- 6 Eylül 2023
- 13
- -13
- 6
- 28
- Konu Sahibi lambalikelebek
-
Bu konuda fikrinizi değiştiren ne oldu?Evet ilk kez onunla yaşayacaktım ona uzunca bir süre de olmaz dedim ama şuanda fikrim değişti bu konuda daha ılımlıyım.
Bir de kısa süreli bir şey için bu konuşmayı yapmak beni takıntılı mı gösterir diye endişeleniyorum ama duygularım bunlar ve karşı koyamıyorum. Bilmesinden ya da egomun kırılmasından da çok korkmuyorum artık çünkü gerçekten unutamıyorum. Bunu burda okusaydım da eminin yargılardım 2 aylık ilişki için bunlar yapılır mı diye ama işte bazen olaniliyormuş.
Bu söylediklerinizde de haklısınız biliyorum ama ben kendime hakim olamıyorum artık bir kez daha denemek istiyorum maalesef bu kararı çoktan verdim. Çünkü aylardır atlatamıyorum.Yok dediğine dönersen o saatten sonra her istediğine evet demek zorunda kalırsın.
İstemeden evet dediğin şeyler de bir süre sonra yük olur.
Sırf oğlanın gönlü olsun diye onunla birlikte olman ne kadar doğru.
Olduktan sonra pişman olursan ne olacak,peki 3 gün sonra bu kez çocuk başkası için seni bırakırsa.
Ben olsam donmezdim.
Bu konuda fikrinizi değiştiren ne oldu
Doğrusunu isterseniz çevreyi gözlemledim ve bu yaşta artık bunların yaşanmasının doğal olduğuna kasmanın gereksiz olduğuna karar verdimBu konuda fikrinizi değiştiren ne oldu?
Buna razı değilim ilişki içinde olmasına razıyım bir kaç ay sonra.İyice değerin düşer ciddi ilişki değil fuckbudy olursun da zaten buna razısın
O zaman bize sormana gerek bile yok,madem karar verdin o da artık seni bağlar.Bu söylediklerinizde de haklısınız biliyorum ama ben kendime hakim olamıyorum artık bir kez daha denemek istiyorum maalesef bu kararı çoktan verdim. Çünkü aylardır atlatamıyorum.
Sadece bu yapmayı düşündüğüm şey onu geri döndürür mü ondan emin olamıyorum ama yapabileceğim daha iyi bir şey de yok galiba
Bu söylediklerinizde de haklısınız biliyorum ama ben kendime hakim olamıyorum artık bir kez daha denemek istiyorum maalesef bu kararı çoktan verdim. Çünkü aylardır atlatamıyorum.
Sadece bu yapmayı düşündüğüm şey onu geri döndürür mü ondan emin olamıyorum ama yapabileceğim daha iyi bir şey de yok galiba
İki aylık bir ilişki. Bu oğlanı ne kadar tanıyorsun ne kadar güveniyorsun. İki ayda aşka çok inanmıyorum ben. Bence iki defa düşün. Sonuçta karşı taraf seni gercekten sevse senin kararlarına saygı duyardı. İstemediğin bir şeyi sırf onu seviyorsun diye yapmak zorunda değilsin sonra pişman olur yük olur sana. Bence çok iyi düşün.Evet ilk kez onunla yaşayacaktım ona uzunca bir süre de olmaz dedim ama şuanda fikrim değişti bu konuda daha ılımlıyım.
Bir de kısa süreli bir şey için bu konuşmayı yapmak beni takıntılı mı gösterir diye endişeleniyorum ama duygularım bunlar ve karşı koyamıyorum. Bilmesinden ya da egomun kırılmasından da çok korkmuyorum artık çünkü gerçekten unutamıyorum. Bunu burda okusaydım da eminin yargılardım 2 aylık ilişki için bunlar yapılır mı diye ama işte bazen olaniliyormuş.
Farklı yerlerde çalışıyoruz bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Ortak arkadaşlarımızla bağlarımı koparmıyorum onlara da hala istediğimin sinyalini veriyorum belki faydası olur diye ama olmadıEğer dönmeye kararlı iseniz bunu doğrudan yapmayın onun ilgisini kendi üzerinize çekerek yapın.
Kendini kandırıyorsun da ne derler bilirsin kendi düşen ağlamaz.2 ay sonra konu açarsın adam o kadar beklemez çocuk yok karşındaki en abaza Türk erkeklerinden biri ve niyetini açıkça göstermişBuna razı değilim ilişki içinde olmasına razıyım bir kaç ay sonra.
Evet bence döner. Çünkü bu saatten sonra cinsellik dahil olmak üzere onun istediği herşeyi yapacağınızı bilir. Bi erkek böyle bi fırsatı kaçırmaz.Bu söylediklerinizde de haklısınız biliyorum ama ben kendime hakim olamıyorum artık bir kez daha denemek istiyorum maalesef bu kararı çoktan verdim. Çünkü aylardır atlatamıyorum.
Farklı yerlerde çalışıyoruz bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Ortak arkadaşlarımızla bağlarımı koparmıyorum onlara da hala istediğimin sinyalini veriyorum belki faydası olur diye ama olmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?