Eski sevgilime sana aşığım seni unutamıyorum demek doğru olur mu

Aklını başına al ablacım, adam dönse değerin olmaz kusura bakma sonra cok pısman olursun sana değer verse ayrılmadınız yasında küçük sanırım ufacık bir hata senın gözyaşına sebep olmasın. Paşam akıllı cınsellık olacaksa eğer once kendı yakın kızkardeslerını düşünsün sonra senden istesin.
Kıymetınızı bilin Ayagınız yere bassın.

Tüm bu drama iki aylık ilişki yaşadığınız biri için mi? Neyi nasıl unutamıyorsunuz anlamadım.Fazla boşlukta kaldınız sanırım.Adamı ararsanız muhtemelen her şeyi suistimal edecek ve sizi kullanacak.Gerçekten sevip, sevildiğiniz bir ilişkiniz olsun.Adamı arayıp unutamadım demekle, adamın egosunu şişirmekten başka bir şey yapmazsınız.

Keşek küçük olsaydım 26 yaşındayım. İnanın ben de bunu burda okusaydım çok garipserdim burda yazan herkesin de iyi niyetini anlıyorum. Daha önce 3 senelik ilişkim de bitti benim üzüldüm ağladım ama mantıklı düşündüm 1-2 ayda atlattım. Çok saçma ama bu kez yapamıyorum.

Seninle yatamadığı için ayrılan adama kendini küçük düşürme bence.

Cinsellik yasadiniz, 3 ay sonra ayrildiniz sizin için sorun yoksa yürüyün. Ama sonra bekarım gitti, vay efendim kullandı attı muhabbeti döneceksin girmeyin bu işlere.
Haklısınız bunu göze alarak hareket edeceğim. Daha çok bağlanıp üzülebilirim bundan korkuyorum ben de ama bunun ilişkinin devamı için bir bağlayıcılığı olmadığının farkındayım.

Gerçekten hepinizin iyi niyetini anlıyorum teşekkür ederim korumaya çalışıyorsunuz sadece
Benim sorum bunların onda bir etki yaratıp yaratmayacağı. Ben alenen artık sevişelim demeyi düşünmüyorum zaten sevgimden söz ederek girmeyi düşünüyorum ama bu mevzuyu açarsa da eskisi kadar katı olmadığımı söyleyeceğim sadece.
Benim sorum ben bu adama seni unutamıyorum diye ne hissettiğimi söylesem geri döner mi?

Düşüncem net bu konuda kendı kızkardesınden yakınından aynı istekte bulunan biri için ne düşünürse bu kişi senın içinde aynı şeyi düşünmeliydi. Ben asla olumlu bakmam dünya da da o tek erkek o değil. Resmen yatak muhabbeti. bikaç heves sonra sen üzülürsün Ayagın yere bassın, kafanı dağıt, mantıklı ol.

Beni yanlış anlamayın ama karşı taraf 2 aylık ilişkide cinselliği öne koyuyorsa ve ayrıldığınız sürede size geri dönmek istemediyse sizinle cinsellik için görüşüyor olduğunu kabul etmiş olacaksınız size karşı sevgi bağı çok güçlü durmuyor burdan bakınca.

Başlığa istinaden yazıyorum. OLMAZ.!
Çünkü dötü kalkar

Şimdi ablacım, herkes kendini biliyor, diğer insanları da kendi gibi sanıyor. Dünyada çeşit çeşit insan var oysa ki. Senin için duygular değerli, ama bu adam için değil. Bu adam için değerli olsaydın biraz beklerdi, cinsellik yok o zaman eyvallah diyip çekip gitmezdi az biraz anlayışlı olurdu. Bu adam öylle duygulara falan değer veren biri değil, yüzeysell biri o yüzden senin duygularının onun için herhangi bir anlamı olmaz. Şu noktada seviyorum geri gell dersen adam ooo seviyormuş demez, eh iyi hadi burnunu sürttüm kıvama getirdim yatacakmış madem peki der öyle gelir. Ondan sonra da bu illişkiden aradığını bulamazsın, bu adamın iç dünyası senin gibi değil. O yüzden hiç bulaşmazdım.

Konuşma. Sinemaya, doğa yürüyüşüne davet et. Yakın dur. Anlar zaten.

Dönebilir ama öncesinde sana o malum konu hakkında hala ayni kararda mısın diye soracak. Eğer değiştirdim dersen anında döner.

Bir taraf cinsel iliski isterken, diğeri istemiyorsa istemeyen taraf da kendi kaprisleri yuzunden bittigine inaniyorsa cok acik manipule edilmistir.

Sevilseydiniz ve cinsel iliski istemiyorsaniz saygi duyup sizinle iliskisine devam edebilirdi ama o ne yapmis biten iliskiyi kurtarmaya ugrasmamis, demek ki size karsi ask / sevgi beslemiyor.

Ayrica epi topu 2 aylik iliski icin 4 aydir aci cekmesiniz hic saglikli degil. Kendinizi kurtarin, cevrenizde sozune guvendiginiz birinden tavsiye alin.

İnanın bir sürü insan aynı şeyi diyor ama abla hala ben kendimi bu durumlara sokmayı kendi rızam ile kabul ediyorum ve kimse beni bu kararından vaz geçiremez diyor resmen. Kendi bilir. Bunca insan yanlış düşünüyor galiba. İnşallah biz haksız çıkarız ne diyim

Eger cinselligi yasadiktan sonra ayrilirsaniz nasil hissedersiniz peki? Bu ihtimali goze alarak karar verin.

Benim ilişkilerinde cinsellik yaşayan bi sevgilim olmuştu, evlilik dışı ilişki yaşamıyorum, beni biliyordu, tek kez böyle bi taleple gelmedi. Yani erkek sevince, değer verince senin istek ve düşüncelerini de önemsiyor haliyle.

Düşüncelerine ve isteklerine saygı duymamış, bitince bi daha arkasına bakmamış, duyguları olduğunu sanmıyorum sana karşı. Şimdi bir de sen adım atacaksın, hiç değerin kalmayacak gözünde. Yapma diyeceğim ama sen çoktan koymuşsun kafana.

+
Manipüle olmuşsun ki kendini düşüncelerinde esnetmeye çalışmışsın. Herkese göre hareket edemezsin, senin içine sinmemiş ki istememişsin, şimdi acı çekerken kendini onun istediği gibi davranmaya zorluyor ve bu konuda ılımlıyım diyorsun.
Sende hata veya kusur yoktu, bunu anla önce.
Yine söylüyorum; sana karşı derin duyguları olsaydı cinsellik olmasa da seninle kalmak isterdi. Arkasına bile bakmamış herif. Onun tercihidir tabii ki, hisleri yoktu diye yargılamıyoruz da, net olmuş en başından. Ama sen adım atar, zorlarsan durumu, çok küçük düşeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…