Bunu daha önce denedim ama çok istemiyorum böyle bir şeyBağ kesin. Ama kestim hadi dön bana gibi değil. Gerçekten enerjinizi kesin. Artık sizden beslenemedikleri için çoğu zaman geri dönüyorlar. Tabi siz bağ kestikten sonra dönmesi neyi değiştirir bunu da size bırakıyorum.
Bağ kesme çalışmaları var YouTubeda.
Abla girme oralara lütfen rica ediyorum. Ben kararlıyım .kimseye kendini zorla sevdiremezsin
eminim sevilesi yanlari olan birisindir. su pisliği aklından cikar ve seni sen oldugun için sevecek birisini bul
Bunun için özel bir çalışma yapmasanız bile kendi hayatınıza odaklanınca geliyorlarBunu daha önce denedim ama çok istemiyorum böyle bir şey
Ben bağ kesme yapmadım ama ne zaman eski sevgilimi sallayıp hayatımı yoluna koyma adımları atsam hemen kapıda biterdi.
Merhaba sevdiğim biri var ve onunda beni sevmesini istiyorum fakat hal ve hareketlerinden ziyade evlilik istemiyor bunu kiramiyorum beni sevmesi için bilinen dua olur zikir olur veya enerji çalışması olur kuvvetli şeyler.bilen var mı ? Ama lütfen büyü olmasın altını çiziyorum büyü kesinlikle olmasın .
Forumda bu tarz konularda böyle bir kararlılığı ilk kez görüyorum. Lütfen gelişmelerden haberdar et.Abla girme oralara lütfen rica ediyorum. Ben kararlıyım .
Hayır hiç hediye almadi üstelik kokina ve nergis çiçeği agzimla istememe rağmen gelmedi o çiçekler.
Dönse bile çiçekler yine gelmeyecekAbla girme oralara lütfen rica ediyorum. Ben kararlıyım .
Ritüel olunca vicdan rahatlıyor degil mi? Hepsi aynı kapıya çıkıyor.Merhaba sevdiğim biri var ve onunda beni sevmesini istiyorum fakat hal ve hareketlerinden ziyade evlilik istemiyor bunu kiramiyorum beni sevmesi için bilinen dua olur zikir olur veya enerji çalışması olur kuvvetli şeyler.bilen var mı ? Ama lütfen büyü olmasın altını çiziyorum büyü kesinlikle olmasın .
Arkadaşlar gece yaptigim ya vedud ya cami ve ya mucib zikirleri ile yapıp yatmistim az önce saat 7 buçukta mesaj atmis ve bu zikir ZİKİR ZİKİR BU NASİL BÜYÜ OLABİLİR BİRİ DEMİŞTİ BU DA BÜYÜ NE ALAKASitede sık sık bu tarz konular açılıyor. Ritüel, zikir, büyü vs ile kendini sevmeyeni sevdirene veya evlilik düşünmeyene düşündürene ben daha rastlamadım. Hatta bazı topiklerde fal, tarot, ritüel vs ile yıllarca aynı adam için uğraşan üyeler var. Şu konunuzu okuyunca direkt onların nicki belirdi kafamda. Geçen sene bir ara deli gibi onların topiklerini okurdum. Hatta 10 küsür yıl önce yazan kişilerin güncel mesajlarını okurdum amacına ulaşmışlar mı diye. Yahu insan bir tane bile olumlu sonuçlanana denk gelmez mi? Cidden yoktu. Bu tarz şeyler için siteye gelen kişiler zaten aynı sizin gibi çok kararlı oluyor. Onlar da yıllarca uğraştıklarıyla kaldılar. Bu işin kazananı para yağdırdıkları falcı, tarotçular oldu. İlle de uğraşacam diyosanız kendiniz yaşayıp öğrenirsiniz biz ne desek boş.
Çok mu komik sence küstahlık yapmışsın ayıp diye bir şey varŞimdi cinlerimle irtibata geçtim, size gelecekten bir haber vereyim: Adam sizi hiçbir zaman sevmeyecek. Bu boş işlerle uğraştığınızla kalacaksınız.
Çok bilmiş senin gibilerden akıl almıyorum boş yapmak yerine hiç cevap vermeseydinRitüeli kendine yapta aklin basina gelsin biraz
Genelde geceleri ya da sabaha doğru mesaj atarlar, tamamen hormonal, çok anlam yüklemeyin, üzülürsünüz.Arkadaşlar gece yaptigim ya vedud ya cami ve ya mucib zikirleri ile yapıp yatmistim az önce saat 7 buçukta mesaj atmis ve bu zikir ZİKİR ZİKİR BU NASİL BÜYÜ OLABİLİR BİRİ DEMİŞTİ BU DA BÜYÜ NE ALAKA
Nerde o konular atsana merak ettim.Sitede sık sık bu tarz konular açılıyor. Ritüel, zikir, büyü vs ile kendini sevmeyeni sevdirene veya evlilik düşünmeyene düşündürene ben daha rastlamadım. Hatta bazı topiklerde fal, tarot, ritüel vs ile yıllarca aynı adam için uğraşan üyeler var. Şu konunuzu okuyunca direkt onların nicki belirdi kafamda. Geçen sene bir ara deli gibi onların topiklerini okurdum. Hatta 10 küsür yıl önce yazan kişilerin güncel mesajlarını okurdum amacına ulaşmışlar mı diye. Yahu insan bir tane bile olumlu sonuçlanana denk gelmez mi? Cidden yoktu. Bu tarz şeyler için siteye gelen kişiler zaten aynı sizin gibi çok kararlı oluyor. Onlar da yıllarca uğraştıklarıyla kaldılar. Bu işin kazananı para yağdırdıkları falcı, tarotçular oldu. İlle de uğraşacam diyosanız kendiniz yaşayıp öğrenirsiniz biz ne desek boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?