eski sevgilim

bayangamze

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
52
11
29
Uzun süre birlikte oldugum erkekten uzun süre önce ayrıldım ama o ayrılıgımızı kabullenmiyo. Ben universite okuyorum o ne dogru duzgun okuyo ne de bi yerde calisiyodu. yasimiz kucuk degil sonucta daha ciddi dusunuyoruz artik ben boyle birinin evlilik sorumlulugunu alicagina inanmadigim icin ayrildim ama kendisi bana ne kadar asik oldugunu soylese de onun ki takintiliktan baska bisey degil diye dusunuyodum.Benden baskasiyla olamazsin diye surekli etrafimda geziyodu surekli izlendigimi hissetmekten sıkılmistim ustelik suan bi iliskim olmasina ragmen gizli saklı yasiyorum ne kadar su sira ayrilmayi dusunsem de. Evimi basti. Babam evdeyken ustelik. Babam onunla agir konusunca 5 aydir calistigini hatta bugun sinava girdigini duydum benden de her sey icin ozur diledi ve bi uzman yardimi aliyo suan. Aldatma hikayelerini okudukca aklim karisiyo bana bagli birini biraktim triplerine giriyorum sizce ben yanlis mi yaptim ayrilmakla yani yaninda olup destek mi olmaliydim?

Neden yanlis olsun? Sorumluluk alamayacagini görmüssün ve ayrilmayi tercih etmissin. Bunun icin kendini kötü hissetmene gerek yok

Size uygun olmadigini dusundugunuz birinden ayrilma hakkiniz daima vardir.

Kadin cinayetlerinin cogu bu hakkini kullanmayip asilmayacak sorunlara ragmen ayrilmak yerine...

'Bana bagli biri, kalip destek olayim' diyenlerin basina geliyor.

Evet psikolojisi normal degil bencede ama bana sadece psikolojik olarak zarar verdi yani fiziksel olarak zarar vermiceginden eminim ama haklisiniz sanirim
neyden eminsin canm allah aşkına nasıl garantı verebılıyorsun ? bildiğin ruh hastası işte
delidir ne yapsa yeridir mi diycen ilerde

neden yanlış yaptığını düşünüyorsun ki evini bastı peşini bırakmadı diye

ileride seni aldatmayacağı garanti öyle mi değişik bir düşünce tarzı:KK59:

neden yanlış yaptığını düşünüyorsun ki evini bastı peşini bırakmadı diye

ileride seni aldatmayacağı garanti öyle mi değişik bir düşünce tarzı:KK59:

Garanti diye bisey yazmadim. Aldatmak sonucta bagli olmamaktan doguyo ben de bana bagliliktan fazla bagimli olduguni dusunuyorum ama aklim karisiyo demek istedim beni asla aldatmaz demem sadece ihtimali daha dusuk oldugunu soyleyebilirim

Evliliklerde tek sorun aldatma değil ne yazık ki. Bir o kadar da sorumsuz eşler ki evlilik başlı başına bi sorumluluk. Bence hiç öyle hissetme. Daha universitedeymissin aynı yaslardayiz muhtemelen. Inan hem sorumluluk sahibi hem de sana bağlı birini bulmak hiç te zor olmaz senin için. Üstelik ev basmış yani daha ne olsun. Guvenilirlik bile sıfır. Bence o kişiyle bişeyler düşünüp hayatını mahfetme kendini de yorma. Can çıkar huy çıkmaz demişler ne de olsa.

Kararının doğru olduğundan baban evdeyken evi bastığı anda emin olmalıydın bence sorunlu olduğu açıkça belli taviz verirsen çok pişman olursun (bence)

Aldatma sayfalarinin yani sira
kocam psikopat beni dovuyor
sevgilim beni tehdit ediyor
nisanlim sorumsuz calismiyor
esim aileme saygisiz davraniyor
gibi basliklari da okudunuz mu

Bence de eski sevgilin tam bir psikopatmis, ama sen anladigim kadariyla merhametli davraniyorsun, o ne kadar ayri kaldiginizda seni degistigine, ve calistigina inandirsa da bunlar hep seni geri kazanmak icin olacaktir. Eminim ki seni tanidigi icin boyle davraniyordur, ama sen ona bu firsati verirsen tekrar bir ruh hastasi profili ile karsilasabilirsin. Ayrilmakla ve yeni bir sayfa acmakla en dogru karari vermissin. Gelecegini dusun kendin gibi universiteli kulturlu biriyle mi aile olmak istersin, yoksa psikopat biriyle mi? Bir insan asla degismez, degistigini soyler bunu unutma.

Bence de eski sevgilin tam bir psikopatmis, ama sen anladigim kadariyla merhametli davraniyorsun, o ne kadar ayri kaldiginizda seni degistigine, ve calistigina inandirsa da bunlar hep seni geri kazanmak icin olacaktir. Eminim ki seni tanidigi icin boyle davraniyordur, ama sen ona bu firsati verirsen tekrar bir ruh hastasi profili ile karsilasabilirsin. Ayrilmakla ve yeni bir sayfa acmakla en dogru karari vermissin. Gelecegini dusun kendin gibi universiteli kulturlu biriyle mi aile olmak istersin, yoksa psikopat biriyle mi? Bir insan asla degismez, degistigini soyler bunu unutma.

Evet tek basina iyi bi insan olmasina ragmen birlikte iyi degiliz birbirimize iyi gelmiyoruz farkindayim yanlis oldugunun da bosuna vicdan yapiyorum iste ama tesekkur ederim

X