- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Valeriaaaa
Adamin etkilenecegini sanmam sen oyle sanarsin o baska..degmez sal gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır bu intikamını bir tek işareti. Çünkü o benim bunları bilmedigimi sanıyor, onun çalıştığı yere gidip musteri olucam. Daha sonra bir level daha atıcam.. Çünkü bazi seyler öğrendim. Aslında gerçekten temiz kalpli biriyim böyle şeylerle ugrasmak bana göre değildir. Hani insanca ayrilsaydi amena. Ama bana okadar şey yasattiki. Bu onun yanında kalmasını istemiyorum. O şimdi gülerken onunda burnunda gelsin istiyorum.Canim bu intikam değil onun totosunu kaldırmak olur ki intikam daha yaratıcı olursa intikamdir. Bu yontem kendini güldürmek le es değerdir sadece bilgine olsun da
Hayır bu intikamını bir tek işareti. Çünkü o benim bunları bilmedigimi sanıyor, onun çalıştığı yere gidip musteri olucam. Daha sonra bir level daha atıcam.. Çünkü bazi seyler öğrendim. Aslında gerçekten temiz kalpli biriyim böyle şeylerle ugrasmak bana göre değildir. Hani insanca ayrilsaydi amena. Ama bana okadar şey yasattiki. Bu onun yanında kalmasını istemiyorum. O şimdi gülerken onunda burnunda gelsin istiyorum.
Belki bu olabilir. Ama konuşman saçma olur.varsa bi erkek arkadaşınla git baride umursamadığını unuttuğunu düşünsün enazından![]()
Bu fittratta ki adama yaptığı sessizligi yüzüne bile vursan asla utanmaz hatta arkadaşlari arasında alay konusu olursun. Daha yaratıcı ol canımHayır bu intikamını bir tek işareti. Çünkü o benim bunları bilmedigimi sanıyor, onun çalıştığı yere gidip musteri olucam. Daha sonra bir level daha atıcam.. Çünkü bazi seyler öğrendim. Aslında gerçekten temiz kalpli biriyim böyle şeylerle ugrasmak bana göre değildir. Hani insanca ayrilsaydi amena. Ama bana okadar şey yasattiki. Bu onun yanında kalmasını istemiyorum. O şimdi gülerken onunda burnunda gelsin istiyorum.