Eski sevgilimden gelen mesaj

Daha iyisini bulamamıştır ondan yazmıştır ben olsam aynı döngüye girmem böyle erkek kankalarıyla gereksiz ilgili erkeklerken ben huylanıyorum ya bir erkek kankan neden arzu duyduğun bir cinsten daha önde gelebilir ki cevap benim için yeterince açık yani

Bence içinden gelen neyse onu yap. Ben böyle şeylerde genelde aklımdan geçen ilk şeyi yaparım. Belki doğru bir şey değil ama yapmadım keşke yapsaydım pişmanlığı yaşamaktansa, yaptım keşke yapmasaydım pişmanlığı yaşamayı tercih ediyorum. Birde genelde olaylara öğrenecek neyim var daha diye bakar yaklaşırım.

Ex den next olmaz

Muhtemelen daha iyisini bulamayip geri dondu ama konus abla uzucekse tanidik uzsun bosver

Klasik olacak ama denenmişi denemeyin. Çoğu kez olmuyor. Verdiğiniz yüzden yüz bulup eskiye çark ediyorlar.

Klasik olacak ama denenmişi denemeyin. Çoğu kez olmuyor. Verdiğiniz yüzden yüz bulup eskiye çark ediyorlar.
Bir de biz bir kere daha önce ayrılıp barıştık çok pişman olmuştum o zamanlar , hiçbir şey çözmeden affetmiştim duygularım çok yüksekti
Ve benim böyle ayrılıp barıştığım tek kişiydi kendisi halen de öyle normalde ayrılıp asla arkama bakmazdım

Bir de o kadar zaman girmiş araya kendinizi toparlamışsınız. Tekrar gelip dağıtmasına izin verirseniz kendinizi suçlamanız muhtemel.

İnan sormak istiyorum ama konuya da öyle girilmez ki
Boşverin saçmasapan evine yerleşmiş bir erkek için sevgilisiyle kavga eden adamın içinde belki de ilişki yaşama ve evlenme gibi konulara istek yoktur, heves ediyordur ancak. Normal bir erkek davranışı değil. Yeni adaylara bakın bu kişi eski kumasını bulamazsa yeni kumalar bulabilecek kafada olabilir hala. Boşa zaman kaybı.

Asla yazmayın.
Sizi kaybettiği için olan pişmanlık bu kadar yıl sonra gelmez.
Yazmasının nedeni; bir sürü ilişkiden sonra en iyisinin siz olduğunu anlamıştır ve en iyisi oydu başkasını bulamadım pişmanlığıdır bu.

Erkeklerde bu var, piyasaya çıkayım ondan iyisini her türlü bulurum diye düşünürler. Hele ki maaşı dolgunsa, maddiyati varsa sanırlar ki sizden iyisi hemen onunla olacak, sizden çok sevecek sizden iyi davranacak. Bakarlar ki işler öyle değil, zamanında beni çok seven biri vardı pişman gibi yazayım derler.

Ben olsam okundu yapar, hiç cevap bile vermem. Sizi kaybettiği için gerçekten pişman olsaydı çok önce kapınıza gelirdi. Yıllar sonra biri dönmek istiyorsa o sizden iyisini bulamadığı için gelmek istiyordur. Cevap vermek de bir ilgilenmedir. Ben olsam cevap bile yazmazdım.

Olan zamanında olurdu. Cevap yazcak şansa şöyle 10 gün bekle öle yaz. Valla içim soğur benımde. Ama olmaz yanı. Olsaydı sencede olmazmıydı zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…