Eski sevgilime ah ediyorum

Aynı şeyi bende yaşadım seneler öncesinde ama ah etmedim etmem de dönüp dolaşp bana gelmesinden korkarım hazmetmek zor ama ah etmeyin..

sana zalimlik eden adama niye ah ediyorsun. ayrıldığın için tsk etmen lazım..
ağlamayın erkek arkasından lütfen..bu dünyada ağlanacak bir sürü başka şey varken...

ona ah etmeyi biraktiginiz an siz gercek mutlulugu yakalayacaksiniz..mutlu olsun olmasin onu artik dusunmeyin,takip etmeyin..

Benim böyle canımı yakan biri olmustu
bende ah ettim ne yalan söyleyeyim
duyuyorum ki mutsuzmus
mutsuz bir evlilik yapmis cocuklari olmamis
esini aldatiyormus yine arayislardaymis
yani arkadasim eden buluyor bir sekilde
merak etme sen..

siz izin vermişsiniz ona istediklerini size yapması için. madem fotoğrafınızı koymamış size eziyet etmiş sürdürmezdiniz. ki erkekler herşeye boyun eğen kızlardan hoşlanmaz. istemediğiniz bir şeyi karşınızdaki için yaptığınız an hem kendinize saygınızı, hem karşınızdakinin gözünde cazibenizi yitirirsiniz.

Siz kontrol edip fotoğraflarını bakmaya son verin bence,kendinize üzüntü başka bişey değil

gerçekten ah almış biri asla ve asla mutlu olamaz ne bu dünyada ne de diğer tarafta. içiniz ferah olsun, vardır bunda da bir hayır, tevekkül edin, bizim için en hayırlısını Rabbim bilir.
yıllar sonra vermediği şeyler ve kabul etmediği dualar için Allaha çoook şükredeceksiniz, o zaman beni hatırlayın (yaşamış biri olarak diyorum)

Bazıları demiş ki seni üzen birine niye katlandın onca sene.
Ama ben seni çok iyi anlıyorum. Değişir gözüyle baktın hep.. Olmayacağının farkındaydın ama olur diye umutla bekledin.
Sevdiğin için yalanlarını bile bile yuttun. Bir tek tatlı sözüne kandın. Yere göğe sığdıramadn. Bu dünyada onun eşi benzeri yokmuşçasına peşinden sürüklendin..Herşeyi sevdiğin için yaptın hepsine sevdiğin için katlandın.
Ama olmamış olmuyo artık üstelemenin bi anlamı yok. Ah etme sakın sadece Allah'a havale et.
Bende senin gibiydm. Hatta senin gibi ah ediyorum diye konu bile açtım 5 ay oldu elime hiç bişey geçmedi o mutluydu ben mutsuz.
Son zamanlarda düşündüm kendime neden bu kötülüğü yapıyorum oda benim gibi bi insan değil mi niye beni yerden yere vuran bi insana o kadar değer veriyorum onun için göz yaşı döküyorum. Artık kendime geldim yeterince yıprattım kendimi ben ah etsem de etmesemde rabbim yanına bırakmaz.
Sende onun mutsuz olmasını bekleme hayatına bak.
Ben çok şahit oldum başkasının mutsuzluğu üzerine kurulan mutluluk uzun sürmez.
Sen şükret ki ondan kurtuldun ve o kıza sabır dileeee :) Öyleleri insanı canından bezdirir. Cicim ayları geçsin de bir sonra gör sen onları

Çok acimasiz yorumlar yapıyorlar değil mi

Ya bir şekilde tutunacak dal arayan insana bu kadar sert olmak mecburi mi

Burasi terapi merkezi degil, fikirlerin paylasildigi bir platform, bunu konuyu acan da bilir okuyan da...

Okudugum kadarini anlama yetenegimi...

Ve anladigim hakkinda fikrimi soyleme hakkimi kullaniyorum.

Yorumlari alintilayarak polemik yaratmak yasak oldugundan hepimiz hakkimiz olanla yetinelim.

Tesekkurler.

Ah canım aynı şeyin bi benzerini şuan ben yaşıyorum... Ama inan öyle adamlar kimseye aşık olamazlar bence yanındaki kızıda sevmiyordur bu arada batıl bi önerim var :) tuvalette ah edersen tutarmıssss dene

Valla ayrıldıktan sonra aslında en çok zararı kendimize biz veriyoruz. Bırakın artık ayrılmışsınız, adamın sevgilisi varmış. Önce ayrılığı kabullenin. Sonra bırakın nefretiniz de siniriniz de gitsin. Ah ettikçe sizin canınız yanacak.Çünkü unutamayacaksınız,hep aklınızda olacak.Eğer size haksızlık ettiyse zaten Allah görüyor. Siz böyle gittikçe ancak kendinizi üzersiniz. Yapmayın,etmeyin.

5-6 sene aynısı bana da oldu, sürünüyor köpek, perişan oldu bana ulaşabilmek için. şimdi de ben sevgilimle boy boy her yere fotolarımı koyuyorum :) eden bulur hiç merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…