Eski sevgilime ah ediyorum

barbara22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
46
5
28
Kızlar beni 4 sene boyunca türlü türlü nedenlerle ağlatan oyalayan mutsuz eden adam şimdi bir başkasıyla..Üniversite yıllarım boynca bana etmediği zalimlik kalmadı ve okul bittiği dönem benimle işi bittiği için beni terk etti acı bir şekilde şimdi bir başkasıyla birlikte ve boy boy fotoğraflarını koyuyor her yere benimle hiç koymazdı laf ederdi benim bu tür isteklerime de. Şimdi o resimleri gördükçe canım yanıyor gözümden düşen her damlada ona ah ediyorum mutlu görünüyor ciddi görünüyor ne dersiniz kızlar ah almış biri mutluluğu bulabilir mi ?

Bence sen genede beddua etme eden zaten buluyor hiç gerek yok

Lütfen sosyal medya hesaplarını kontrol etmeyin bakmayın .. Merak etmeyin kul unutsa bile Allah unutmaz , masum bir insanın göz yaşını akıtanlar öyle yada böyle mutlaka bedelini ödüyor .. Siz güçlü olmaya çalışın hayata tutunun inanın bana bir gün gelecek onu hatırlamıyacaksınız bile ..

ah değil de sizi o derece mutsuz eden birinden kurtulduğunuz için şükür edin bence.. allah yanındaki kıza acısın..

İşte tam da korktuğum şey...
Emin ol ahın yakasını bırakmaz

niye ah ediyorsunuz ki? zalimlik eden oysa zalimin yanında da kalan sizsiniz. bence ah etmek, adamın sosyal medya hesaplarını incelemek yerine şapkanızı önünüze koyun ve o ilişkide sizin yapmanız gerekenler neydi de yapmadınız, mesela size kötü davranan birinden siz neden ayrılmadınız da size eziyet etmesine müsaade ettiniz onu düşünün.

Bilmiyorum canim benim. Bende gecmisimden çok yaraliyim. Çok ah ettim çok pişman olsun istedim. Olmuş mudur haberim yok.. Ahirete biraktim yoluma bakiyorum.. Zor biliyorum ama sende yoluna bak. Acitsa da kanatsa da başka yolu yok.. Hayat devam ediyor

Ah edince ne olacak ki? Kendin diyorsun 4 sene boyunda yapmadığını bırakmadı diye neden 4 sene boyunca sana eziyet etmesine izin verdin? Neden seni mutsuz eden, seni değersiz hissettiren birinin 4 sene hayatında kalmasına izin verdin? Sence sende yok mu hata?
Beddua etmene ne gerek var ki, eğer haksızsa zaten bulur, bedduanın yarısı sahibine döner derler, ben hiç beddua etmedim ömrüm boyunca...

4 sene boyunca sevdim sevgili olduğumuz süre toplasan 2 yıldı ama 4 sene boyunca hep hayatımın bi köşesindeydi ben izin versem de vermesem de hayatımda kalmayı başardı. Şimdi sadece bu kadar beni üzmüşken yaptıkları yanına kar kalır mı diye düşünüyorum ya da gerçekten mutlu mu

Üzgünüm ama gerçekten mutlu...

Ama söyle düşün, cok Sıkıştıgin, cok uzuldugun zamanlarda demez misin allahım ben kime ne günah isledim de bu başıma geldi diye..

Iste tam da öyle birşey dediği anda sen gelirsin aklına.

Madem bu kadar kotu avraniyordu,4 yil boyunca pesinde gezmeseydin kardes, sevmedigi belli birine kendin gidip yapismissin. Kendi dusen aglamaz, gercekleri gore gore devam ediyorsan sikayet etmeye, ah etmeye hakkin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…