• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilime böyle bir süpriz yapsam kalpten gider mi nam.usuz?

Adamin etkilenecegini sanmam sen oyle sanarsin o baska..degmez sal gitsin

Bildiğini söylesen ne olur kii... Çok çok tın tın.... Adamın umrunda bile değilsin. ayrıca biliyor olman ona ne kaybettirir. Aklın hala orda. Geri de bırakamamışsın.Oturup sakinleşmeye çalış. Ve unut gitsin.

Canim bu intikam değil onun totosunu kaldırmak olur ki intikam daha yaratıcı olursa intikamdir. Bu yontem kendini güldürmek le es değerdir sadece bilgine olsun da

Canim bu intikam değil onun totosunu kaldırmak olur ki intikam daha yaratıcı olursa intikamdir. Bu yontem kendini güldürmek le es değerdir sadece bilgine olsun da
Hayır bu intikamını bir tek işareti. Çünkü o benim bunları bilmedigimi sanıyor, onun çalıştığı yere gidip musteri olucam. Daha sonra bir level daha atıcam.. Çünkü bazi seyler öğrendim. Aslında gerçekten temiz kalpli biriyim böyle şeylerle ugrasmak bana göre değildir. Hani insanca ayrilsaydi amena. Ama bana okadar şey yasattiki. Bu onun yanında kalmasını istemiyorum. O şimdi gülerken onunda burnunda gelsin istiyorum.

Hayır bu intikamını bir tek işareti. Çünkü o benim bunları bilmedigimi sanıyor, onun çalıştığı yere gidip musteri olucam. Daha sonra bir level daha atıcam.. Çünkü bazi seyler öğrendim. Aslında gerçekten temiz kalpli biriyim böyle şeylerle ugrasmak bana göre değildir. Hani insanca ayrilsaydi amena. Ama bana okadar şey yasattiki. Bu onun yanında kalmasını istemiyorum. O şimdi gülerken onunda burnunda gelsin istiyorum.

ee senin bildiğini bilmesi neyi değiştirecek?
kendi hayatına baksan artık. takıldın kaldın .

Böyle ergen gibi davranmak bence hiçbir kadına yakışmaz.
Öyle bi pozisyona gelin ki , her baktıkça ben napmisim desin içi erisin.
böyle oyunlara gerek yok bence.
yine de siz bilirsiniz.

İntikam alma alacaksan da onunla degil, git direkt kızla konus. O da konuştuğunu görsün
Su karaktersiz benim eski sevgilim.
Benimle birlikteyken meğer aklında da sen varmışsın, şimdiden geçmiş olsun,
Unutmadan, sadece sadakatsiz değil. Kırıcı da biri.

En azından o kızla şansı olmasın.
Ama kız tutup size kıskanç muamelesi yaparsa yada beni neden karıştırıyorsun banane derse bilemedim :)

Aman boşverin. Değmiyor. Seni kandıramadıgını çok uyanık biri olduğunu falan bilse ne değişecek ki? Çok mu önemli ne düşündüğü?

Ne alaka ya
Böyle intikam planı mi olur?
Çalıştığı yere gideceksin, müşteri gibi davranacaksin. Sonra da 'herseyi biliyorum' diyeceksin.
Eee?
Çok kötü bir hikaye. Adam neden şok olsun? Bu kadarcik şeyde cidden intikam almış gibi hissedecek misiniz?
Eğer intikam istiyorsanız da rezalet falan çıkarın, başka şeyler düşünün. Bu plan ,plan bile değil

Mesaj iki: siz ile beraberken kizi mi düşünüyormuş, yoksa kız ile fingirdeşiyo muymuş?
Eger sadece aklında kız varsa, yani yatmamişsa-opusup koklaşmamişsa buna uzulebilirisiniz elbet, ama hesap sormaya hakkınız yok. Adam en doğru olanı yapmış. Sizi aldatmadan ilişkisini sonlandırmış. Ne yapsaydi yani?
Aynı şey benim de başıma geldi, biri ile beraberken başka birinden etkilendim. Sonra hayatımdaki kişiye başka (onu daha üzecek ) bahaneler sunup ayrıldım. Gayet insani bir şey bu

Bu intikam değil ki. Sana onları yapan adama her şeyi söylesen de, sövsen de dövsen de utanmaz. Üstüne kendini kötü duruma düşürürsün ''hala aklımdasın, yaptıklarını sindiremiyorum'' mesajı vererek.

Bu fittratta ki adama yaptığı sessizligi yüzüne bile vursan asla utanmaz hatta arkadaşlari arasında alay konusu olursun. Daha yaratıcı ol canım

Yanından geçmek ve bişey almak? Çok ağır bir intikam yapmaaa. Bide "kaybettiğine dön bak istedim" diyip kendini gostererek taçlandırmalısın bu intikami:bicak:

Eee söyleyince intikam mı almış oluyorsunuz. Onu araştırdığnzı ele vererek havalanmasını sağlayacaksnz. Tek yapmanız gereken şey hiç bir şey yapmamak

Su an gidip icini doksen icinin yaglari 5 dakika erir. 5 dakika sonra pisnanlik baslar.
Oraya gitmen senin hala inu onemsedigini gosterir, agzindan ne cikarsa ciksin ne soylersen soyle sen bu adami onemsiyorsun demektir. En guzrl cevap sessizliktir onemsememektir. Yoluna devam etmektir.
Gidersen haya yapaesin. Adamin ayagina gidiyorsun resmen. Totosunu kaldirirsin bir de adamin.

Back
X