. Simdi görüyorum ki isteyince cok guzel ilgileniyor karisiyla. Bu çok zoruma gidiyor. Evliyim mutluyum ama gördüğüm bu haksizligi hâlâ unutamadım. Üstelik bana bu kadar ilgisizken başkasına bu denli ilgili oluşu cok kafama takıldı cok sasirdim. Bazen diyorum yasi büyüdü arkadaslarinin evliliğini gördü bi kıza nasil davranması gerektiğini anladı artik benleyken daha küçüktü falan ama yine de zoruma gidiyor. Bu düşünceler arada aklıma geliyo ve kendimi kötü hissediyorum. Eşimi seviyorum cok mutluyuz. Ama bana yapılan bu haksızlığı unutamiyorum.
Eğer eşinizle mutluysanız siz kendi mutluluğunuza bakın. Size ne eski sevgilinizden. Ayrıca facebook bir insanın ilişkisini yansıtmaz. Orada gördüklerinizle onların ilişkisi hakkında çıkarım yapamazsınız. Belki mutlu belki de değil. Ayrıca sizin beraberliğiniz üzerinden 7 yıl geçmiş o zamanın şartları farklı şimdi farklı. Kıyas yapmayın bence, eski sevgilinizin de face'ine bakmayın bence artık, kapatın o sayfayı.

Eski sevgilin seni coktan unutmus ta senin aklin onda. Evli kadinsiniz unutun.

Ayrica size nispet evlendigi ne alaka Allahaskina? Adam sevmis asik olmus evlenmis.

Eğer evliliğinde mutlu olsaydın , onun da mutlu olması seni rahatsız etmezdi. Demek ki ona dair bitiremediğin şeyler var içinde.
Sana inat için evlendiğini söylüyorsun ama 1 sene sonra evlenmiş. 1 sene bence az bir süre değil.
Umarım eşinle çok çok çok mutlu olur ve onun ne yaptığını umursamayacak ruh haline gelirsin.
Ben senin bu ruh halini ilk eşimden ayrıldıktan sonra , onun hayatına birisi girdiğinde hissetmiştim. Ama bana bu kadar iyi davranmadı , ama beni bu kadar sevmedi , ben mutluluğı hak etmemiş miydim vs vs gibi düşünmekten kafayı kırmıştım. Zaman geçti ben şimdiki eşimle evlendim. Ve şu an onun biriyle evlenip mutlu olmasını isterim. ( bir gün bu cümleyi kurabileceğim aklımın ucundan dahi geçmezdi 😂 )

Giden gitmiş biten bitmiş evli bi bayanın eski sevgilisi hakkı yorum yapması bile yanlış bence eşiniz bu tarz düşünceler duysa eski sevgilisine ne hissedersiniz çok gurur kırıcı

Siz kendiniz hala kafanız onda olduğundan herşeyi size inat yaptığını sanmışsınız. Ben anlamadım ayrılmışsınız sevgiliniz varken ortak hesap açmışken neden hala eski sevgilinizi takip ettiniz de kız bulduğuna kadar haberiniz olmuş, yok kız ona uygun değilmiş falan gönül bu fizikle alakası yok siz kendinizi çok önemsemişsin kusura bakmayın da aradan onca sene geçmiş sizin inadınıza evlendiğini düşünmek bile saçmalık bu ne takıntı böyle ya ayrılmışsınız bitmiş çocuk hayatını kurmuş sevmiş evlenmiş sevdiğini kıza değer veriyor size ne? bu ne takip evlenmişsiniz aklınız hala adamda ya bu da bir çeşit aldatmak. Biraz eşinize saygınız olsun bırakın artık geçmişte olanları şu andaki hayatı sizi hiç ilgilendirmez evlenmeseydiniz keşke çünkü kocanızı zerre sevmiyorsunuz anlaşılıyor kıskanan da takip eden de sizsiniz çok yanlış

eski sevgilinizi unutamamışsınız,
insan birine inat olsun diye evlenmez,
demek ki sevmiş ve seviyor eşini,
eski sevgilinizin mutlu aile tablosuna bakıp iç geçirmeyin kendi eşinize yuvanıza odaklanın

Bence kendinizi kandırıyorsunuz. Yok kız tipi değilmiş, yok size inat uğruna evlenmiş. Bana inat olsun diye evlenen taraf sizmişsiniz gibi geldi. Bırakın bunları artık ne olduysa oldu. Belki dediğiniz gibi yaşı büyüdü, belki kızı çok sevdi, belki mantığına yattı. Her ilişkinin dinamiği, iç yüzü farklıdır siz dışarıdan bakarak bilemezsiniz. Yaptığınız şey eşinize haksızlık.

7 sene gecmis ustunden, unutmus gitmis olmaniz lazimdi. Ne yaparsa yapsin bakmayin hesabina

Back
X