Eski sevgilime ah ediyorum

insan en buyuk haksizligi daima kendine yapar allah akil vermis seni uzen yoran bu insani nie 4 sene boyunca hayatinda tuttun diede insana sorulmali bence

Ahın tutmamış kardeş. Her ah edenin ahı tutsaydı ne hallerde olurduk şimdi hepimiz. Adam mutlu, sen de mutlu olmaya bak.

Sen ah ettikce onu unutamazsin. Asla o adamin facebook twitter vs hesaplarina bakma. Tek kurtulusun bu. Ilk bir hafta zorlanirsin ama zamanla alisacaksin. Ayrica sevmissin ki onunla dort yil gorusmussun gecti bitti anı kaldi de. Zamanla hersey unutuluyor

4 sene boyunca sevdim sevgili olduğumuz süre toplasan 2 yıldı ama 4 sene boyunca hep hayatımın bi köşesindeydi ben izin versem de vermesem de hayatımda kalmayı başardı.

'İzin versem de izin vermesem de hayatimda kalmayi basardi' yazmissiniz da...

'4 sene boyunca sevdim, toplamda 2 yil sevgili olduk' demissiniz.

Yani sevgili degilken bile sevmissiniz, onu siz tutmussunuz hayatinizda.

Zaten siz istemediginiz halde hayatiniza dahil olsaydi bunun adi taciz olurdu.

O zaman ah edip Allaha havale etmek yerine polise havale etmek gerekirdi.

Yani ona hak ettiginden fazla deger veren ve hayatinizda tutan sizdiniz, bunu kabul edin, ayrildiniz diye vaktiyle gosterdiginiz rizayi yok saymayin, kendinizi de doldurmayin.

Sizden ayrildi, baskasiyla birlikte oldugu icin de mutsuz olmayacak bunu da bilin.

Eger boyle bir sey olsaydi...

Sizin gibi ayrilinca dusman beraberken gonullu sevgili olan kadinlardan evvel...

Askina karsilik vermedigi icin sevmedigi belki de tanimadigi kisilerce öldürülen kadinlarin...

Onlarinin yakinlarinin ahlarindan perisan olurdu adamlar.

Oysa birakin perisanligi öldürdügü iki karisinin ustune yeni zevce aramak icin televizyona cikiyorlar.

Ben eden bulur lafina inanmiyorum. Buluyosa da tesaduftur o. Kotuler iyilerden cok ve daha iyi yasiyo. Ama alma mazlumun ahini cikar aheste aheste sozu gercekten dogru. Umarim ahiniz donup dolasip o adami bulur da sizden helallik almadan olemez kivranir. Cok sinir oldum suan

ben sorunumu sadece kaba taslak anlattım eğer gerçekten haklı olduğuma inanmasam ben de ah etmem çünkü biliyorum hoş bi durum değil bende de tabiki suç vardır ama benim canımı yakan noktalar çok farklı.Bu kadar kesin hükümler vermek dışarıdan bir göz için tabiki daha kolay

'Sorunumu sadece kaba taslak anlattim, canimi yakan noktalar cok farkli' diyorsunuz da...

Anlatmadiginiz kismi biz nereden bilelim.

Anlattiginiz kadarina yorumumuz bu...

Bence ah tutar. Ben de ister istemez ah ediyorum bazen.. Bana da eden olmuştur mutlaka.. Keşke ders almadan önce başarabilsek doğru kalmayı..

bence kesinlikle beddua etmeyin
ama
neden bir adamın sizi 4 sene boyunca türlü türlü nedenlerle ağlatmasına
üniversite yıllarınız boyunca zalimlik etmesine izin verdiniz ki?
bence ah etmek yerine bundan en büyük dersi alın ve bundan sonra biraz kendinize değer verip size bu kadar kötü davranan insanlara gerekenden fazla değer vermeyin.
sizi üzdüysem özür dilerim...

yalnız konu sahibi arkadaşa epeyce yüklenilmiş
canım sana söyleyeceğim şey ah etmen normal ama bu dünyada adaletin olmadığını da biliyorsundur, ah alanlar da senden benden daha mutlu yaşayabiliyor, Allah'a havale et

Onca yil sevgili olduk ama ben ah edemem.
Onca yilin hatri var yaa..
Ona araba çarpsa bir yerini sakatlasa ve yahut bir yerden düşse mutlu mu olacaksiniz ?
Şahsen kahrimdan ölürüm...
Babaannem kardesine beddua etti sürekli ki çok fenaliklar yapti kardeşi.
Simdi MS hastasi yerinden kalkamiyor makineye bagli yasiyor.
Herkesten çok babaannem üzülüyor

Size sizi üzen ve saygısızca bir ilişki sunmuş. Siz de o dönem kabul etmişsiniz. Ben böyle bir ilişkiyi sürdürmem dememişsiniz.

Şimdi karşısinda mutlu bir ilişki sunduğu biri var. Yeni sevgilisi de bunu kabul ediyor.

Neden ah ediyorsunuz?

Bir de ilişkide kimya önemli.
Iki iyi insandan iyi bir ilişki cikamayabiliyor.
Sizin de kimyaniz tutmamis. Şimdiki sevgilisiyle tutmuş.

Bosver cnm sen ah etme. Allaha havale et en güzeli. Sana yapilan haksizliklar varsa elbet sorar hesabini. Kendin icin onu takip etmeyide biran önce birak. Resimlerini görünce iyi hissetmeyeceksin cünkü.

Mutlu olurmu olmazmi bilemeyiz. Allah bilir ama bir söz vardir "yasattigini yasamadan ölmezsin" diye. Buna inancim sonsuz. Allahin adaleti sasmaz. O yüzden Allaha havale et ve gerisini düsünme.

Bir de iyi anmak lazım eski sevgilileri.
Ben iyi anıyorum.

Harika insanlardi. Iyi ki onlari tanıdım diyorum. Çünkü onlari ben seçtim. Kusurlari elbette vardi ama Çok değerli ve kaliteli tarafları olmasa secmezdim.

Eskinin face adresine bakmak kendimize zarar sadece, ona bakıp psikolojimizi etkilemeyelim.. Gün gelir devran döner, aklına bile gelmez, sen facene bakılan oluverirsin Bunun yerine merakımızı yenmede kullanalım sabrımızı

Canım benzer bir şeyi bende yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. Muhtemelen yaşadıklarımız birbirine benzer. Bende 5 senenin sonunda askerden gelecek, nişanlanacağız diye beklerken aldatıldığımı öğrendim. Arkama bakmadan kazandığım üniversiteye gittim. 2 sene sonra beni aradı,' bana kızgın mısın. affettin mi?' dedi.' Benim seninle bir işim olmaz Allah yolunu açık etsin, kızgın da kırgın da değilim' dedim. Ağladı 'küfür et bana, bağır, çağır ama böyle sakin konuşma. Daha çok utanıyorum' dedi. Cevap vermedim. O ne çekiyor bilmiyorum ama, her işte bir hayır olduğu doğru. Şimdi evliyim ve onunkinden daha mutlu ve huzurlu bir yuvam var. Allah sana da nasip etsin :)

4 sene katlanmasaydınız zulüm göre göre bir ilişkiyi neden devam ettirdiniz ki ?
ah almış biri mutlu olabilir olamaya da bilir bunun için kimse kesin hüküm veremez şu anda ama ne zalimler ne rahat hayatlar sürüyorlar görüyoruz az çok o yüzden ah etmeyin allaha havale edin zulümden kurtulduğunuza ah etmek yerine kalkın sevinin iki göbek atın hatta neşeniz yerine gelsin

üni aşklarının bir çoğu okul bitene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…