Eski sevgilim..

falone

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
517
126
323
Selam kızlar bi sorunum var ve size danışmak istedim.
Yaklaşık 1 yıl önce sevgilimle çok kötü bir şekilde ayrıldık.
Eski konumda ayrıntılı olarak var.
Ben ona kör kütük aşıktım gözüm hicbir şeyi görmüyordu.
Berbat bir şekilde aldatıldım ve güç bela bitirdim.
Hani her insanın hayatında bir iz bırakan ya da yara olan biri vardır. Benimki de bu işte.
Şuan 8 aydır hayatımda başka bir insan var. Her şey güzel gidiyor.
Ama eski sevgilime taktı bu aralar.
Sürekli ne yaşadınız ne yaptınız diye sorup duruyor.
3 gün önce benim faceme girip eski sevgilimin engelini kaldırmış. (eski konuşmalarımızı merak etmiş)
Konuşma açılmayınca benim facemden ona mesaj atmış :O
Virgül yollamış. İnanılmaz kızdım.
Daha sonra cevap geldi . O da virgül yollamış. Cevap vermedim.
Sonra da ''Sensin değil mi?'' diye mesaj attı faceme.
Ona da cevap vermedim. Yani ne diyeceğimi bilemedim. Sevgilim yapmış desem hoş olmayacak ve muhtemelen inanmayacak.
Sizce cevap vermeliyim yanlış olmuş kusura bakma vs tarzında. Yoksa cevapsız mı kalayım?
Engel kalktı ona mesaj gitti o cevap verdi ben cevap vermedim ve resmen salak resmen küçük düşmüş hissediyorum kendimi

Şifreni neden verdin ki şuan ki sevgiline?
Sınırını aşmış ve haddi olmayacak bi şekilde davranmış.
Tavır koyun. Bidaha bu tarz, onun üstüne vazife olmayan işlere kalkışmasın.
Eski sevgilinizede hiçbir şekilde mesaj yazmayın. Engelleyin tekrardan bence.

Nekadar çocukça ve nekadar saçma birsey yapmış ..bence hiç olgun değil yeni sevgiliniz sizi aldatan sevgilinize sizi rezil etmis ne yaşadıysaniz yaşadınız birlikte olmuş olsanız ayrılicKmi sizden onun icinmi soruyor Anlamadimki kıskançlık olsa sizin adınıza mesaj atmaz bence ikisindende uzak durun iyiliğiniz için..

sevgilin eskisiyle seni tekrar konusturup aranizi mi yapmaya calisiyo? nasil bir mantik bu bn eski sevgiliden mesaj gorsem kan beynime sicrar bide kalkip kendi ellerimle mesaj aticam. amacini sordunuz mu?

kaldi ki atilan virgule soyle bi cevap mi yazicak cocuk; aaa virgul atmissin bana halbuki biz yatmadik,neler yasamistik yaziim mi virgulun serefine?

Her ne kadar sevgili olunsa da, kişinin kendine ait bir özel hayatı vardır.
Face, mail.. vs gibi şifreler neden verilir anlamam.! Bunlar kişiye özel kalmalıdır.!
Madem ki vermişsin.. Eski sevgilini engellediğini gördüğü halde, neden ona mesaj atıp onun da aklını karıştırmaya çalışıyor?
Kusura bakma ama sevgilinin davranışı hiç normal değil.!
Sanki aranız bozulsun da, ayrılın diye özellikle yapmış gibi..?
Normal bir erkek; sevgilisini, eski sevgilisiyle konuşturmaya çalışmaz.!
Bunu biraz sorgula bence..!! Konunun adını da "Yeni Sevgilim" olarak değiştirmelisin..

Son düzenleme:
Takılman gereken konu eski değil yeni sevgilin bence

sevgilin eskisiyle seni tekrar konusturup aranizi mi yapmaya calisiyo? nasil bir mantik bu bn eski sevgiliden mesaj gorsem kan beynime sicrar bide kalkip kendi ellerimle mesaj aticam. amacini sordunuz mu?

kaldi ki atilan virgule soyle bi cevap mi yazicak cocuk; aaa virgul atmissin bana halbuki biz yatmadik,neler yasamistik yaziim mi virgulun serefine?

Kesinlikle haklısınız.
Şifremi değiştirdim ve birdaha bilmeyecek.
Salaklık yaptığının kendisi de farkında.
Ayrılma aşamasına kadar geldik.
Sevgilimle aynı şehirde değiliz.
Dün akşam binip gelmiş kendini affettirmek için.
Bugüne kadar öyle hata yapmış beni fazlaca kırmış bir insan değil.
Aksine çok ilgilenir el üstünde tutar.
Şimdiye kadar hayatıma giren insanların en düzgünü diyebilirim.
Tüm sülalesiyle tanıştım.
Benim de babam hariç ailede biliniyor.
Hatta bu yaza en geç diğer yaza nişan düşünüyoruz.
Yani böyle bir şeyi neden yaptı inanın anlamıyorum.

Demek ki içinde vardı düşüncelerini kemiriyordu,bir gün dayanamadı düşünceleri eyleme döküldü.
Kimse durduk yere böyle bir şey yapmaz.Takmış durmuş demek ki bunca zaman
Tekrar takmayacağı ne malum isterseniz evlenin insanın içinde varsa bu şüphecilik değişmez.

Son düzenleme:
Bu ara şifreni ver ya da verme.Sosyal paylaşım siteleri bana göre çok özel ve umumi ortamlar değil.
Bu sizin çokta özelinizi oluşturmuyor yani.Herkesin gördüğü paylaşımlar,kişisel bilgiler vs..
Mevzu şifre değil,mevzu karşınızda ki insanın güven problemi,size değil kendine.Sevgilinizin özgüveni yok

burda cok guzel seyler yazmıssınız ama en son cumlenizden dolayı dusundum ki;
acaba is resmiyete dokulmeden kimle ne kadar yakınlastın bunu bilip ona gore evlenme kararı mı alacaktı...
dusuncesi bile cirkin.
ayrıca iletisime gecse eski sevgiliniz ozledim dese bile ne olacak ne degisecek ki yeni sevgiliniz nezdinde.
eskiyi kafaya takmayın, kaldıgınız yerden devam engellemeye.

Evet canım. Yani bugüne kadar hiç bu tarz sorunlar yaşamadık. Aksine mantıklı kararlar verebilen bir adım atmadan iyice düşünen bi insandır. Özgüven eksikliği konusunda haklısın sanırım. Beni bir gün bırakmandan çok korkuyorum diyor. Galiba böyle düşünüp kafasında kurdu durdu ve bi yerde patlak verdi.

athenenoctua arkadaşa katılıyorum.bencede sizinle ciddi düşündüğü için böyle yapmış.evleneceği kadın eskiden nasılmış ex aşkıyla ne kadar samimiymiş diye kendince araştırmak istemiş ama çok yanlış bir yolda.demek ki size güvenmiyor.

Son düzenleme:

Bu konuda önceden konuştuk canım yani her ilişkide yaşanabilecek klasik şeylerin ötesi tabi ki olmadı.
Konuşmasak bile bana sorması gerekir bu yapılan doğru değil.
Geçmişim onu ilgilendirmez.
O kadar kızdım ki dün elinde çiçeklerle öyle mahcup görünce bi an için hiçbişe hissedemedim.
İçten içe uzaklaştım soğudum doğal olarak..
Söz verdi bir daha asla geçmişle ilgili en ufak bir sohbet bile geçmeyecekmiş. Bakalım..

yeni sevgilin baya takmış eski sevgilinizle aranızda geçenleri ..faceden yazışmalarınızı merak edecek kadar.cinsel içerikli yazışmanız olup olmadığını araştırmıştır bence. sorduğuna göre yaşadıklarınızı ne kadar ileri gittiğinizi öğrenmeye çalışıyor sanırsam..genelde kadınlar böyle şeyleri kurcalar ama demekki erkeklerdede var geçmişi fazlasıyla merak eden.size güveni yoksa ayrılsın nedemek oluyor kurcalıyor birşey bulamıyınca virgül yollayıp karşıdan gelen tepkiyi bekliyor.kıskançlığın dozunu aşmış yeni sevgiliniz.

Açıkçası ben bunu kıskançlık olarak algılamadım.
Bu sadece saçmalık..
Mesaj atmak nedir?
Ki ben eski sevgilimle düzgün bir ayrılık yaşamadım.
Şuan muhtemelen kendisine hala aşık olduğumu onunla barışmak istediğimi düşünüyordur.
Çünkü ayrılık öncesi ilişkimiz boyunca hep öyle düşündü.
İşte böyle bir insana beni küçük düşürmesine belki de her şeyden çok kızgınım.

erkekler belli etmeseler de bizden daha meraklılar.
ben de erkek arkadasıma eskilerle ilgili kimler oldu vs soyleyip cok uzatmadan konuyu kapatmıstım
ama erkek arkadasım da merak ediyormus daha farklı seyleri... fakat sordugu an kızıp onun hakkında fikrimin degisecegini dusundugunden konuyu acmadı ben de merakını farketsem de oralı olmadım.
en sonunda iliski ciddilesince eski hayal kırıklıklarımızı dost kazıklarımızı vs konustugumuz bir gun birden bire bu konuyu acıp ne seviyede yasadıgımı sordu, bunu takıntı haline getirmesin diye acıkca konustum ve o gun son oldu,
sonrasında beni bir baska sahiplendigini hissettim.
sunu da belirteyim o bu tur konulara onem vermeyen, bunun kadının ozeli oldugunu dusunen biridir,
ama ben anlatınca yuzundeki rahatlamayı gordugumde cok sasırmıstım.
akıllarına bir sey takılınca bizi kaybetme ihtimali bile olsa gozlerini karartabiliyorlarmıs o gun bunu anlamıstım,
artık en efendisi vs ne denirse densin, her turlu soruyu davranısı beklerim erkeklerden.

Katılıyorum canım yorumun için teşekkür ederim. Aslında hemen hemen aynı şey bizde de oldu. O öyle laf arasında sordu. Ben de anlatmak istemedim yani geçmişten bahsetmeyi sevmiyorum. Bir şey kazandırmıyor. Aynen dediğin gibi düzgün ve kısaca anlattım bitti. Tabi ben bittiğini sanıyormuşum ama bitmemiş demek ki. Kendi içinde kurdukça abartmış. Bana sormak yerine böyle enteresan bir yolu tercih etmiş.
Gerçekten çok sevildiğimi bilmesem bu zamana kadar tanıdığım kadarıyla doğru insan olduğunu düşünmesem inan siler atardım.

Bence onunla hala bi alakan olup olmadığını öğrenmek istemiş .

Alakam yaklaşık 1 yıl önce bitti. Aynı şehirde aynı okuldayız sadece. Ara sıra karşılaşıyoruz o kadar. Kesinlikle muhattap değiliz birbirimizle. Bu olay beni geçmişe götürdü. Yaşadığım kötü günler geçiyor aklımdan. O yüzden birkaç gündür kötü hissediyorum kendimi. Sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…