canım bence eskı sevgılıne ne dıyecegını dusunmemelısın..bosver cevap verme olan olmus olmasına da asıl problem yenı sevgılı de..takıntılı gıbı ne o oyle..ne yapmaya calısmıs..yasınız kac
burda cok guzel seyler yazmıssınız ama en son cumlenizden dolayı dusundum ki;
acaba is resmiyete dokulmeden kimle ne kadar yakınlastın bunu bilip ona gore evlenme kararı mı alacaktı...
dusuncesi bile cirkin.
ayrıca iletisime gecse eski sevgiliniz ozledim dese bile ne olacak ne degisecek ki yeni sevgiliniz nezdinde.
eskiyi kafaya takmayın, kaldıgınız yerden devam engellemeye.
Ben 22 yaşındayım o 23 canım. Anlayamadım ki. 8 aydır birlikteyiz bir gün olsun böyle bir saçmalığını dengesizliğini görmedim. Ama son 1 aydır kıskançlığın dozunu arttırdı. Aslında gerçekten iyi bir çiftiz. Şükrediyorum her zaman ama bu olay beni cidden sarstı. Bir boşluğa düştüm kendi içimde.
Bak canım,sevgilin kaç yaşında bilmiyorum.Yaptığını çocuk dahi yapmaz.En karaktersiz adam bile yapmaz.Sevgilimin yerine,eski sevgilisine mesaj atıcam.İster nokta ister virgül farketmez.Bunun kıskançlıkla alakası yok.Bunun şerefsizlikle alakası var.Kıskanan adamın yapacağı birşey değil zaten bu.Seni düşürdüğü durumu bırak,eskiyle senin aranda sorular sorması bile iğrenç,adice.Güvensizlik işaretidir bu.Bugüne kadar sana bir yanlışı olmamışlarla kendini avutma.Bir yerden başlar yanlış.Ayağına gelip kendini affettirmesi,senin gözünü boyamış olabilir,ayağına gelmeyi gerektirecek hareketler yapmamalı.Ne diye şifre şu bu herşeyinizi döküyorsunuz elin oğlunun önüne.Güzelim hayatınla diğer insanlar arasında sınır koy.Bu ailen de olsa farketmez.Her insanın kendi özeli olmalı.Bu hareket affedilecek birşey değil ama sen affetmişsin.Şu an ki sıkıntın eskisine cevap versem mi?Yeni sevgilin,eskisiyle görüşme zeminini kendi elleriyle hazırlamış.Devamını ister getir ister getirme sana kalmış.Çünkü bu saatten sonra eskisine cevap vermesen bile,yenisi hep acaba cevap yazdı mı acaba görüşüyorlar mı diye yeni kavgaları büyütecek içinde.Yahu engelli adamın engelini kaldırıp mesaj atmak,hangi düşünce tarzıyla yapılmış.Ne diyecekti senin adına,biz ne güzel yatmıştık dimi mi yazacaktı,öğrenmek için.Velhasıl aranda eskisiyle ne geçerse geçsin,bunlara takılıyorsa,zihniyeti yoz bu insanın.Kesinlikle haklısınız.
Şifremi değiştirdim ve birdaha bilmeyecek.
Salaklık yaptığının kendisi de farkında.
Ayrılma aşamasına kadar geldik.
Sevgilimle aynı şehirde değiliz.
Dün akşam binip gelmiş kendini affettirmek için.
Bugüne kadar öyle hata yapmış beni fazlaca kırmış bir insan değil.
Aksine çok ilgilenir el üstünde tutar.
Şimdiye kadar hayatıma giren insanların en düzgünü diyebilirim.
Tüm sülalesiyle tanıştım.
Benim de babam hariç ailede biliniyor.
Hatta bu yaza en geç diğer yaza nişan düşünüyoruz.
Yani böyle bir şeyi neden yaptı inanın anlamıyorum.
Bak canım,sevgilin kaç yaşında bilmiyorum.Yaptığını çocuk dahi yapmaz.En karaktersiz adam bile yapmaz.Sevgilimin yerine,eski sevgilisine mesaj atıcam.İster nokta ister virgül farketmez.Bunun kıskançlıkla alakası yok.Bunun şerefsizlikle alakası var.Kıskanan adamın yapacağı birşey değil zaten bu.Seni düşürdüğü durumu bırak,eskiyle senin aranda sorular sorması bile iğrenç,adice.Güvensizlik işaretidir bu.Bugüne kadar sana bir yanlışı olmamışlarla kendini avutma.Bir yerden başlar yanlış.Ayağına gelip kendini affettirmesi,senin gözünü boyamış olabilir,ayağına gelmeyi gerektirecek hareketler yapmamalı.Ne diye şifre şu bu herşeyinizi döküyorsunuz elin oğlunun önüne.Güzelim hayatınla diğer insanlar arasında sınır koy.Bu ailen de olsa farketmez.Her insanın kendi özeli olmalı.Bu hareket affedilecek birşey değil ama sen affetmişsin.Şu an ki sıkıntın eskisine cevap versem mi?Yeni sevgilin,eskisiyle görüşme zeminini kendi elleriyle hazırlamış.Devamını ister getir ister getirme sana kalmış.Çünkü bu saatten sonra eskisine cevap vermesen bile,yenisi hep acaba cevap yazdı mı acaba görüşüyorlar mı diye yeni kavgaları büyütecek içinde.Yahu engelli adamın engelini kaldırıp mesaj atmak,hangi düşünce tarzıyla yapılmış.Ne diyecekti senin adına,biz ne güzel yatmıştık dimi mi yazacaktı,öğrenmek için.Velhasıl aranda eskisiyle ne geçerse geçsin,bunlara takılıyorsa,zihniyeti yoz bu insanın.
Yeni sevgilini hayatından defet çünkü bir psikopat.
İnanın sinir anında ben düşündükleriniz bin beterini düşündüm.
Çünkü gerçekten elle tutulur tek bir yanı yok.
Her zaman birçok erkeği,nişanlıyı hatta eşi görüp sevgilime şükretmişimdir.
Ama bu olay cidden çok farklı bir boyut.
Mantıklı düşünüp de yapılmış bir şey değil.
O an az düşünse zaten böyle bir şey yazmaz.
Sanırım o an cidden gözü döndü.
Bunun onurla şerefle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Şerefsizliğin en alasını da gördüm.
Allah şaşırtmasın kimseyi diyelim.
Selam kızlar bi sorunum var ve size danışmak istedim.
Yaklaşık 1 yıl önce sevgilimle çok kötü bir şekilde ayrıldık.
Eski konumda ayrıntılı olarak var.
Ben ona kör kütük aşıktım gözüm hicbir şeyi görmüyordu.
Berbat bir şekilde aldatıldım ve güç bela bitirdim.
Hani her insanın hayatında bir iz bırakan ya da yara olan biri vardır. Benimki de bu işte.
Şuan 8 aydır hayatımda başka bir insan var. Her şey güzel gidiyor.
Ama eski sevgilime taktı bu aralar.
Sürekli ne yaşadınız ne yaptınız diye sorup duruyor.
3 gün önce benim faceme girip eski sevgilimin engelini kaldırmış. (eski konuşmalarımızı merak etmiş)
Konuşma açılmayınca benim facemden ona mesaj atmış :O
Virgül yollamış. İnanılmaz kızdım.
Daha sonra cevap geldi . O da virgül yollamış. Cevap vermedim.
Sonra da ''Sensin değil mi?'' diye mesaj attı faceme.
Ona da cevap vermedim. Yani ne diyeceğimi bilemedim. Sevgilim yapmış desem hoş olmayacak ve muhtemelen inanmayacak.
Sizce cevap vermeliyim yanlış olmuş kusura bakma vs tarzında. Yoksa cevapsız mı kalayım?
Engel kalktı ona mesaj gitti o cevap verdi ben cevap vermedim ve resmen salak resmen küçük düşmüş hissediyorum kendimi
Selam kızlar bi sorunum var ve size danışmak istedim.
Yaklaşık 1 yıl önce sevgilimle çok kötü bir şekilde ayrıldık.
Eski konumda ayrıntılı olarak var.
Ben ona kör kütük aşıktım gözüm hicbir şeyi görmüyordu.
Berbat bir şekilde aldatıldım ve güç bela bitirdim.
Hani her insanın hayatında bir iz bırakan ya da yara olan biri vardır. Benimki de bu işte.
Şuan 8 aydır hayatımda başka bir insan var. Her şey güzel gidiyor.
Ama eski sevgilime taktı bu aralar.
Sürekli ne yaşadınız ne yaptınız diye sorup duruyor.
3 gün önce benim faceme girip eski sevgilimin engelini kaldırmış. (eski konuşmalarımızı merak etmiş)
Konuşma açılmayınca benim facemden ona mesaj atmış :O
Virgül yollamış. İnanılmaz kızdım.
Daha sonra cevap geldi . O da virgül yollamış. Cevap vermedim.
Sonra da ''Sensin değil mi?'' diye mesaj attı faceme.
Ona da cevap vermedim. Yani ne diyeceğimi bilemedim. Sevgilim yapmış desem hoş olmayacak ve muhtemelen inanmayacak.
Sizce cevap vermeliyim yanlış olmuş kusura bakma vs tarzında. Yoksa cevapsız mı kalayım?
Engel kalktı ona mesaj gitti o cevap verdi ben cevap vermedim ve resmen salak resmen küçük düşmüş hissediyorum kendimi
Seni geçmişindeki insana karşı rezil ettiği küçük düşürdüğü sevgilin olduğu halde onu unutamamış gibi bi hava yarattırdığı için sevgilinle bir süre konuşmayı kes. Kavga etme gerekçelerini açıkla ve sessizliğe bürün. Kaç yaşındasınız ki bu kadar takılmış ne yaşadınız diye. Yattım de rahatlasın salak şey.
bazıları şifre neden veriyosunuz özel falan demıiş. ne alaka...farzı misal evlisiniz ve kocanız size face şifresini vermiyo. kabul edermisiniz boyle bir seyi sevdiğin, sevgilin olan birini de aynı kefede tartmak doğrudur bana kalırsa. evlilik gökten zembille düşmüyor sonuçta, sevgili olduğun kişiyle evleneceksin. ne o yoksa nikahı kıyınca mı verecek sana şifresini? korkun. illaki bir şeyler çevirdiğinden değil tabi ki.
söyle ki; sevgililer genelde bir bütündür. aralarında gizlilik kelimesi olmaması gerekir. aklına bile gelmez yani güvenilir, sağlam bir ilişki için gizlilik. henüz sağlamlaşmamış bir ilişkidir şifre gizlenen bir ilişki.
güvenmediğini gösterir gibi istenirse o ayrı. inada da binebilir. ama her hangi bir amaçla istenen şifre verilmiyorsa kıllanmak gerek... sevgilinin yaptıgı sey aslında kotu gıbı dursada oyle degıl bence senı gercekten sevıyo ki önemsiyo kıskanıyoki böyle bişiey yapmış. eger ciddi düşünmese umrunda olmazsın hiç eskiyi kurcalamaz bile. tamam seni zor duruma düşürmüş olabilir de neden eski sevgilinin ne düşündügünü kafana takıyosunki ne düşünürse düşünsün sen suanki sevgiline ona istedıgı guveni ver demeki merak ettgi seyler var konuş derdının ne oldugu sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?