Eskı sevgılım

emyl55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
197
2
46
Hollanda
Selam kızlar.37 gun once benı terkeden sevgılım facede okey oynarken karsıma cıktı.bana benı hala sevdıgını arada msnde gorusmek ıstedıgını yazdı. Ne yapmak ıstıyor acaba bana soylermısınız?

okeyde mi konuşuyorsunuz siz bunları ? yani sevgilin... okeyde karşılaşmasaydın belkii söylemezdii. dikkat et bence canım

soyle olmus hazır karsılasmısken sevdigimide soyleyim gibi:26: valla erkekleri anlamak zor ama bence simdi hic yuz verme madem seviyor istiyor biraz ugrassın

boşta kalmıştır. seni de hazır görmüşken şansımı deneyeyim demiştir.​

o zaman mı aklına gelmis yaa...Tabiikide seviyorsa baska yöntemler kullanarak ulasır sana bırak tavizz vermee

ya bi git diyeydin üstünde durmaya bile değmez.. hiç kafanı bulandırma gerek yok çünkü ..

Ay bu ne böyle ya hazır görmüşken bir deniyim belki döner yoksa sonradan yoramam kendimi der gibi..

Ay bu ne böyle ya hazır görmüşken bir deniyim belki döner yoksa sonradan yoramam kendimi der gibi..

donmek istedigini soylemedi sadece arada goruselim dedi madem donmek istemiyor ne diye gorusmek istiyor onu anlamiyorum iste.biliyorum neden dusunuyorsunuz diyceksiniz ama cok kirip uzmesine ragmen sevdim onu.

gercekten sevse mesaj atar arardi,ugrasirdi dimi

canım akıl var mantık var zaten, inan çok gereksiz bi durum yani hiç ciddiye bile alma, seni elinin altında tutmaya çalışıyo hani başkası olmazsa elimin altında var gibisinden.. kullandırtma kendini ya..

canım akıl var mantık var zaten, inan çok gereksiz bi durum yani hiç ciddiye bile alma, seni elinin altında tutmaya çalışıyo hani başkası olmazsa elimin altında var gibisinden.. kullandırtma kendini ya..

ben onun hic oyle bsiey yapcagina inanamazdim sanirim cok haklisin.umdugunu bulamadi bende kenarda durayim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…