Ya bir şekilde tutunacak dal arayan insana bu kadar sert olmak mecburi mi'Sorunumu sadece kaba taslak anlattim, canimi yakan noktalar cok farkli' diyorsunuz da...
Anlatmadiginiz kismi biz nereden bilelim.
Anlattiginiz kadarina yorumumuz bu...
Çok acimasiz yorumlar yapıyorlar değil miBazıları demiş ki seni üzen birine niye katlandın onca sene.
Ama ben seni çok iyi anlıyorum. Değişir gözüyle baktın hep.. Olmayacağının farkındaydın ama olur diye umutla bekledin.
Sevdiğin için yalanlarını bile bile yuttun. Bir tek tatlı sözüne kandın. Yere göğe sığdıramadn. Bu dünyada onun eşi benzeri yokmuşçasına peşinden sürüklendin..Herşeyi sevdiğin için yaptın hepsine sevdiğin için katlandın.
Ama olmamış olmuyo artık üstelemenin bi anlamı yok. Ah etme sakın sadece Allah'a havale et.
Bende senin gibiydm. Hatta senin gibi ah ediyorum diye konu bile açtım 5 ay oldu elime hiç bişey geçmedi o mutluydu ben mutsuz.
Son zamanlarda düşündüm kendime neden bu kötülüğü yapıyorum oda benim gibi bi insan değil mi niye beni yerden yere vuran bi insana o kadar değer veriyorum onun için göz yaşı döküyorum. Artık kendime geldim yeterince yıprattım kendimi ben ah etsem de etmesemde rabbim yanına bırakmaz.
Sende onun mutsuz olmasını bekleme hayatına bak.
Ben çok şahit oldum başkasının mutsuzluğu üzerine kurulan mutluluk uzun sürmez.
Sen şükret ki ondan kurtuldun ve o kıza sabır dileeee :) Öyleleri insanı canından bezdirir. Cicim ayları geçsin de bir sonra gör sen onları
Ya bir şekilde tutunacak dal arayan insana bu kadar sert olmak mecburi mi
Biraz öyle ama gerçekten insanın elinde değil aşk insanı yüzsüzde yapıyo gurursuzdaÇok acimasiz yorumlar yapıyorlar değil mi
nefret ettiriyorlar.Biraz öyle ama gerçekten insanın elinde değil aşk insanı yüzsüzde yapıyo gurursuzda
Herkesin yorumlarına saygı duymak lazım onların görüşü ama ben hak verdim.nefret ettiriyorlar.
Yol gosterecekler akillari sıra
bu kaynima nasıl davranayim gibi bir konu değil ki
belli ki kızın canı yanmış teselli bekliyor
Tuvalette mi ilk defa duydumAh canım aynı şeyin bi benzerini şuan ben yaşıyorum... Ama inan öyle adamlar kimseye aşık olamazlar bence yanındaki kızıda sevmiyordur bu arada batıl bi önerim var :) tuvalette ah edersen tutarmıssss dene
Evet anneme de anneannesi söylermis hep :) işe yarar mı bilmiyorumTuvalette mi ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?