Ahın tutmamış kardeş. Her ah edenin ahı tutsaydı ne hallerde olurduk şimdi hepimiz. Adam mutlu, sen de mutlu olmaya bak.4 sene boyunca sevdim sevgili olduğumuz süre toplasan 2 yıldı ama 4 sene boyunca hep hayatımın bi köşesindeydi ben izin versem de vermesem de hayatımda kalmayı başardı. Şimdi sadece bu kadar beni üzmüşken yaptıkları yanına kar kalır mı diye düşünüyorum ya da gerçekten mutlu mu
4 sene boyunca sevdim sevgili olduğumuz süre toplasan 2 yıldı ama 4 sene boyunca hep hayatımın bi köşesindeydi ben izin versem de vermesem de hayatımda kalmayı başardı.
ben sorunumu sadece kaba taslak anlattım eğer gerçekten haklı olduğuma inanmasam ben de ah etmem çünkü biliyorum hoş bi durum değil bende de tabiki suç vardır ama benim canımı yakan noktalar çok farklı.Bu kadar kesin hükümler vermek dışarıdan bir göz için tabiki daha kolay'İzin versem de izin vermesem de hayatimda kalmayi basardi' yazmissiniz da...
'4 sene boyunca sevdim, toplamda 2 yil sevgili olduk' demissiniz.
Yani sevgili degilken bile sevmissiniz, onu siz tutmussunuz hayatinizda.
Zaten siz istemediginiz halde hayatiniza dahil olsaydi bunun adi taciz olurdu.
O zaman ah edip Allaha havale etmek yerine polise havale etmek gerekirdi.
Yani ona hak ettiginden fazla deger veren ve hayatinizda tutan sizdiniz, bunu kabul edin, ayrildiniz diye vaktiyle gosterdiginiz rizayi yok saymayin, kendinizi de doldurmayin.
Sizden ayrildi, baskasiyla birlikte oldugu icin de mutsuz olmayacak bunu da bilin.
Eger boyle bir sey olsaydi...
Sizin gibi ayrilinca dusman beraberken gonullu sevgili olan kadinlardan evvel...
Askina karsilik vermedigi icin sevmedigi belki de tanimadigi kisilerce öldürülen kadinlarin...
Onlarinin yakinlarinin ahlarindan perisan olurdu adamlar.
Oysa birakin perisanligi öldürdügü iki karisinin ustune yeni zevce aramak icin televizyona cikiyorlar.
ben sorunumu sadece kaba taslak anlattım eğer gerçekten haklı olduğuma inanmasam ben de ah etmem çünkü biliyorum hoş bi durum değil bende de tabiki suç vardır ama benim canımı yakan noktalar çok farklı.Bu kadar kesin hükümler vermek dışarıdan bir göz için tabiki daha kolay
Kızlar beni 4 sene boyunca türlü türlü nedenlerle ağlatan oyalayan mutsuz eden adam şimdi bir başkasıyla..Üniversite yıllarım boynca bana etmediği zalimlik kalmadı ve okul bittiği dönem benimle işi bittiği için beni terk etti acı bir şekilde şimdi bir başkasıyla birlikte ve boy boy fotoğraflarını koyuyor her yere benimle hiç koymazdı laf ederdi benim bu tür isteklerime de. Şimdi o resimleri gördükçe canım yanıyor gözümden düşen her damlada ona ah ediyorum mutlu görünüyor ciddi görünüyor ne dersiniz kızlar ah almış biri mutluluğu bulabilir mi ?
Kızlar beni 4 sene boyunca türlü türlü nedenlerle ağlatan oyalayan mutsuz eden adam şimdi bir başkasıyla..Üniversite yıllarım boynca bana etmediği zalimlik kalmadı ve okul bittiği dönem benimle işi bittiği için beni terk etti acı bir şekilde şimdi bir başkasıyla birlikte ve boy boy fotoğraflarını koyuyor her yere benimle hiç koymazdı laf ederdi benim bu tür isteklerime de. Şimdi o resimleri gördükçe canım yanıyor gözümden düşen her damlada ona ah ediyorum mutlu görünüyor ciddi görünüyor ne dersiniz kızlar ah almış biri mutluluğu bulabilir mi ?
Canım benzer bir şeyi bende yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. Muhtemelen yaşadıklarımız birbirine benzer. Bende 5 senenin sonunda askerden gelecek, nişanlanacağız diye beklerken aldatıldığımı öğrendim. Arkama bakmadan kazandığım üniversiteye gittim. 2 sene sonra beni aradı,' bana kızgın mısın. affettin mi?' dedi.' Benim seninle bir işim olmaz Allah yolunu açık etsin, kızgın da kırgın da değilim' dedim. Ağladı 'küfür et bana, bağır, çağır ama böyle sakin konuşma. Daha çok utanıyorum' dedi. Cevap vermedim. O ne çekiyor bilmiyorum ama, her işte bir hayır olduğu doğru. Şimdi evliyim ve onunkinden daha mutlu ve huzurlu bir yuvam var. Allah sana da nasip etsin :)Kızlar beni 4 sene boyunca türlü türlü nedenlerle ağlatan oyalayan mutsuz eden adam şimdi bir başkasıyla..Üniversite yıllarım boynca bana etmediği zalimlik kalmadı ve okul bittiği dönem benimle işi bittiği için beni terk etti acı bir şekilde şimdi bir başkasıyla birlikte ve boy boy fotoğraflarını koyuyor her yere benimle hiç koymazdı laf ederdi benim bu tür isteklerime de. Şimdi o resimleri gördükçe canım yanıyor gözümden düşen her damlada ona ah ediyorum mutlu görünüyor ciddi görünüyor ne dersiniz kızlar ah almış biri mutluluğu bulabilir mi ?
4 sene katlanmasaydınız zulüm göre göre bir ilişkiyi neden devam ettirdiniz ki ?Kızlar beni 4 sene boyunca türlü türlü nedenlerle ağlatan oyalayan mutsuz eden adam şimdi bir başkasıyla..Üniversite yıllarım boynca bana etmediği zalimlik kalmadı ve okul bittiği dönem benimle işi bittiği için beni terk etti acı bir şekilde şimdi bir başkasıyla birlikte ve boy boy fotoğraflarını koyuyor her yere benimle hiç koymazdı laf ederdi benim bu tür isteklerime de. Şimdi o resimleri gördükçe canım yanıyor gözümden düşen her damlada ona ah ediyorum mutlu görünüyor ciddi görünüyor ne dersiniz kızlar ah almış biri mutluluğu bulabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?