• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

E senin de yemediğin halt yok ama düzgün erkek istiyosun 😃 adamla tam tencere kapaksınız.
Bana düzgün adamlardan teklif geliyor zaten ama ben bu durumda kabul edemiyorum.Keske bu adamla hiçbir şey yaşamasaydım o zaman ben de düzgün bir kızdım.Dışardan beni görseniz tanısanız hiç beklemezsiniz benden böyle bir şeyi.Yere bakarak yürüyen bir kızdım ben hâla da öyleyim.Bu adamla cinsellik yaşadığım için kendimi çok suçlu hissediyorum.

Ne akla hizmet gencecik kızı 40 yaşında herife vereceklerse artık. Onlar da değişik.
Bence adam yalan söylüyor olabilir kızın ailesiyle tanıştım diye. Resmi olarak boşanmamış bile olabilir. Hani adam harika bir sosyoekonomik pozisyondadır, aile okeylemiştir anlarım da adam dilencinin teki. Dershanede muhtemelen 35-40 bin lira maaşla çalışıyor, konu sahibini dolandırıyor. Üstelik çoluklu çocuklu adam. Ben kızın ailesinin olumlu baktığına inanmıyorum.

Bana düzgün adamlardan teklif geliyor zaten ama ben bu durumda kabul edemiyorum.Keske bu adamla hiçbir şey yaşamasaydım o zaman ben de düzgün bir kızdım.Dışardan beni görseniz tanısanız hiç beklemezsiniz benden böyle bir şeyi.Yere bakarak yürüyen bir kızdım ben hâla da öyleyim.Bu adamla cinsellik yaşadığım için kendimi çok suçlu hissediyorum.
Şaşırmadım. Bu herifler nerde kenarda köşede, halim selim, kimseye bulaşmayan, kendi halinde model var gider onu bulur. Daha kolay kontrol edilirsiniz çünkü.

Bu arada bence kıza söyle de hiçbir şeyden habersiz küçücük kızın başı yanmasın, hatta ailesine de duyur kızın. Benim arkadaşım da böyle bir adamla görüşüyordu. Onunla görüşürken herif otele kadın atıyomuş. O kadın, instagramdan arkadaşıma ulaşınca adamın totosuna tekmeyi bastı direkt. Kadın açık açık adamla görüşmeye devam edeceğini söylemişti. İyi ki söylemiş de kurtuldu ondan. Bu adamı kesinlikle sen hak ediyosun. Tut bırakma da başkasının başı yanmasın.
Söylesem de kız bana inanmaz.Daha önce bu adam 22 yaşındaki bir kıza da aynı şekilde yaklaştı.Ben kıza söyledim durumu kız bana değil adama inandı beni engelledi.Adamla ilişkisine devam etti.Sonra ayrılmışlar neden bilmiyorum

Belki biraz beynine girer bir iki kelime diye bir umut deniyorum. Bak gurursuz demem işe yaradı biraz sanki dur bakalım belki anlar
Üçüncü konusu sanırım durup durup Ağustostan beri konu açıyor. O kadar KPSS icin dershaneye gitti acaba kaç puan aldi. Ali Rıza beyde leylayi gönderiyordu, o da Oğuzun kollarina atıyordu kendini, ailesi neler umuyor kizlarindan kim bilir.
Adam seni kullanıyorum diyor açık açık ama kıza kafayi takmış.

Bir konusunda kız kapalı ama dar kıyafetler giyiyor filan yazmıştı ne alakaysa.

Hani ergenlik çağında liseli aptal aşık bir kız olsa anlatsan anlamaz. Ama konu sahibi bugün evet der bir ay sonra konu acar

Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum.sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyordu.Bir gün yine ben habersiz şekilde evine gittim odasına aldı beni ve küçük bir not gözüme ilişti.Biri ona "İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi düşünüyormuş.Ama 2 rakamını soramadım çünkü biz ayrilali 1 sene oldu.2 rakamı olduğuna göre ikimizi aynı anda yürütmüş.benden bir miktar borç almıştı.Borç alırken ailevi sıkıntılarından bahsetti,ama ertesi gün tatile gittiğini ve gezip fotoğraflar paylaştığını gördüm.Sonra bana, ‘Biliyorsun sevgilim var, sinirimiz belli olsun. Sen sevgilim değilsin ama benim için çok değerlisin’ gibi şeyler söyledi.Üstelik sevgilisine dertlerini anlatamadığını, dertlerini benimle paylaşabileceğini, beni sığınacak bir liman gibi gördüğünü de söylüyor.Ben hâlâ hayatıma ondan başka kimseyi alamıyorum.Biz ayrılalı bir yıl oldu ve kimseden hoşlanamıyorum.İçimde bu konuyu nasıl halledebilirim?Ona karşı çok yumuşak kalıyorum ve hayır diyemiyorum.

Merhaba kızlar,
İçimi dökmek istiyorum.Üniversite yıllarımda bir sevgilim vardı,buluştuğumuzda hesabı bana ödettirirdi.Askere gidince benden sürekli borç istedi,ben de çalışmıyordum ama ailemin verdiği harçlıkları gönderdim.2015’te toplamda 10 bin kadar vermiştim,sadece yarısını geri alabildim. O da 8 yıl sonra falan paranın değeri düşünce geri verdi.Bana hiç hediye almadı,ama başka sevgilisine ayıcıklar, cafeler vs. yapmıştı.O sevgilisinden ayrılma nedeni de kız benim paramı harciyordu beni kullanmaya çalışıyordu demesi.Bana geri dönmek istiyor 10 yıl sonra.
Aradan yıllar geçti, başka bir ilişkimde de aynı şey oldu.Bu kez daha da büyük:Benden 200 bin TL aldı,ama o parayla kendi akrabalarıyla gezdi, sevgilisini lüks kafelere götürdü.Hep “Ocakta ödeyeceğim”diyor.Benimle ilk buluşmasında bile ortak ödemiştik hesabı.
Şimdi kendimi çok kötü hissediyorum.İnsanlar sadece onlara verebildiklerim kadar yanımda gibi geliyor.Ben gerçekten değer görmeyi, sevilmeyi hak etmiyor muyum? Sizce ben mi fazla safım? Siz olsanız ne yapardınız?
Eski konulara baktım tekrardan. 10 yıl önce 2015te 10 bin TL vermişsiniz bir başka eski sevgilinize. Her ilişkide verici taraf siz misiniz bunu merak ettim? Erkeklere para savurup duruyorsunuz sanırım.

Üçüncü konusu sanırım durup durup Ağustostan beri konu açıyor. O kadar KPSS icin dershaneye gitti acaba kaç puan aldi. Ali Rıza beyde leylayi gönderiyordu, o da Oğuzun kollarina atıyordu kendini ailesi neler umuyor kizlarindan kim bilir.

Hani ergenlik çağında liseli aptal aşık bir kız olsa anlatsan anlamaz. Ama sahibi bugün evet der bir ay sonra konu acar
Daha önce sevgiliyken beni ihmal ettiğini gördüm.Ve ondan ayrılmak istedim.Bana ayrılmak istemediğini benim gereksiz kıskançlık yaptığımı söyledi.Sonra o yüz verdiği kızlardan biri adına sahte whats app açtım.Ve ona mesaj attım nasıl konuşacak diye.Bayramdı bayramını kutladım vs.Yine aşırı ilgili sevecen yaklaştı.Bana zamanının olmadığını söylerken onunla buluşup çay içmek istediğini fln söyledi.Ben de işi ilerletip o kız adına ondan hoşlandığımı söyledim.O da buluşup konuşalım hayatımda kimse yok falan dedi.Ben de sinirlenip kendi kimliğimi açıkladım.O da bana ben bana birisi oyun yapıyor diye anladım kim olduğunu öğrenmek için buluşmak istedim.Konuşma amacım tamamen kim olduğunu öğrenmekti fln dedi.Başta ona güvenmesem de bir şekilde beni inandırdı.Ve ilişkimize devam ettik.

Üçüncü konusu sanırım durup durup Ağustostan beri konu açıyor. O kadar KPSS icin dershaneye gitti acaba kaç puan aldi. Ali Rıza beyde leylayi gönderiyordu, o da Oğuzun kollarina atıyordu kendini, ailesi neler umuyor kizlarindan kim bilir.

Hani ergenlik çağında liseli aptal aşık bir kız olsa anlatsan anlamaz. Ama konu sahibi bugün evet der bir ay sonra konu acar
76 aldım ama atanmaya yetmedi

Daha önce sevgiliyken beni ihmal ettiğini gördüm.Ve ondan ayrılmak istedim.Bana ayrılmak istemediğini benim gereksiz kıskançlık yaptığımı söyledi.Sonra o yüz verdiği kızlardan biri adına sahte whats app açtım.Ve ona mesaj attım nasıl konuşacak diye.Bayramdı bayramını kutladım vs.Yine aşırı ilgili sevecen yaklaştı.Bana zamanının olmadığını söylerken onunla buluşup çay içmek istediğini fln söyledi.Ben de işi ilerletip o kız adına ondan hoşlandığımı söyledim.O da buluşup konuşalım hayatımda kimse yok falan dedi.Ben de sinirlenip kendi kimliğimi açıkladım.O da bana ben bana birisi oyun yapıyor diye anladım kim olduğunu öğrenmek için buluşmak istedim.Konuşma amacım tamamen kim olduğunu öğrenmekti fln dedi.Başta ona güvenmesem de bir şekilde beni inandırdı.Ve ilişkimize devam ettik.
Bir şekilde inanmadın yine sana sevgi sözleri tılsımlı cümleler çiçekler böcekler alıyor diye inandın sonra o kızı öğrendiğinde durmadın yine sen

Eski konulara baktım tekrardan. 10 yıl önce 2015te 10 bin TL vermişsiniz bir başka eski sevgilinize. Her ilişkide verici taraf siz misiniz bunu merak ettim? Erkeklere para savurup duruyorsunuz sanırım.
Evet o askerdi o kişi şuan benimle evlenmek istiyor.O benim elimi bile tutmamıştı.

Yaniii ya siz yetişkinsiniz bu numalari yiyecek yaşta misiniz? Bu anlattiginiz seyin benim yazdıklarımla alakasi yok. Atanacak puan aldınız mı bunu merak ediyorum.

Evet o askerdi o kişi şuan benimle evlenmek istiyor.O benim elimi bile tutmamıştı.
Sadece erkeklere değil kız arkadaşlarıma da hediyeler vs.alirim sürekli sevdiğim insan için elimden ne gelirse yapmak isterim.

"Adamın" her dediğine neden inanıyorsun?
Evli kadın bununla tehditle birlikte olmuş, diğer kızın ailesi biliyormuş, evliliği onaylamış. O kadar yaş farkına ve 2 çocuğuna rağmen hangi aile tamam der kendisine?
Senin gözünde kıymeti olsun diye abarttıkça abartmış. Dershandeki diğer kadınlardan da cinsellik teklifi alıyormuşmuş.
Bulmuş senin gibi safı, ciddi bir bir ilişki de yaşamak istemediğinden kafasına ne eserse onu anlatıyor.

Son düzenleme:
Yaniii ya siz yetişkinsiniz bu numalari yiyecek yaşta misiniz? Bu anlattiginiz seyin benim yazdıklarımla alakasi yok. Atanacak puan aldınız mı bunu merak ediyorum.
Alamadım malesef puan.

"Adamın" her dediğine neden inanıyorsun?
Evli kadın bununla tehditle birlikte olmuş, diğer kızın ailesi biliyormuş, evliliği onaylamış. O kadar yaş farkına ve 2 çocuğuna rağmen hangi aile tamam der kendisine?
Senin gözünden kıymeti olsun diye abarttılar abartmış. Dershandeki diğer kadınlardan da cinsellik teklifi alıyormuşmuş.
Bulmuş senin gibi safı, ciddi bir bir ilişki de yaşamak istemediğinden kafasına ne eserse onu anlatıyor.
Evli kadın tecavüz mü etmiş şimdi bu yavru ceylana? Bu organik köy tavuğunu hain emellerinde kullanmış demek. Kötü kadın.

Üstelik yemek parasını ödetmiş size. İlk görüşmede ortak ödeme yapmışsınız . Askerdeyken sizden borç falan istemiş. 8 yıl sonra borcunu ödemiş. Bu erkekler ne ara böyle piremses oldu ya. Bu evlilik teklifi eden kişiden de hayır gelmez size. İlişki konusunda seçimleriniz yanlış.

Evli kadın tecavüz mü etmiş şimdi bu yavru ceylana? Bu organik köy tavuğunu hain emellerinde kullanmış demek. Kötü kadın.
Dedi ki evli kadın birden otobüste yanıma oturdu sesini cikartirsan taciz ediyor diye bağırırım dedi ben de sesimi çıkartamadım.Evime kadar takip etti kadın ilişki istedi kocam iktidarsız falan dedi ben de defettim onu şeklinde konuştu.Daha sonra olayı dershane yönetimine gittiğini kadının kocasından korkmadığını ama imam olan babasından korktuğunu kadının babasını cagirdiklarini müdürün onu uyardigini söyledi.Adam o dershaneden çıkışı yapılmış neden orda çalışmıyorsun diye sorunca ücret konusunda anlaşamadık demisti.Belki bu evli kadınla ilişki yaşadığı için atılmış olabilir diye tahmin ediyorum..Kadının babasının imam olduğu caminin ismini de soylemisti.Bana ilişki yaşamadım dese de ben yaşadığını düşünüyorum çünkü kapısına kadar gitmiş bir kadını reddetmez.

Üstelik yemek parasını ödetmiş size. İlk görüşmede ortak ödeme yapmışsınız . Askerdeyken sizden borç falan istemiş. 8 yıl sonra borcunu ödemiş. Bu erkekler ne ara böyle piremses oldu ya. Bu evlilik teklifi eden kişiden de hayır gelmez size. İlişki konusunda seçimleriniz yanlış.
O çocuk 20 yaşındaydı calismiyordu onu biraz anlıyorum durumu kötüydü.

Back
X