eski sevgılimden nefret edıyorum!!

canım benım ofkenı oyle ıyı anlıyorum kı ...

keske para muhabbetlerıne hıc gırmeseydınız

yorumları okumadım da kac paranı kaptırdın cnm ?

gerı alma ımkanın hıcmı yok ?

umarım buyuk meblag degıldır :/

nefret ediyorsan unutmamışsındır lafına hiç inanmıyorum..
bi süre sonra hepsi geçicek olanlarıda unutucaksın, nefretinide..
benzer şeyler yaşadım nefretim 1 ay sürdü yada sürmedi..
kendime kızmamayı öğrendim, bende hata yapabilirim, haketmeyen insanlara değer verebilirim diye düşündüm..

sende şuan kendine kızıyorsun, neler yaptım karşılığında neler gördüm, buna rağmen sevdim diye...
bu bir kızgınlık kendine.. yaşadıklarına.. yada eski sevgiline...
seninde önce kendinle barışman ve boşvermeyi öğrenmen gerekiyor..

haketmeyen insanlar için kendini üzme, uykusuz geçen zamanına yazık

nefret dıyorumm..onu bogmak, öldürmek ıstıyorum..bu duyguları bıle hak etmıyor..nefretımı bıle hak etmıyor..!! gecmısımı düsünmeyı nasıl bırakabılırım??

o kadar pısmanım kı onunla gecırdıgım günler ıcın.. 1bucuk yıll.. bosu bosuna.. karsıma cıksa söyle okkalı bır tükürmek ıstıyorum yüzüne.. bana dokundugu anlar aklıma gelınce ıgrenıyorum kendımden..=( nasıl atlatırım bunu ben yaa... geceler cekılmez olmaya basladı.. süreklı aklıma gelıyor..

Karşımda benim gibi ,nefret dolu bir kalp gördüm :) Can çekişiyor olsa bile ,gidip yardım etmem :ssz:

Başka şeylerle oyalanarak ,aklına fazla getirmemeye çalış.Emin ol ,sen burda konu açıp kendini hırpalarken ,o keyfine bakıyordur.
Hayat, ileriye bakarak yaşanır, geçmişe bakarak değil .

canım benım ofkenı oyle ıyı anlıyorum kı ...

keske para muhabbetlerıne hıc gırmeseydınız

yorumları okumadım da kac paranı kaptırdın cnm ?

gerı alma ımkanın hıcmı yok ?

umarım buyuk meblag degıldır :/

yok büyük para dııl ve gerıde ıstemıyorum saten.. 100euro cıvarı..hayır yanı benım kızdıgım nokta enayılıgım..gıden para degıl.=(

Back
X